Kankam ah kankam ikimizdede aynı renk aynı jant araçlar var peş peşe drift atıyorduk ben yakalandım sonra siz benim yerime onu peşlediiniz
@keyfeymIs

[/center
Gözümden kaçmış, çevirdiğimiz araç ile atlayan araç plakaları farklı. Yukarıdaki fotoğrafta atlayan araç ile sürücüyü zaten görüyoruz, o yüzden şikayetimi Jeff Royy'dan çekip Juliet Ryushi'ye aktarıyorum. Videodaki plaka sorgulatıldığında aracın Juliet'e ait olduğu görülebilir, konu başlığı değiştiriliyor.
Baya akıllısın, kendiniz yapınca birşey yok sadece burayı ss alabildim bunun gibi kaç kere takla atıp peşimden geldin biz sana şikayet açmadık ayrıyetten videoda da görüldüğü gibi araç takla atmıyor düz bir şekilde düşüyor beni kovaladınız onu değil herşeyden bu kadar emin olmayın.
Şikayeti sana devrediyorum, atlayan kişinin Jeff Royy olmadığını fark ettim. Yukarıda açıklaması ve fotoğrafı mevcut, zaten siz paylaşmışsınız. Şikayetin içeriği ve konu başlığı değiştiriliyor. Videodaki plaka ve sizin paylaştığınız fotoğrafa göre devam edecek, atlayan kişi Juliet Ryushi.
Ek olarak şunu söylemek istiyorum, kimse sana şikayet aç ya da açma demiyor. Hoşuna gitmeyen ya da yargılanmasını istediğin bir durum varsa forum bunun için var, bunu yapmakta özgürsün. Başkası hakkında bir şikayetin varsa aynı benim yaptığım gibi açabilirsin, burada söylenmeni gerektirecek bir durum yok. Aracının takla açıp açmaması önemli değil. Öyle bir uçurumdan atlayıp, binalara çarpıp dönerek hiçbir şey olmamış gibi devam edemezsin. Şikayetim hala geçerli.