Konu: [11.07.2021 - Kurt_Bowman] Revenge Kill  (Okunma sayısı 861 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2021 12:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kurt_Bowman @Chevalier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde görülen Idlewood üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Buffalo hood'unu basıyoruz, Kurt Bowman karakteri dahil olmak üzere tamamı düşüyor. Diğer yaralı arkadaşları Buffalo barın içine yönlendiriyoruz, aktif çatışmada tekrar yaralanmamaları ve yaralı rollerini içeride sürdürmeleri için. O esnada R-20 karakter Kurt Bowman, komik denebilecek bir şekilde RK yaparak ateş açmaya başlıyor. Ekran görüntülerinde durum açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Düştüğün an, 02:23.
Spoiler: GösterGizle

RK yaparak tekrar ateş açtığın an, 02:31.

Ek açıklamalar(varsa): Oluşum şikayetinde de bu konudan kısaca bahsedildiğinde Kevin_Harden hakkında God şüphesi olduğunu ve bu yüzden canının gidip gitmeyeceğini test ettiğini söylemiştin. Oradaki yönetimi kandırma çabanı burada da sarf etme, ateş etmeden önce yumruk atarak canının gidip gitmediğini test ettiğin görüntüyü aşağıya bırakıyorum.

İhlalleri kendi aramızda konuşurken görüntüyü kırpmışım, yine de tarih ve saat gözüküyor. Chatlog'da bir şey mi var acaba şüphene karşı görüntünün tam halini bulup eklerim.

#1 - 17.07.2021 13:08
Merhabalar, öncelikle
Açıklama yapmayacağım bunun için zaten 300 dakika kadar jail'i @Thorin the dealer rolden sonra RK + Hatalı Emote'dan işlem yapmıştı. O yüzden açıklama yapmama gerek yok diye düşünüyorum.

#2 - 17.07.2021 14:00
Sanırsam bug'landığı için OOC sicil kaydın gözükmüyor. Eğer cezasını yediysen Thorin şikayete baktığında şikayet arşivlenebilir.

#3 - 17.07.2021 15:55
Ek açıklamalar kısmında "yönetimi kandırmaya çalışmaman" hususunda hatırlatma yapmıştım. Görünen o ki, yeterli olmamış.

Thorin sana o jail'ı 09.07'de atmış. Benim bahsettiğim olay 11.07'de gerçekleşiyor. İkisinin arasında en ufak bir bağ bile yok.

#4 - 17.07.2021 17:12
Merhabalar, öncelikle hem şikayeti açan kişinin hem de yetkililerin affına sığınıyorum, şikayeti incelerken kafa karışıklığı yaşadığım için aldığım ceza ve açılan şikayetin aynı olduğunu sandım. Bu yüzden özür diliyorum.
Bile isteye yapılmış bir karışıklık değil, böyle bir amacım asla ve asla yoktu. Zaten her şey açık ve net yetkili bunu anlayabilecek birisi, her şey ortada bu durumda kandırmaya çalışmam komik olacaktır. Söylediğim gibi kafa karışıklığımdan kaynaklı bir durum olduysa kusuruma bakmayın.

İhlal hakkında açıklama yapmaya gelirsem, o esnada karşımda duran Kevin_Harden karakterinin Hile şüphesini çözmek adına sadece ona ateş açıyorum. Daha sonrasında da paylaştığım video da görüleceği üzere kişinin canı gitmiyor. RK kural ihlali olarak kalkıp tekrardan çatışmaya girip birisine sıkmak birilerini vurmak gibi bir amacım yok, doğrudan o kişiye ateş açıyorum bunun da videosunu sizlerle paylaşacağım. Savunmam bu kadardır, ekleyecek bir şeyim yok. (Ben şikayetlerime yanıtlar atarken ortak nezakete uyulması için çaba gösteriyorum aynı çabayı göstermelerini de istiyorum.)

VİDEO LİNKİ

https://streamable.com/hp8i8k

#5 - 17.07.2021 18:13
Bunu diyeceğini bildiğim için, ek açıklamalar kısmına yumruk atarak Kevin'in canının gidip gitmediğini test ettiğin ekran görüntüsünü atmıştım zaten. Yumruk attığında canı gidiyor, hatta çatışmada da canı gitmiş, mevcut canından belli oluyor.

Zaten attığın streamable videosu boyunca bir hit tutuyor, o noktada da lag/bağlantı problemi kaynaklı canının gitmemiş olma ihtimali yüksek. God olsaydı ne çatışmada ne de yumruk attığında canı giderdi.

Böyle bir test yapacaksan bile, /b veya PM üzerinden bize haber vermen gerekiyor. Sen orada deney yapıyor olabilirsin, ben orada rol yapıyorum. Rolün ortasında "hile testi" diyerek birine ateş açamazsın.

Savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 17.07.2021 18:20
Savunmamı yetkililere yapıyorum, kararı onlardan bekliyorum kendimi sana da değil yetkililere açıklıyorum bunu bilsen yeterli. Bir de videoyu yavaşlatarak izlersen, bir hit değil iki hit değdiriyorum bunu da belirtmek istedim. Savunmam bu kadar.

#7 - 17.07.2021 18:36
Savunmamı yetkililere yapıyorum, kararı onlardan bekliyorum kendimi sana da değil yetkililere açıklıyorum bunu bilsen yeterli.
Aksini iddia eden olmadan neden kendi kendine bu tavra girdin? "Yetkili kararı bekleyelim." yazdım zaten.

Uzatacağın başka bir konu kalmadıysa bu sefer gerçekten bekleyelim.

#8 - 17.07.2021 22:20
Öncellikle sen bana hiç bi zaman sıkmadın ve senin adamlarında hiç sıkmadı-sıkamadı ki god şüphesi oluştursun, O arkadan gelip C-Bug yapıp çatır çatır sıkan arkadaşa gelirsek orda zaten görmüşsündür canımın gittiğini. (((Kurt Bowman: İhlal hakkında açıklama yapmaya gelirsem, o esnada karşımda duran Kevin_Harden karakterinin Hile şüphesini çözmek adına sadece ona ateş açıyorum))) 1.Orhan'ın dediği gibi, bana silahla sıkmadan önce zaten bir kez yumruk atıp canımın gittiğini görüyorsun, benim düşüncem sen bana god mod şuphesi için sıkmadığın ve sırf rolde kafana silah dayadığım için sıkman diye düşünüyorum, İyi forumlar.

Ek: God mod olsam bile aktif rolde silah çekip sıkman bile yanlış bence.

#9 - 21.07.2021 08:12
https://streamable.com/hp8i8k şu videoyu izledim, crosshair çok az büyüyor, mermiler düm düz gidiyor.  :sampanya: O:-)