Konu: [10.07.2021 - Franklin_Rashford] Bug abuse, SAMP fiziklerinin aykırı kullanımı.  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2021 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Franklin_Rashford @WaxeL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerindeki oluşum üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug abuse, SAMP fiziklerinin aykırı kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Buffalo hood'unu basıyoruz, herkes düştükten sonra bölgeden ayrılacakken evin içine /misc 1 çeken birini fark ediyoruz. Açıkça çatışmadan/vurulmaktan kaçmak için bug abuse'luyor. Kaç kişiyi uğraştırıyor, rolün gidişatını ve zevklerimizi baltalıyor.

Evin içinde olduğu için mermi de işlemiyor, son kısımlarda yumruk ile düşürmeyi akıl eden bir oluşum üyem karakter adını ortaya çıkartıyor. Ekran görüntülerinde durum açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tek iletide savunma yapılırsa forum kirliliğini ve adminleri boşuna uğraştırmayı önlemiş oluruz.

#1 - 10.07.2021 14:24
Bilgisayara geçtiğimde savunma yapacağım.

#2 - 10.07.2021 15:40
İk önce şundan bahsedeyim, aktif bir çatışma ortasında gerçekleştirmiyorum. Addon kullandığımından dolayı Alt-tab'da olsam bile vuruluyorum. Bu yüzden böyle bir çözüm buldum. Tamamen AFK'da vurulup RK durumuna düşmemek için yaptım. Eğer çatışma sırasında misc1 yaptığıma dair bir kanıtınız varsa sunun lütfen. Baskın atıldığını Alt-tab'dan çıktıktan sonra farkediyorum. Tarafımdan başka ileti gelmeyecek, savunmam bu kadar.

#3 - 10.07.2021 16:04
Savaş zamanında, özellikle de Idlewood-Ganton arasının aktif olduğu ve kovalamacaların döndüğü saatlerde hood'un ortasında AFK bırakmaman gerekiyor. AFK bırakacağın zaman interior içine girebilirsin.

#4 - 10.07.2021 20:13
Savaş zamanında, özellikle de Idlewood-Ganton arasının aktif olduğu ve kovalamacaların döndüğü saatlerde hood'un ortasında AFK bırakmaman gerekiyor. AFK bırakacağın zaman interior içine girebilirsin.
İleti atmayacaktım fakat interiorlarda genel bir crash ve bağlantı kopma sorunum var. Bu internet sağlayıcımın bir sorunu. O yüzden dışarda AFK kalmak zorundayım. AFK bıraktığım yer hood ortası değil. Ara sokakta evin arkası misc 1 çekiyorum ve bunu çatışma ortasında bile yapmıyorum. Çok öncesinden yapıyorum. Bunun kimseye zararı olduğunu da düşünmüyorum.

#5 - 05.08.2021 18:21
Merhaba, hood bölgelerinde, aktif rol bölgelerinde AFK kalmamaya özen gösterin. Hood baskınından kaçmak için de bu tarz bir hareket sergileyeceğinizi düşünmüyorum, umarım beni yanıltmazsınız. Tekrarı halinde cezalandıracağım, iyi eğlenceler.