(( Anonim birileri tarafından dinlenen bir kayıt, iddiaya göre kayıttaki sesler ayrılma eşiğindeki bir çiftin konuşması))
**videoda bir kadının yüzünü görüyorsunuz, kadın ekrana karşı diz çökmüş şekilde cümleler sarf ediyor**
+ Evet şu an tarih 21 Nisan'ı işaret ediyor. Felly'i son görüşümüzden bir kaç hafta sonrası.. Geçtiğimiz günlerde Felicia'nın plak şirketi "The Haze" Mayıs ayını hedef alan bir paylaşım yaptı, sizce neler oluyor? Bu bu paylaşımın arkasında yatan gizem yeni şarkı olabilir mi? Eski kayıtlar mı gün yüzüne çıkacak? Eğer bu paylaşım bir tür şarkı haberiyse şarkıda geçen cümleleri kelimesi kelimesine iyi analiz etmemiz gerekiyor, bunun farkındasınız değil mi? Ben de dahil olmak üzere tüm teorist insanlar bu olayın peşini bırakmayacağız. Tanrım... Şarkı olmaması veya bu kız ile alakalı bir haber olmama ihtimalini düşünmek istemiyorum... "tahtaya vurma sesi" Ah! **artık kızın yüzünü göstermiyor, kamera zemini çekiyor, sesleri alıyor**
- **bağırıyor ses gide gide yakınlaşıyor, bir erkek sesi** Ne o bizi ele mi vereceksin?! İstersen kafanı camdan çıkart da mermiyi kafana bassınlar s**tük! Daha kolay olur öyle değil mi?!
+ Bırak şunu ne yapıyorsun. Sana bırak dedim, Dani_..
** kamera maskeli bir adamın yüzüne döndü, cümlelerini sarf ederken kadına bakıyor**
- VER ŞUNU BANA!
- Ne yaptığını zannediyorsun sen! Sesli mesajı bu cihaza değil. Yüzüme söyle, hem de şimdi. Hadi!
**Ufak sessizlik araya girer**
- Senin cesaretin bu. Saçma teoriler ortaya çıkarıp onlara inanmak. FBI falan mı zannediyorsun kendini, oyun bitti Lil, oyunun bit-ti!
+ HAYIR DUR LÜTFEN, ONA DOKUNMA **hüngür hüngür ağlıyor*"
**Evde yürüme sesleri geliyor, ayakkabılar ahşap zemine vuruyor""
- **sesinde agresiflik var** Felicia'ı mı arıyorsun? Bunu yapabilirim, seni onunla buluşturan ben olurum **tabanca çekme sesi** Fakat tercihen kadınlara el kaldırmıyorum **şeytani gülüş taknır**
+ **Uzun süre sessiz kalır soğukkanlılığını sesine yansıtır** O yaşıyor.
**Kayıt kesildi**