Konu: Hans Trantes CBUG şikayeti  (Okunma sayısı 658 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2021 16:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bloddsmell Hans Trantes
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/07/2021 11.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Bug abuse, SAMP fiziklerinin aykırı kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hans Trantes sıkarken açık bir şekilde cbug yaparak sıkıyor ve beni yaralıya düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videonun 0.34 ve 0.38 saniyeleri arasını izlerseniz cbug yaptığı ortada.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 16:17 monst3r »

#1 - 10.07.2021 16:20
Cbug yok burada bir ayakta sıkıyorum bir eğilerek kalkıp bir daha ateş açsam c bug olurdu zaten 2 tanede düştün bana açtığın üçüncü şikayet ooc kinini bir kenara bırak artık lütfen.

#2 - 10.07.2021 16:30
Videoda birden fazla C-Bug var zaten. Ayakta ateş ettikten sonra eğilerek sekme sıfırlayıp tekrar ateş edemezsin dostum.

#3 - 10.07.2021 16:31
Sen kimsin sana karşı kin beslicem dostum güldürme beni tek amacınız dm atmak giydiğiniz skinler ve gördügünüz herkese agresif rol yapıp sıkmanız tek amacınız dm oldugu ortada yaptıgın şey senin daha hızlı ve  düzgün sıkmana yarıyor bu durumda sunucuda yasak düzgün bir savunma yoksa ileti atma.

#4 - 10.07.2021 16:36
Bunu bana diyen kişinin eski karakterinin valachi tarafından CK izninin verilmesi baya bi ironik durum. Dm arayışında olan sizsiniz arkadaşlar bizim birliğimiz ne dmden ceza yedi ne ck yedi??? Daha savunma yapmayacağım gerekli karar admin tarafından verilebilir. Ayriyetten videoda saat tarih net bir şekilde belli değil varsa daha güzel kanıtların atabilirsin.

#5 - 10.07.2021 16:38
Sen kimsin sana karşı kin beslicem dostum güldürme beni tek amacınız dm atmak giydiğiniz skinler ve gördügünüz herkese agresif rol yapıp sıkmanız tek amacınız dm oldugu ortada yaptıgın şey senin daha hızlı ve  düzgün sıkmana yarıyor bu durumda sunucuda yasak düzgün bir savunma yoksa ileti atma.
Tek amacınız DM atmak diyen sen misin? Eski birliklerinizin neyden kilit yediğini hatırlatmayayım. :D Ayrıca bir kere 'C' ye basıp sıkmak Cbug olmuyor. Üst üste yaparsa oluyor.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 16:40 WaxeL »

#6 - 10.07.2021 16:42
Konuyu başka yerlere çekmeyin.

#7 - 10.07.2021 16:49
Son olarak...

C-Bug denen olay, samp fiziğini aykırı kullanma olarak da adlandıralabilecek, silahın sekmesini sıfırlayan ve atış hızını maksimuma çıkaran bir oyun açığı. Bu açığın da bir açığı var, ilk ihi hitte sekmeyi sıfırlamaz, üçüncü hitinden sonra sekme sabit tutulmaya başlanır ve atış hızı maksimuma çıkar. Çatışmalarda da büyük ölçüde yaptığım hareket kullanılır. Şimdiye kadar bundan ceza alan görmedim. Silahı sıktıktan sonra cbug olarak nitelendirilmemesi için hooddan kaçmanı beklemeyeceğim. Bir tane ayakta sıkıyorum, daha sonra aimimin küçülmesi için eğilerek sıkıyorum. Üçüncü ateş yok, üçüncü bir ateş olsaydı videoda görünürdü. Daha önce çok sayıda cbug şikayeti açıldı.

Konuyla ilgili başka bir şikayet ve sonucu ki bu şikayette c-bug dediğiniz olay benimkinden daha bariz.

#8 - 10.07.2021 16:54
 :D O:-) :D O:-) Arkadaş suçlu olduğunu bildiği için videoyu kaldırmış ama bilmiyor ki ben indirdim hemen atıyorum. videonun 0.34 ve 0.38 arasına bakın orada belli oluyor cbug  :D O:-) :D O:-)

Yeni link :

#9 - 10.07.2021 16:55
Son olarak...

C-Bug denen olay, samp fiziğini aykırı kullanma olarak da adlandıralabilecek, silahın sekmesini sıfırlayan ve atış hızını maksimuma çıkaran bir oyun açığı. Bu açığın da bir açığı var, ilk ihi hitte sekmeyi sıfırlamaz, üçüncü hitinden sonra sekme sabit tutulmaya başlanır ve atış hızı maksimuma çıkar. Çatışmalarda da büyük ölçüde yaptığım hareket kullanılır. Şimdiye kadar bundan ceza alan görmedim. Silahı sıktıktan sonra cbug olarak nitelendirilmemesi için hooddan kaçmanı beklemeyeceğim. Bir tane ayakta sıkıyorum, daha sonra aimimin küçülmesi için eğilerek sıkıyorum. Üçüncü ateş yok, üçüncü bir ateş olsaydı videoda görünürdü. Daha önce çok sayıda cbug şikayeti açıldı.

Konuyla ilgili başka bir şikayet ve sonucu ki bu şikayette c-bug dediğiniz olay benimkinden daha bariz.

Bariz ise bariz , senin yaptığında kabak gibi ortada.