Konu: The Vultures Motorcycle Club  (Okunma sayısı 22379 defa)

#0 - 11.07.2021 22:20

Vultures Motorcycle Club 2005 yılında Tom Miller tarafından, ABD’nin Nebraska eyaletinde kurulmuştur. İllegal olduğu bilinmekte olan ve yasa dışı işler yürüten VULTURES’ler 2017’nin sonuna gelindiğinde kolluk kuvvetleri tarafından organizasyonları çeşitli suçlamalar sebebi ile çökertilmiş, üyeleri dağılmış ve birkaç üye dahil olmak üzere makhum edilmiştir. Kulübün son başkanı Freddy Brown’ın başarısız liderliği sonucu kulübün içerisine sızan muhbirler yasal olmayan işleri açığa çıkartmış ve kulübün geleceğini tarihe gömmüştür. Kulübün bir üyesi olan Ian Hall kulübe son derece bağlı olan ve kulübün geleceğini güvence altına almak istemiş fakat başarısız olan başkan Freddy’nin önüne geçememiştir. Kulüp suçlamalarından aklanan Ian Hall özgürlüğünü garanti altına almış fakat kulübünün başına gelen felaketleri içine sindirememiştir. Vultures MC’nin tekrar temellerini atmak için harekete geçecek ve dağılan üyeleri tekrar bir araya getirmek için pratik ve kalıcı çözümler üretecektir.

Ian Hall kulübün dağılan ve suçlamalardan aklanan eski üyeler ile birebir görüşmeler yapmış ve VULTURES MC’yi küllerinden yeniden diriltmek için çeşitli fikir ve yöntemler belirlemiştir. Kendisine koşulsuz güven duyan ve desteğini ne olursa olsun vereceğini söyleyen Desmond Stark, Ian'a olan güvenini bir kez daha göstermiştir. Kulüp kuruluş amacını, geçmişin hesaplarını kapattıktan sonra tek bir kurala temellendirilmiştir. “Önce kulüp” gelecektir daha sonrasında sırtlarına yeleklerini yeniden giyebilmek için yaptıkları fedakarlıklar ve kötü adımların hepsi yeniden doğmanın uğruna atılacak adımlardı. Yaşanılan kötü olaylar her zaman olumsuz sonuçlar doğurmaz, gerekli tecrübeleri edinmeyi sağlar. Kulüp kurucuları adımlarını buna göre attı, her şeyden önce kulübün geldiğini öne sürdüler. Kulüp “28” veya VMC olarak tanınacaktı.

Tarih 2021’i gösterdiğinde Vultures MC için geri sayım başlamıştı. Ian, Desmond ve kulübün diğer üyeleri Vice City’nin Dillimore bölgesinde bulunan, VULTURES adlı barın açılışını düzenlemek için temel attılar. Bundan sonra atacakları her adım kendilerini tanıtmak, güvene almak ve yüzdebirci ruhunu ön plana koyarak, motorları üzerinde dikkatleri kendilerine çekmek olacaktı. VULTURES’ler kardeşlik ilkesini benimseyen, gergin, fırsatçı, kendi içlerinde son derece sadakatli üyelerdir. Dışarıdan gelecek olan tehditlere karşı sonuç veya durum ne olursa olsun baskın ve agresif tavırlar sergileyen Vulturesler, bunların yanı sıra halk ile iç içe ve sıkı sıkıya bağlı olan, kendini sevdirmeye çalışan bir politika izlemektedirler. Bulunduğu bölgeyi güçleri yettiği kadar kalkındırma amacını kendilerine bir vazife olarak görmüşlerdir. Bu hareket onların bulunduğu bölgede sevilmesini sağlamış ve destek görmüştür, çevrede söz sahibi olmuşlardır.

