Konu: Google Auth QR kodu  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2021 14:21
Merhabalar, Google'ın QR uygulamasının yüklü olduğu telefonum bozuldu, başka telefona geçtim. Yeni telefonumda google hesabımı girip QR uygulamasını yükleyince kodlarım geri gelmedi. Haliyle oyuna giremiyorum, kapatmak için de kod istiyor ama kod yok işte. Bunun bir çözümü var mıdır? Ticket açtım ama ne zaman bakarlar Allah bilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.07.2021 14:53
Merhabalar, Google'ın QR uygulamasının yüklü olduğu telefonum bozuldu, başka telefona geçtim. Yeni telefonumda google hesabımı girip QR uygulamasını yükleyince kodlarım geri gelmedi. Haliyle oyuna giremiyorum, kapatmak için de kod istiyor ama kod yok işte. Bunun bir çözümü var mıdır? Ticket açtım ama ne zaman bakarlar Allah bilir.

Aynı sorunu ben de yaşadım, discorddan ticket açabilirsin. Daha hızlı bakılır. @BANA ŞARKI SÖYLE
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.07.2021 15:12

Aynı sorunu ben de yaşadım, discorddan ticket açabilirsin. Daha hızlı bakılır. @BANA ŞARKI SÖYLE
Discord'dan ticket açtım da forumdan ticket açın diyorlar. Forumdaki ticket'a da bakmıyorlar. Güncellemeden beridir oyuna giremiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.07.2021 18:57

Discord'dan ticket açtım da forumdan ticket açın diyorlar. Forumdaki ticket'a da bakmıyorlar. Güncellemeden beridir oyuna giremiyorum.

Öncelikle durum güvenliğinle alakalı olduğu için sabırlı olmalısın. Google Auth kurtarma kodlarını önceden kaydetmiş olman gerekiyor. Eğer kaydetmediysen kurtarman mümkün değil, tickettan gelen yanıtı beklemelisin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.07.2021 18:58

Öncelikle durum güvenliğinle alakalı olduğu için sabırlı olmalısın. Google Auth kurtarma kodlarını önceden kaydetmiş olman gerekiyor. Eğer kaydetmediysen kurtarman mümkün değil, tickettan gelen yanıtı beklemelisin.

Ayrıca yardımı dokunabilir
https://shieldplanet.com/what-if-i-lose-my-phone-with-google-authenticator-on-it/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok