Konu: [20.07.2021 Charlie_Heathcliff] Yasaklı cleo kullanımı  (Okunma sayısı 581 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2021 21:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie Heathcliff @ @ErenBostanlik 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu sürüyordum yanımdan bir elegy geçti kısa süre sonra elegynin içine olan Charlie_Heathcliff isimli kullanıcı drift.cs kullanarak 360 atarak yoluna ilerledi
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 30.07.2021 16:34 BenMert »

#1 - 24.07.2021 09:28
Şikayetle pek bir alakam yok fakat videonun başında sizin de yasaklı cleo kullanımınız mevcut sanırsam. Nobikefall.cs

#2 - 25.07.2021 12:02
Dostum araç kayıyor direğe çarpıyorum ve sonrasında yoluma devam ediyorum .D ama sende galiba nofallbike cleosu var gibime geldi.

#3 - 25.07.2021 12:08
Orda dikkatli izlersen araç kayıyor toparlayamıyorum direğe çarpıncada aracı öne bakacak şekilde durduruyor ve gaza basıyorum.

#4 - 25.07.2021 12:11
Elegy araç sürenleri bilir araç kayarken gazı köklersen araç arkaya doğru göt atar. orda direğe çarpınca o kaymayı durduruyor ve yoluma devam ediyorum sanki 360 atmışım gibi gelmiş olabilir sana. Ve bende elegy modu olduğu için bazı elegy modları olması gerekenden fazla kayıyor inanmayanlara yollarım. Cleo değil normal elegy araç modu.

#5 - 25.07.2021 19:44
Motordan düşmeme sebebim direğe çarpıp yavaşlıyorum ardından duvara vuruyorum videoyu tekrar izle kanka 360 bittiği gibi direğe çarpıyorsun bir de mod diyosun admin kararına bırakalım  O:-)

#6 - 25.07.2021 19:47
Videoyu tekrar izledim şimdi dostum manevra yapmadan nasıl dönüyosun yaa elegy modu dimi

#7 - 25.07.2021 22:04
Dostum sampdan bahsediyoruz araçlar bazen durduğu yerde kayıyor gibi gözüküyor Online bi oyun hani? sende başka bende başka gözükebilir. Motorda bile birisine çarpınca bazılarında adam motordan düşmüş gözüküyo bazılarında ise düşmemiş şekilde duruyormuş gibi gözüküyor. Ben orda sola doğru dönünce araç arkaya göt atıyor o sırada w da elim olduğu için bi anda tam arkaya savruluyor. Elegy al sür dönerken gazı hiç çekme anlarsın ne demek istediğimi.

#8 - 25.07.2021 22:05
Okey kanka admine bırakalım kararı O:-) :garip:

#9 - 05.08.2021 18:18
Merhaba, 15-16saniyelik videoda iki durumu da tam anlamak mümkün değil, bir taraf nofallbike.cs bahsederken diğer taraft drift için kullanılan cleoyu öne sürüyor. Elegy anlık packetloss, ping, drop gibi şeylerle de kayarak ilerlemiş olabilir, siz de direğe çarptığınız için duvara yavaş çarpıp motordan düşmemiş olabilirsiniz. Araç modları handling sorunu yaratabiliyor, bu tarz durumlarda hatalı gözükmemek için lütfen kullandığınız modlara dahi dikkat edin, herhangi bir işlem uygulamayacağım, iki tarafa da. İyi eğlenceler.