Konu: 10.07.2021 - Kane Myers & Ronald Pittman DM  (Okunma sayısı 304 defa)

#0 - 10.07.2021 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kane Myers @Misterio' - Ronald Pittman @m1troo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Westmont Ave. Piru üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2021 - 01.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Willowfield bölgesine dün gece birliğimizin tanıtımıyla beraber dahil olduk. Bizimle beraber birlik açmak isteyen bir birlik daha var, tanıtımları daha onaylanmamış. İki tarafta bölgede hak iddia ettiği için aramızda sözlü atışmalar oluyor. Bizim birliğimizin 10 günlük illegal/agresif yasağı olmasına rağmen bu atışmalar bize tatlı geldiği için kişilere şikayet açmıyoruz. Kane karakteri bu bölgeden olmamasına rağmen gelip bize tehditler savurdu bizde sözlü şekilde cevap verdik. Bu gece Kane karakteri tanımadığımız bir karakter ile gelip sokaktaki tüm birlik üyelerini düşürdü. Açıkçası iki birliğin olayına bu iki karakter neden girdi anlam veremiyorum. Bu yüzden dm üzerinden şikayet açma kararı aldım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.07.2021 01:22 girisimcizenci »

#1 - 10.07.2021 01:34
Olay şu, Willowfield'e takılmak, arkadaşlarımın yanında durmak için geliyorum, 10 gün agresif/illegal rolünüz olduğu halde bana küfürler savurmuş, mahalleden kovmaya çalışmıştınız, kanıtları birazdan veya yarın sabah atacağım. (Kane karakterini tanımadığımız halde demişsin, aramızda dün sabah kavga rolü döndü, onunda ss'lerini arkadaşımdan isteyeceğim, uyumuyorsa kanıtları hemen şimdi atıcam.)

#2 - 10.07.2021 01:42
Öncelikle merhaba, kendi savunmamı yapıyorum.
Commerce sokağında otururken Kane aracıyla yanıma geldi, Kaprice Parks ve tayfasının Kane'e karşı agresif tavırlar sergilediğini ve tehtidler savurduğunu söyledi.
Kane'de benim sokağımdan yakın bir arkadaşım olduğu için Kane'e yardım ettim.
İyi forumlar...  :sampanya:

#3 - 10.07.2021 01:43
Spoiler: GösterGizle

Bu Kane karakterini tanıdığınız anlamına gelen bir ss. (Chatlog'da görüldüğü gibi 10 gün illegal/agresif yasak olmasına rağmen saldırma emote'si verip karakterime saldırdığı belli oluyor)

Burada agresif yaptığınıza dair bir ss, Kane karakterini öylesine geldiği bir mahalleden kovmaya çalışmışsınız, üstelik küfürler savurmuşsunuz, silah patlatmam gayet normal. (Ayrıca 10 gün yasak olduğu halde yine aynı emote verip kavga başlatmışlar, gerçekten ilginç.)

#4 - 10.07.2021 02:06

Bu Kane karakterini tanıdığınız anlamına gelen bir ss. (Chatlog'da görüldüğü gibi 10 gün illegal/agresif yasak olmasına rağmen saldırma emote'si verip karakterime saldırdığı belli oluyor)

Burada agresif yaptığınıza dair bir ss, Kane karakterini öylesine geldiği bir mahalleden kovmaya çalışmışsınız, üstelik küfürler savurmuşsunuz, silah patlatmam gayet normal. (Ayrıca 10 gün yasak olduğu halde yine aynı emote verip kavga başlatmışlar, gerçekten ilginç.)

Sokağı iki grubun sahiplenmeye çalıştığı için bu tür kavgalar gayet normal, 10 gün yasağımız olmasına rağmen bu olayı onlar başlatıyor ve bunu normal karşıladığımız için bu ihlalden şikayet açmıyoruz. Böyle ufak atışmalar tahminimce iki tarafında hoşuna gidiyor. Fakat sen arkadaşlarla girdiğimiz bir yumruklu kavgada bize silah çekip havaya ateşledin. Brawl esnasında ateşli silah çıkarıp ateşlemek bir kural ihlali, ben alttan alıp yine şikayet açmadım. Ama bu gece sokağa yaptığınız saldırı cidden anlamsızdı. Bizim derdimiz bu arkadaşlarlayken sen neden bu olaya dahil oluyorsun, neden sokağımızı basıp herkesi düşürüyorsun anlamadım. 

İki ok ile gösterdiğim emote, arkadaşlarla girdiğimiz bir brawl esnasında Kane karakterinin silah çıkarıp ateşlediğinin emote'u. Brawl esnasında silah ateşlediği için arkadaştan şikayetçiyim.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 02:12 girisimcizenci »

#5 - 10.07.2021 02:12

Sokağı iki grubun sahiplenmeye çalıştığı için bu tür kavgalar gayet normal, 10 gün yasağımız olmasına rağmen bu olayı onlar başlatıyor ve bunu normal karşıladığımız için bu ihlalden şikayet açmıyoruz. Böyle ufak atışmalar tahminimce iki tarafında hoşuna gidiyor. Fakat sen arkadaşlarla girdiğimiz bir yumruklu kavgada bize silah çekip havaya ateşledin. Bizim derdimiz bu arkadaşlarlayken sen neden bu olaya dahil oluyorsun, neden sokağımızı basıp herkesi düşürüyorsun anlamadım.
Dediğim gibi bro, karakterime ve IC arkadaşlarıma küfürler savurup, öylesine takıldığım bir mahalleden kovmaya çalıştınız, durduğum yerde bana gereksiz atar yaptınız, daha sonra böyle bir olay oldu, bu son yazışımdı admin kararını bekleyebiliriz.

#6 - 10.07.2021 02:14
Ayrıca ilk fotoğrafta yaptığımız brawl esnasında birliğimi onaylanmadığı için 10 günlük birlik kuralımız yoktu dostum.

#7 - 10.07.2021 02:34
Ayrıca ilk fotoğrafta yaptığımız brawl esnasında birliğimi onaylanmadığı için 10 günlük birlik kuralımız yoktu dostum.
Kane karakterini tanımıyoruz cümlesi kurduğunuz için o ss'i attım.

#8 - 10.07.2021 15:13
Karşı taraf savunmasını yaptı, şikayet sonuçlanmayı bekliyor.

#9 - 19.07.2021 20:11
Merhaba,

bu durumda direkt olarak saldırıda bulunmanız kısmen hatalı bir davranış, fakat farklı bir bakış açısından bakıldığı zaman ortada bir agresif tutum bulunuyor. Savunma yeterli bulundu.