Vultures’de söz hakkı edinebilmek kolay değildir. Çeşitli sınavlar ve zorlu pratiklerden geçmek elzemdir. Sabır sınanacak ve irade en ön plana çıkacaktır. Bunların yanı sıra kişilerin motor sürebilecek lisansa ve sağlığa sahip olması temel koşullardır. Kulüp içi siyahi kişiler kabul edilmemektedir. Hiyerarşi saygı ve sadakate dayalıdır.

•   Prospect yaması alan kişilerin bir üst rütbe yaması alabilmesi için Minimum 1,5 yıl süre boyunca kulüp içerisinde kendisini kanıtlamalı, tüm sürüş, organizasyon, etkinliklere eksiksiz katılmalı ve verilen görevleri benimseyerek en iyi şekilde yerine getirmesi gerekmektedir.
•   Belirtilen şartlar ve süre zarfında kendilerini kanıtlamış olan kişiler bir üst rütbeye yükselmek için, Yönetim Kurulu tarafından uygun görüldüğü taktirde toplantıya katılan Asil Üyelerin onayına sunulur. Oylama sonucunda oy çokluğu olması durumunda bir üst rütbe olan Phoenix yamasını hak etmiş olurlar.
•   Takip eden zaman içerisinde yeterli eğitime, bilgiye, kıyafete ve inanca sahip olduğu düşünülen üyeler yine Asil Üyelerin oyuna sunularak Oy birliği olması durumunda rütbe almaya hak kazanmış demektir.

•   Kulüp içerisindeki Asil Üye Aday Adayları ve Asil Üye Adayları herhangi bir sorun veya konu ile ilgili olarak kulüp içerisindeki ilgili Asil Üyeye bilgi vermesi ve iletişime geçmesi gerekmektedir. Direkt olarak Yönetim Kurulundaki üyeler ile iletişime geçemezler.
•   Herhangi bir Asil Üye bir sorun veya bir konu ile ilgili olarak Yönetim Kurulundaki ilgili üye iletişime geçebilirler..
•   Kulüp üyeleri üst rütbedeki herhangi bir kişiye saygı göstermek zorundadır.

•   Yapılan oylamaların karara bağlanması için oy çokluğu şartı esastır.
•   Başkan da dahil toplamda 5 üyeden oluşmaktadır.
•   Kuralların, yönetim kurulu üyelerinin (rütbe gözetmeksizin) değişikliği, bir üyenin dahil edilmesi veya kulüp ihracı gibi önemli kararları vermekle yükümlüdür.
•   Kulüp adına verilecek tüm önemli ve kritik kararların kabul edilebilmesi ve uygulanması için oylama sistemi kullanılması zorunludur.
•   Kulüp içerisindeki fikir olarak belirtilen her şey, Yönetimden onaylanarak geçmek zorundadır.
•   Yelek askıya alma, kulüp ihracı, rütbenin yükseltilmesi veya düşürülmesi vb. gibi kararlar Yönetime bağlıdır.
•   Toplantıda alınan tüm kararların resmi olarak kaydı tutulması gerekmektedir. Tüm karar ve toplantı tutanaklarının sekreter tarafından dosyalanması zorunludur.
•   Kulüp yamalarının değişikliği belirlenmesi vb. gibi diğer tüm konularda kesin kararı verecek olan en yetkili kişilerdir.
•   Yönetim üyelerinin herhangi biri hakkında yapılacak olan bir oylamaya, ilgili yönetim üyesi katılamaz. Oylama sonucunda verilen karar kendisine açıklanır ve ilgili yönetim üyesi karara kesinlikle uymakla yükümlüdür.

•   Başkan yönetimin başında yer alan kişidir. Kulüpteki tüm üyelerden ve şubelerden ayrı ayrı sorumludur. Kulübü başlı başına temsil eder.
•   Kulübü bütün mecralarda temsil etmek zorundadır. Bu görevden imtina edemez.
•   Kulübün geleceği, huzuru ve güvenliği için çözümler üretmesi gerekir.
•   Kulüp adına alınacak olan kritik kararlar ve diğer önemli konularla bizzat ilgilenmek zorundadır.
•   Kulüpten yardım isteyen üyelerin sorunlarını çözmekle beraber yönetim toplantılarında yapılan oylamalardaki olumlu veya olumsuz kararları uygulamak ve uygulatmanın akabinde takibini yapmak zorundadır.
•   İstifası, rütbesinin düşürülmesi veya kulüp ihracı gibi durumlarda Yönetiminin oylaması sonucunda Oy Çokluğu olması durumunda gerekli görülen yaptırım uygulanır.

