Öncelikle selamlar, nereden başlasam bilemedim şimdi herneyse. Öncelikle üslübunuzu düzeltmenizi ve daha sonra cümleleri dikkatli okumanızı rica ediyorum. NON-RP yaptığımı düşünmüş, öncelikle şunu söyleyeceğim gördüğünüz üzere sizle herhangi bir mermi sıkmadım, gördüğünüz üzere hep kaçtım. Sistemsel olarak düşmediğim içinde vurulma rolü yapmadım, yapma gereği duymadım. Mix var demişsiniz ancak herhangi bir Mix bulunmuyor, Hans Trantes ve Burgle Macrox'a(
@4D1LL @bloddsmell karakterlerin forum hesabı) sorabilirsiniz, her türlü beni de onaylayacaklardır çünkü kişiler ile olay esnasında biri ile konuşma diğeri ise sms halindeyiz. Ve Fear Rp konusuna gelince, açıkçası sizde Shotgun marka silah bulunmakta bende de Deagle marka silah bulunduğu için herhangi bir Fear RP yapmadım çünkü ikimizde silahlıyız, bunların cevabını verdiysem devam ediyorum. Fark ettiyseniz biz sadece /q(Bağlantı Koparma)'dan şikayet açtık, öbür konular için açmadık, ama isterseniz açarız hiç şüpheniz olmasın çünkü yaptığınız savunmalar
BENİM AÇIMDAN SAÇMA. Onun dışında bir madde bırakmışsın, yalnız o madde sadece Adliyede geçerlidir dostum haberin olsun. Herneyse fazla söze gerek duymuyorum ihlalleriniz birden ve bizden fazla, ki ihlalimiz yok. Yönetici kararını bekleyebiliriz. İsteğim şudur ki yönetim ekibinden Ashley Cooper karakterini kaldırdığımız noktada kişinin sözde bağlantısı gittiği zamandan devam etmesi ve ceza alması taraftarıyım.