Emote verdim, mağlum elinizde deagle çatıda pusarken vurulduğunuz için sizde görülmemiş olabilir. Savunmamı rol bitiminde kanıtlarıyla birlikte yapacağım. 
Deagle elimde değildi, aktif bir savaş döndüğü için üstümde taşımam normal değil mi? Çatıda pusuyor olsam sen ateş etmeye başladığında karşılık vermezmiydim? Tartışılır. Emote verdim diyorsun, ben görmedim ama vermişsindir eyvallah. Bana neden sıktığını, savaşla ne sebeple alakan olduğunu ve seninle nereden bir rol geçmişimiz olduğunu açıklarsan ben rkma uymaya razıyım.
Ayrıca oyun içersinden kışkırtıcı pmler atıyorsun, madem pm atıyorsun neden sıktığını da açıkla ki rkma uyayım.

Kimseyi kışkırttığım yok, size söylediğimiz en ufak şeyde oocye döktüğünüz ve kin tuttuğunuz için ortamı yumuşatmak amacıyla "hahahaha

" tarzı gülücükler atıyoruz. Seninle yada arkadaşlarının OOC kiniyle uğraşacak zamanı sanırım geçtim. Savaşa neden katıldığımı, seni vururken emote verip vermediğimi müsait olduğumda yapacağım savunmada görürsün. Şikayet açarak şüphelerini gidermeye çalıştığın için teşekkür ederim. Oyun oynadığımızı unutmayalım Ronecim.