•   Kulübün başkandan sonraki en yetkili ve söz sahibi olan kişidir.
•   Yönetim ile diğer tüm üyeler arasındaki diyaloğu sağlamakla görevlidir.
•   Başkan ile birlikte hareket eder ve başkanın görevlerini yapmasında ona yardımcı olan kişidir.
•   Yönetim Kurulunu denetler ve alınacak kararlar hakkında bilgisi dahilinde tüm kulüp ve yapılacaklardan sorumludur.
•   Başkanın herhangi bir sebepten dolayı yokluğunda başkana ait tüm görev ve yetkileri kullanır.
•   Yönetim içerisinden ve başkanın teklifi ile yönetime oylamaya sunularak, oy çokluğu olması durumunda rütbesini alır.
•   Başkanın herhangi bir sebep ile  kulüple ilişkisinin kesilmesi halinde, eğer Yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluğunun onayının olması durumunda başkanlık rütbesini elde eder.

•   Başta  Başkanın güvenliği daha sonrasında Yönetiminin güvenliğinden sorumludur.
•   Kulübün güvenliğinden sorumlu olan yönetim kurulu üyesidir. Kulübün ve üyelerin güvenliği dışında, kulübün huzurunu teminde esas olan ortamı muhafaza etmekle yükümlüdür.
•   Kulübün kurallarını, gayesinde uygun olmayan davranış ve tutumları sorgular ve denetler.
•   Gerekli gördüğü durumlarda güvenliği ve huzuru bozan üyeleri rütbesine ve görevine bakmaksızın ikaz eder. Uyarısının akabinde aynı hal hareket sergileyen üyelerin durumlarının tartışılması için Yönetim Kuruluna havale eder.
•   Uygun gördüğü durumlarda herhangi bir üye ya da adaylar hakkında Yönetim Kurulundan karar sonucu gelene kadar yeleğine el koyar.
•   Hiyerarşik yapıya uymayan, kulüp içerisinde uyulması gereken kuralları ihlal eden tüm üyelere, Yönetim Kurulunun kararı veya kendi yetkisi dahilinde cezai yaptırımda bulunabilir.
•   Acil olan durumlarda direkt müdahale etmesi gerektiği gibi kulübün kurallarını esas alarak, kurallara karşı gelen her şey ve üyeden bizzat sorumludur.
•   Herhangi bir kulüp üyesi rütbesine ve görevine bakılmaksızın bulunduğu il dışında gideceği yer hakkında, gidiş dönüş süresi belirterek önceden disipline detaylı bilgi vermek zorundadır.
•   Sekreterin dosyalamış olduğu üye evraklarının kontrolünü ve takibini yapmak zorundadır.

•   Her yönetim toplantısındaki konular ve alınan kararlar doğrultusunda toplantı tutanağı tutup bütün bu tutanakları dosyalaması gerekmektedir.
•   Kulübün tüm iletişiminden ve haberleşmesinden sorumlu olan üyedir.
•   Bununla birlikte kulübün web sitesi, sosyal medya hesapları, mesaj ve görüşmeleri gibi tüm haberleşme ağını sağlar.
•   Diğer kulüpler ve şubeler ile olan iletişimi ve yazışmaları sağlar.
•   Kulüp ve üyelerin dosyalarını, evraklarını, çizelgelerin tutulması ve takibinden sorumludur.
•   Toplu olarak yapılacak olan gezi, etkinlik, sürüş, ziyaret vb. gibi tüm organizasyonların tarihini Yönetim Kurulunun onayı ile hazırlar ve takibini yapar.
•   Üyelerin tüm toplantı ve diğer organizasyonlara katılımını denetleyip, gelmeyenler hakkında Disiplin ile iletişime geçerek bilgisi dahilinde kayıt edip disiplin kuruluna bilgi verir.

•   İstenildiği durumda yönetimde olan herhangi bir üyesini bildirmekle mesuldür.
•   Toplanan kulüp parası içerisindeki herhangi bir yapılacak olan harciyat, Yönetim üyelerinin bilgisi ve onayı dahilinde olmak zorundadır.
•   Kulübün toplanan parasını şahsi işleri için kullanamaz.
•   Kulüp adına yer alan tüm demirbaşların listesini tutmak zorundadır.
•   Kulübün ihtiyacı olan malzemeleri belirler, kasa defterine tutar ve harcamalar, gelir giderler gibi tüm parasal konularda yetkilidir.

•   Kaptan, kulübün tüm sürüş organizasyonlarında gidilecek yol güzergahlarını belirlemekle yükümlüdür.
•   Yönetimin de bulunduğu sürüşlerde, kulübün en önünde yer alarak yol güzergahının belirlenmesinin dışında- öncelikli olarak  Yönetimin ve tüm kulüp üyelerinin sürüş güvenliğinden sorumludur.
•   Toplu sürüş esnasında kulübün en önünde yer alır ve gidilecek yere yaklaşıldığı noktada başkan ile yer değiştirir.
•   Sürüş esnasında düzen ,sıralama, durulacak yerler, molalar vb. gibi tüm faaliyetlerden sorumludur.
•   Sürüşe katılan tüm üyelerin gerek motorlarının (arıza, sorun, eksik olan parça, evrak, ehliyet, ruhsat, muayene, sigorta vb.) gerekse malzemelerin (kask, mont, eldiven vb.)eksiksiz ve sürüşe uygun olduğunun kontrolünü yapmaktadır.
•   Kendisine sürüş esnasında en arka da eşlik eden Tail Gunner ile birlikte hareket eder.
•   En az üç ayda bir eksik hissettiği veya gerekli gördüğü üyelere sürüş eğitimi vermek zorundadır.

•   Yönetimin bulunduğu sürüşlerde en arkada yer alarak Yol Kaptanı ile irtibat halinde gelebilecek tüm tehlikelere karşı veya şerit değiştirilmesi ya da Yönetim üyelerinden herhangi birinin oluşabilecek motosiklet arıza durumlarında kontrolü sağlayan yönetim Kurulu üyesidir.
•   Yolda yapılacak olan şerit değiştirmeleri, dönüşler, olabilecek arıza durumları ve yoldaki tehlikelere karşı tüm üyelerin emniyetini sağlamakla görevlidir.
•   Güvenlikler ile birlikte hareket ederek onlara sürüş boyunca yapılması gerekenler hakkında bilgi verir ve sürüş esnasında komuta eder.
•   Sürüş esnasında öncelikle Yönetim Üyelerinin herhangi bir arıza durumunda Kaptan ile irtibatta olarak sürüşten ayrılarak arızanın giderilmesi için sürücü ile birlikte bekler. Arızanın çözülmesi durumunda tekrar sürücü ile birlikte gruba dahil olur.

•   Güvenliğin (SGT) yardımcılarıdır.
•   Yönetimin yer aldığı sürüşlerde  Yol Kaptanı ve  Sürüş Toplayıcısına bağlı olarak hareket eder.
•   Grubun sürüş sırasındaki dönüşlerinde yol kesme ve araya girebilecek olan araçların tehlike yaratmaması için müdahale ederler.
•   Sürüş esnasında öncelikli olarak Yönetimin daha sonra tüm üyelerin ve dönüş esnasında yol kesme,araya girebilecek araçlara müdahale etme gibi durumların dışında sürüş bittikten sonra en rütbeli Yönetim Üyesinin yanında güvenliğinden sorumludur.

THE VULTURES MC kulüp kurallarına göre yönetilir. Yazılı değil sözlü ve kültürler arası sürüş temeline dayanır. Kulüp yöneticileri bu kuralların genelini bilir ve uygular. Aşağıda yazılı kurallar herkesçe bilinen kulüp kurallarının olmazsa olmaz ve üzerinde tartışılmaz maddeleridir. Anayasal nitelikteki bu kurallar genel ve elzem konuları içerirken yaşanacak birçok olay karşısında asıl kanun koyucu Başkanın liderliğinde toplanacak yönetimdir. Yönetimin aldığı “OY BİRLİĞİ” kararları bu yazılı kurallarında üzerindedir. Diğer hallerde Tüzük kuralları karşı koyulamaz şekilde uygulanır. Disiplin, THE VULTURES MC  tüzüğünün koruyucusu olarak Yönetime karşı direk sorumludur. Tüzüğün korunması ve uygulanması ile ilgili Yönetimden direk emir alır ve bu emri yerine getirmek zorundadır.
•   Tüm kulüp üyeleri aynı seviye ve rütbeyi taşır. Görevler üyelerin özelliklerine göre oy çokluğu ile dağıtılır yada alınır.
•   Kulüp üyeleri sahip oldukları inançlar ve siyasi düşünceler asla yargılanamaz. Herkesin düşüncesine ve inancına saygı gösterilmesi zorunludur. Bu kurala en başta saygı göstermeyenlerin kulüp ile bir ilgisi yoktur.
•   Kulüp logosu herhangi bir düşüncenin, siyasi görüşün veya kulüple bağlantısı olmayan herhangi bir oluşumun yanında kullanılamaz.
•   Kulüp üyeleri, başta kulüp yeleğine ve kulüpteki kardeşlerine sahip çıkmakla, kulüple alakalı yapılan her sürüşe, organizasyona, etkinliğe katılmakla zorunludur.
•   Herhangi bir konu hakkında, Yönetim de dahil tüm yönetimin aldığı kararların kabul görebilmesi için Oy Birliği değil, Oy Çokluğu olması gerekmektedir.
•   Kulüp içerisinde yapılacak herhangi bir oylamada, oylamaya katılmayan bir ASİL ÜYE vekalet usulü ile oylamaya dahil edilir.
•   Motosiklet bir sürücünün kadını gibidir, motosiklet satılamaz ve verilemez. Eğer çok elzem bir durumda motosikletini satması gerekiyorsa şayet, bu konuyu Yönetim Kuruluna bildirir ve Yönetim Kurulu motorunu satması konusundaki kararı verir.
•   Kulüp içerisinde yapılan ilk hata, son hatadır! İkinci bir hata yapılması beklenemez.
•   Tüm kulüp üyeleri yeleklerine sahip çıkmak zorundadır. Yelek keyfi durumlarda çıkartılamaz, başkasına verilemez ve hiçbir şekilde başkası tarafından giyilemez. Sonuç olarak yelek namustur.
•   Herhangi bir kulüp üyesi ( Asil üye Aday Adayı ,Asil üye Adayı, Asil Üye, Yönetim Kurulu) kulüpten ayrılmak istediğinde veya üyenin kulüple ilişiğinin feshi edilmesini gerektiren durumlarda, tüm yamalarını disiplin (SGT) iade etmekle yükümlüdür.

Yamalar (Patch) ücret karşılığı verilmeyip, THE VULTURES MC’e aittir ve istenildiği zaman sorgusuz ve istisnasız olarak teslim edilmelidir.
« Son Düzenleme: 15.07.2021 23:22 santet »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.07.2021 22:26
Konumlandığımız bölge;

(( Dillimore'da ki Vultures MC Bar'ın açıldığı, birkaç insanın orada toplandığı ve faaliyet gösterdiği konuşuluyor. ))

« Son Düzenleme: 31.07.2021 05:29 santet »
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
LatinoTheReaper, aquila the ripper, zynaX, shaazux, Eleven,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.07.2021 22:26

Supporter rolleri nasıl ilerler, nedir ve ne yapılması gerekir?

Supporter rolleri, ürünleri satın alarak veya hak ederek ürünleri üzerinizde bulundurursunuz. Kulübün yeleklileri ile temas halinde olursunuz ve yakınlık kurarsınız. Vakti geldiğinde bir üye sizi uygun görür ve önerirse hakkınızda oylama açılacaktır. Yeteri kadar oy alırsanız kulübe kabul edilirsiniz yani ((Prospect)) deneme üye olursunuz. Mantık çerçevesinde ilerlemek istiyorsanız, kulübü tanıyormuş gibi davranmanız sağlıklı olacaktır. Aniden çıkıp siz Vultures MC’siniz bende yelek giymek istiyorum, motor sürmek istiyorum gibi yaklaşımlar, realistik olmadığı gibi hoş karşılanmayacaktır.

Prospect nedir ve ne yapılması gerekir?

Bugüne kadar MC rolü yapmamış kişileri baz alarak anlatmakta fayda var, Prospect ((Çaylaklık dönemi)) çoğu kalıplaşmış düşüncenin aksine keyifli rollerdir. Çaylak döneminde tanıtımlarda ve rollerde çaylak üyelerin hor görüldüğü bir tutum nedeniyle keyif alınmayan bir durum ortaya çıkmış gibi görünebilir. Bu durum oldukça yanlıştır, çaylak rolleri kulübün tam üyeleri tarafından verilecek işlerin sorgulanmaması ve bazı durumlarda adam vurmaya kadar gidebilen, bolca seçimlerin ve tercihlerin ortaya çıktığı kesinlikle ve kesinlikle keyifli rollerdir. Fazla soru sormamanız gereken bu dönemde, sadece ve sadece size söyleneni yapmakla mükellefsiniz. Saygı görmek ve alay konusu olmak istemiyorsanız, saygı göstermek zorundasınız. İki tartışmalara ve sözlü kavgalara girmeniz sizin için iyi olmayacaktır. Çok ciddi ve resmiyet yanlış bir tutum olacaktır. Özgün olun fakat karşınızdaki kişinin tam üye olduğunu bilmek işleri kolaylaştıracaktır. Bu bölümde kulübe tam üye olana kadar kendinizi kanıtlamaya çalışın, keyif alın ve bolca MC kültürü hakkında bilgiler edinin, diziler izleyebilirsiniz. ((Gangland Undercover önerimizdir))

Yelekliler ve çaylaklar arasındaki ilişki

Çaylak döneminde yaşanılan sorunların tamamı tam yeleklilerin ilgisizliği nedeniyle ortaya çıkar, bazen ise çaylaklardan da kaynaklanabilir. Anlatılmak istenen kulübe çaylak olarak kabul edilen kişiye pislik muamelesi uygulayarak, emir yağdırarak çaylak dönemini tamamlamış olamazsınız, çaylaklar tam üye olma hedefinde ilerleyen kişilerdir. Anlamsız tepkiler, şiddet ve ağır ithamlar gereksizdir. Elbette adayınızı sınamanız olağandır fakat her işte olduğu gibi aşırı doz sorun çıkaracaktır. Çaylaklara iyi davranıp, kulübünüzün yönetmeliklerini ve yolunu akılda kalıcı şekilde anlatmak ona yol göstermek en doğru adımlar olacaktır. Sonuç olarak bu aday dönemini tamamlayabilirse, tam üye olup sizin bir kardeşiniz ve kulübünüz bir üyesi olacaktır. Yaptırılan roller; Yerleri süpür, barı temizle, tuvaleti temizle, bira getir gibi klasik ve basit rollerin aksine, çaylağınızın kendini kulübe adaya bilmesine ve kanıtlamasına fırsat tanıyın. Zor seçimler, ağır yükler, gerekirse adam vurdurtmaya veya adam öldürtmeye kadar seçenekler sunun. Kendini kanıtlamasını, kardeşliğe adım atmasına ön ayak olun. Kısacası monotonluktan kurtulup klas bir rol imkanı yaratın.

