Konu: 10.07.2021 Charles Hornes-William Alvaro- DM  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 10.07.2021 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @joseph @bero1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa ve öz yazmak gerekirse,oyuna yeni girmiştim. Yeni bir oluşum açmayı planlıyoruz bu nedenle,bölge bölge gezip işletme bakıyordum. O esnada ekran görüntülerinde ki arkadaşlar geldi,durdurdular sonrasında role dahil olmak için durdum,kişiler ile aramda ufak bir konuşma geçti ve sebepsiz ve anlamsızca ateş edip sistemsel düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 10.07.2021 14:52
Buffalo taraflarından geçip ve motorcu olduğundan, aktif savaşımız olduğundan böyle bir role girildi, eğer birlikten değilsek kusura bakma motorcu olup oradan geçtiğin için böyle bir rol yaşandı.

#2 - 10.07.2021 15:00
Buffalo taraflarından geçip ve motorcu olduğundan, aktif savaşımız olduğundan böyle bir role girildi, eğer birlikten değilsek kusura bakma motorcu olup oradan geçtiğin için böyle bir rol yaşandı.

Bakın baylar taraflar arasında olaylar olabilir ama bölgeden geçen her motorlu insanı tehdit olarak görüp sıkmak pek mantık çerçevesi içinde yaşanılabilecek bir olay değil, kaldı ki diğer arkadaşa ulaşmayı denedim ama umursamadı, yetkililer bakar ve gerekli neyse onu sağlar iyi günler.

#3 - 10.07.2021 15:27
Doğru söyledin tekrar kusura bakma, bugünden beri 3 4 kere vurulduğumuzdan gördüğümüz motorluya böyle bir kin oluştu, iyi günler dilerim.

#4 - 11.07.2021 00:04
Öncelikle herkese iyi geceler admin arkadaşlarımızı uğraştırdığım için önceden özür diliyorum olayı şöyle açıklayayım fazla ileti atılmazsa admin arkadaşlarımızın işi kolaylaşacaktır.Buffalo bölgesini izliyorduk uzaktan motorlu bir arkadaş gördük.artık bu motor tipindeki arkadaşlardan karakterim bir kaç defa vuruldu.Uzaktan izliyorduk ve arkadaş Buffalo bölgesinde dün ateş aldığım yerde yavaşladı bir süre bekledi.Karakterim orada dün ateş açan kişilerden olabileceğini düşündü.ardından arkadaş yolda giderken ani yavaşlamalar ile karakterimi korkuttu arkadaşımdan oyalamasını istedim ardından emotemi vererek sıktım arkadaşın Buffalo üyesi olmadığını karakterim bilemez ve hiç beklemediğim bunlar Buffalodan değil dediğim kişilerin ateşi altında kalıyorum.Karakterim vurulma korkusu ile önce davranarak silahını ateşledi sadece korkuyla ve onlardan olabileceğini düşünerek arkadaşı 180 saniye boş yere beklettiğim için özür diliyorum.ve olayın Dm olmadığını düşünüyorum tabiki bunu en iyi adminler bilecektir.İyi geceler diliyorum

#5 - 11.07.2021 21:23
Arkadaşlarla konuşup durumu netleştirdiğimize göre,şikayetimi geri çekmek istiyorum. İyi forumlar... :o

#6 - 11.07.2021 21:23
Şikayet kapatıldı.