Konu: [07.07.2021 - Keifon_Barnett] Revenge Kill  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 07.07.2021 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Unexpec0 Keifon_Barnett

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @DeadlY Dushane_Davis @chll Maurice_Burlay

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  07.07.2021 20.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim RK'landıktan tekrar yaklaşık 40 dakika sonra  üzerime ateş açtı ve karakterimi düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 07.07.2021 20:27 Efee »

#1 - 07.07.2021 20:22
Müsait olunca savunma yapacağım.

#2 - 07.07.2021 20:36
Öncelikle merhabalar, sağa çekip rol yapıyorum ardından 3 kişi etrafıma doluşup benimle role giriyor. Ardından aracımın üzerinden çekilmelerini istiyorum.(SS'de göreceğiniz gibi) Ancak şahıslar normal karşılamayıp, ters konuşuyorlar. "Seni bir yerden çıkartıyorum, Jefferson serserileri ile mi takılıyorsun?" diye soru soruyor. Ardından tartışma dönüyor, zaten tüm konuşmalar SS'de mevcut. Bunun üzerine bagajdan AK çekip ateş ediyorum. RK'lı olan birisi nasıl böyle bir role giriyor? IC rol yaparken hiç yaralıymış gibi gözükmüyor.

Savunmam bu kadar, iyi roller.

« Son Düzenleme: 07.07.2021 20:38 Unexpec0 »

#3 - 07.07.2021 20:56
Merhaba, 

Yaptığımız roller sonucu ağır yaralı rolü yapmıyorum, yapmama da gerek yok. Kolumda sargı rolüne giriyorum ve her zaman emote ile belirtmek zorunda değilim çünkü zaten üzerimde bulunan kapişonlunun üzerinden göremezsin. Bulunduğumuz yer Ten Line Gangster Crips'in benimsediği bir sokak, rol içerisinde müttefik rolü yapıyoruz ve o sokağın liderleri ile rol yaparken gözümüze sen çarpıyorsun. Sıfır agresiflik ile aracına yaslandım fakat agresifi sen yaptın ve doğal olarak karakterim bir savunma mekanizmasına geçiş yaptı. Bu sana rklı birini vurma hakkı vermez. Savunman bu kadar ise admin kararı bekleyelim.

#4 - 07.07.2021 21:02
RK lı olduğunu belirtmedin, bunu bilmemi  sağlayacağın bir uyarı yapmadın. Yaralı değilmiş gibi agresif rol sergiliyorsun, "Jefferson serserilerinden misin?" diye soruyorsun.

#5 - 07.07.2021 21:06
RK lı olduğunu belirtmedin, bunu bilmemi  sağlayacağın bir uyarı yapmadın. Yaralı değilmiş gibi agresif rol sergiliyorsun, "Jefferson serserilerinden misin?" diye soruyorsun.
Senin yaptığın agresif rol üzerine gerçekleşen bir laf, bunu unutma istersen ;)

#6 - 07.07.2021 21:08
Ayrıca orada şaka yapıp ayrılacaktık benim orada ciddi olmayan tavırlarımı görebilirsin agresif yapıp durmak yerine rol çeşitliliği arttırmaya çalışsanız daha güzel bir ortam olucak fakat dm döndürmeden yapamıyorsunuz.
Ayrıca bacağının arasında draco taşıyan adamlarsınız yapmayın allah aşkına

#7 - 07.07.2021 21:10
Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli.  :garip:

#8 - 07.07.2021 22:07
Ayrıca orada şaka yapıp ayrılacaktık benim orada ciddi olmayan tavırlarımı görebilirsin agresif yapıp durmak yerine rol çeşitliliği arttırmaya çalışsanız daha güzel bir ortam olucak fakat dm döndürmeden yapamıyorsunuz.
Ayrıca bacağının arasında draco taşıyan adamlarsınız yapmayın allah aşkına

arabada olduğum için bunu yapabilmem mümkün :)
« Son Düzenleme: 07.07.2021 22:12 Unexpec0 »

#9 - 07.07.2021 22:14
Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli.  :garip:

Birlikler arasında IC bir anlaşamamazlık var, sokağımızı basıyorsun ardından saatler sonra beni görüp agresif rol sergiliyorsun, bana sataşıyorsun. Kanalınada zaten video atmışsın, sokağımızı bastığına dair.

Lois Sanchez tarafından çekilmiş bir video.