Fazla soru sormak

Kulübün Prospect’i ((çaylağı)) veya destekçisi iseniz, bilmemeniz gereken veya sormamanız gereken konular hakkında sorular sormaya başlarsanız tepki görebilirsiniz. Tepkiden kastımız fiziksel şiddet değil, kulübün üyeleri size "Seni ilgilendirmez." veya "Sanane." gibi tepkiler gösterebilir. Bunlar doğal şeylerdir, sizin yapmanız gereken çok fazla soru sormamak ve görevinizi yerine getirmektir.

Kulüp yeleği

Yelek sahibine ait ve onunla bütünleşmiştir, şekil veya biçim olarak farklılık gösterecektir. İnternetten farklı kulüp yeleklerine bakarak bunu görebilirsiniz. Bizim görüşümüz ve oluşumumuzda yeleğinizi yamalarınızla kişiselleştirebilirsiniz fakat kulübü temsil etmek amacı dışında yamalarınızı kullanamazsınız. Yeleğinizi kaybetmeniz durumunda kulüpten atılabilir veya çok uç noktalarda ölebilirsiniz. Yeleğinize her ortamda sahip çıkmanız beklenir. ((yelek namustur diyebiliriz)) Kültürde yeleğe sahip çıkmayan kişinin kulüpte yerinin olmadığı görüşü hakimdir. ((yeleksiz adam gereksiz adamdır.)) Bu sebeple yeleğinize önem vermek zorundasınız.

No Colors nedir?

No colors kulüp içerisinde yaşanan ve uygulanan bir olgudur. Kulübün veya kulübünüzün yasal olmayan bir işi açığa çıkarsa, adam öldürme ve türevleri gibi durumlarda kulüp hakkında soruşturma açılırsa, kulübün daha rahat hareket edip, gizlenebilmesi için açılan oylama sonucu yeleği giymeye ara vermek ve insanlardan gizleme olayıdır.

Kulüpten çıkış

1%ER kulübünden ayrılma gibi durumlar imkanlar dahilinde mümkün olabilir. Kulüpten her ayrılan kişi her daim öldürülmek zorunda değildir. Bu kalıplaşmış düşünceyi bertaraf etmek gerekir, left olduğunuz zaman hayatınızı normal bir kişi gibi sürdürmeniz mümkündür. MC kulüpleri kendinden olmayanı dışlamaz ve sosyal bireylerdir. Ölene kadar bağlılık yemini gibi bir durum olmadığı gibi, kimse size ayrılırken ölürsün gibi saçma ön koşullar sunamaz. Dilerseniz ayrıldıktan sonra dahi kulüple iletişim kurabilirsiniz. Şunu belirtmekte fayda var, kulüplerden ayrılmanın sonucu ölümle sonuçlanmayacağı gibi her kulüpten kolay şekilde çıkmanız mümkün değildir. Bunu bir sitem olarak düşünmek gerekirse, lütfen her ayrılan üyenizi düşman gibi görmeyin. Her çıkan üyeyi öldürmek kesinlikle yanlış bir davranıştır. Sivil olarak devam etmek isteyen ve basit bir rol planlaması yapan bireylere de rol imkanı tanıyın. Ayrılmak isteyen üyenizi elbette kolayca çıkarın denilmiyor, rollerinize kasvet ve zorluklar ekleyerek bunu şekillendirebilirsiniz.

(( Söylentilere göre şehrin dört bir yanına Vultures MC Supporter bayrakları asılmış, onlardan birisi de Starfish adasında. ))
« Son Düzenleme: 04.08.2021 20:47 santet »
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
LatinoTheReaper, kreanz, zynaX, shaazux,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok