Konu: Balıkçı mesleği hk: Balık tutma sınırı.  (Okunma sayısı 115 defa)

#0 - 23.07.2021 19:03
Ben bir balıkçı olarak; Balık tuttukça levelin artması, daha fazla tutma olanağı, daha fazla yem alabilme çok hoş şeyler. FAKAT, saatlik balık tutma sınırının kalkmasını veyahut, level arttıkça aynı şekilde onunda artmasını tavsiye ediyorum. Neden? Çünkü şuan normal tutuyorum ona rağmen paydayime 10 dakika kala yavaş salla oltayı diyor. Bir de tekneye geçecem daha onda hızlı tutuluyormuş, hızlı tutunca bu sınır iyice gerer. Bence arttırılması lazım.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
VictoryTR, surely one day, BayKetcap,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.07.2021 13:12
Bence balık sistemine "final" denebilecek bir düzenleme daha gelmeli. Geçen sene balık ücretlerinin yüksek olduğunu birkaç AR-GE'de dile getirmiştim. Daha sonra getirilen düzenleme ile balık fiyatları oldukça düştü. Geçen yaz teknelerle ve oyuncularla dolu olan iskelede aylardır kimsecikler yok. Ufak tefek iyileştirmeler ile iyi kazandırmasa dahi insanların alternatif olarak gidip para kazanabileceği ve rol yapabileceği bir mekan haline getirilmeli. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.07.2021 01:37
Bence balık sistemine "final" denebilecek bir düzenleme daha gelmeli. Geçen sene balık ücretlerinin yüksek olduğunu birkaç AR-GE'de dile getirmiştim. Daha sonra getirilen düzenleme ile balık fiyatları oldukça düştü. Geçen yaz teknelerle ve oyuncularla dolu olan iskelede aylardır kimsecikler yok. Ufak tefek iyileştirmeler ile iyi kazandırmasa dahi insanların alternatif olarak gidip para kazanabileceği ve rol yapabileceği bir mekan haline getirilmeli. Destekliyorum.
Gerçekten bu arkadaşa katılıyorum. Para konusuna deyinmesem de diğer mesleklerden 2-3 kat daha düşük kazandırmasının yanında bir de, balık tutma sınırı var. Lütfen son bir düzenleme ile şu mesleği dengeleyin. Saatlik balık tutma konusu iyice canımı sıkmaya başladı. Bir de inci tutmak neden balık seviyemizi arttırmıyor anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 26.07.2021 01:43 FakeGlobal »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.07.2021 12:46
31.5 dakika da 70 yem atıyorum, maksimum 1.200 civarı geliyor. 70 yem zaten 350 dolar kaldı bize 850 dolar, 16 dakikalık bir tır 1.6 k. Yani bir saate tır 1.5 k den 4 kere yapınca 6k, ama balık iki yetmişlil seansta maksimum 2k. Çok fark var.
« Son Düzenleme: 28.07.2021 18:49 FakeGlobal »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 05.08.2021 01:53
Yanımda bir arkadaşım varsa saatlerce balık tutup para kazanmayı seven bir insanım. Fakat bu sunucudaki balık sistemine bir türlü alışamadım, balıkçılığın diğer mesleklere oranla kazandırdığı para gerçekten çok az. Sunucunun ilk zamanları sahile gittiğiniz zaman balık tutan insanlar doluşurdu, bu doluluk yaptığınız rolü bile farklı kılardı. Bu sıralar sahile gittiğim zaman ise 2-3 insan görüyorum, genelde hepsi AFK oluyor. Bir sonraki güncellemede umarım balıkçılık için güzel haberler duyarız, tekrardan o güzel kalabalık sahili görürüz  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 05.08.2021 10:40
Ben bir balıkçı olarak; Balık tuttukça levelin artması, daha fazla tutma olanağı, daha fazla yem alabilme çok hoş şeyler. FAKAT, saatlik balık tutma sınırının kalkmasını veyahut, level arttıkça aynı şekilde onunda artmasını tavsiye ediyorum. Neden? Çünkü şuan normal tutuyorum ona rağmen paydayime 10 dakika kala yavaş salla oltayı diyor. Bir de tekneye geçecem daha onda hızlı tutuluyormuş, hızlı tutunca bu sınır iyice gerer. Bence arttırılması lazım.
Hatırladığım kadarıyla level 5'de böyle bir sorunun kalmıyor, sadece yemi max miktar alıyorsun ve balıkların stoklanıyor. Başlangıç levellerinde dediğin gibi " yavaş salla oltayı" diyordu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.08.2021 10:58
Balık sisteminde şu an için bir düzenleme planımız bulunmuyor. İlerleyen süreçte sunucu ekonomisine göre değişiklikler olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok