Konu: Juliet Ryushi  (Okunma sayısı 206 defa)

#10 - 19.07.2021 01:37
Benim bi karakterim illegal değil ki? illegal birlikteyim diye illegal faaliyet yapıyorum anlamına gelmez bu hatta avukat sicilim var onu aktifleştirmeye çalışıyorum insnları oyun zevkinden bu kadar soğutmak için elinizden geleni yapmayın sizin gibiler yüzünden user kalmadı sunucuda bıktırdınız milleti

#11 - 20.07.2021 15:53
Benim bi karakterim illegal değil ki? illegal birlikteyim diye illegal faaliyet yapıyorum anlamına gelmez bu hatta avukat sicilim var onu aktifleştirmeye çalışıyorum insnları oyun zevkinden bu kadar soğutmak için elinizden geleni yapmayın sizin gibiler yüzünden user kalmadı sunucuda bıktırdınız milleti
Bunu dedikten sonra ana karakterinin ismini Juilet Ryushi diye değiştirmiş, ana karakteri Van Ness birliğinde bulunuyordu. Erkekti ama karakterinin adını hatırlamıyorum. İhlali gerçekleştiren karakteri hala yan karakter olarak açık. Adı Juliet Ryushi, tek harf farkından karıştırılabilir. Alta fotoğrafını bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

#12 - 21.07.2021 18:53
50 Metre gibi bir yükseklikten 100 kilometre hızla atlayıp hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etmek ancak Holywood filmlerinde gerçekleşebilecek absürt bir senaryo.

Aracın başına birşey gelmemesi, yolunuza sağlıklı şekilde devam etmeniz tamamen oynadığımız 2004 yapımı oyunun bize sağladığı imkanlarla alakalı.

Roleplay sunucusundayız ve Roleplay yaptığımız için her daim bu tarz durumlarda gerçek hayatı baz almanızı öneriyoruz.

Juliet Ryushi, Non-RP Araç Sürüşünden cezalandırılacak.