Konu: [04.07.2021 - Cameron_Tay] 3.Parti yazılımı kullanımı  (Okunma sayısı 609 defa)

#0 - 04.07.2021 03:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cameron_Tay @chefkio
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jowuan_Blackwell @muhammedugur
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2021 - 16:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhaba, karşı birlik üyelerinden olan Cameron_Tay ve yanındaki diğer üyeyle aramızda bir kovalayış oldu, biraz zaman geçtikten sonra İdlegass benzinciliğinin orada şahısları gördük, inip ateş açtık, ardından Cameron adlı arkadaş ortalıktan bir anda kayboldu, arkadaşın ışınlandığını düşünüyoruz, diyeceklerim bu kadar, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 04.07.2021 09:02
Şikayet ile alakam yok ama şunları belirtmek istiyorum, ooc kanaldan oyunu dondu diye belirtiyorlar kişi yok olduğunda hala sıkmaya devam ediyorsun. /ayarlar kısmından giriş çıkış mesajlarını kapatmadığını nerden bileceğiz /ID Cameron yazmayı bile denemeyip direkt sıkıp gitmişsin oradan. (Özellikle şikayetle alakam olmadığını belirttim)

#2 - 04.07.2021 10:12
Merhaba, sizden sadece burada kaçmadık önceden'de kaçtık ışınlanma gibi bir hilem olsaydı bunu ilk baştada yapardım arkadaşımla Idlegas'den ileriye giderken bir anda bağlantım koptu ben ilerlemeye devam ettim fakat biraz ilerledikten sonra beni oyundan etti /q attım diye şikayet açarsınız sanmıştım ve sslemiştim ama böyle saçma bir şeyden şikayet açmışsınız. Dün gün içinde sadece burada bağlantım kopmuyor daha bir çok kez kopuyor buda bağlantımın koptuğunun ss'i

https://cdn.discordapp.com/attachments/508333841086152705/860880158133846016/unknown.png /q attığımı düşünmeyin diye bu ss'i aldım ama siz baya saçma bir sebepten bana şikayet açmışsınız, yetkililer her türlü logu kontrol edebilir  :D
« Son Düzenleme: 04.07.2021 10:27 chefkio »

#3 - 04.07.2021 10:24
Arkadaşımın dediği gibi giriş çıkış mesajlarını ayarlardan kapatmış olabilirsin, veya ben biraz ileride düşüyorum sonrasında beni oyunda gösterip atıyor çünkü ben oyunda girdiğimde arkanızdaki basket sahasının orada doğuyorum. Motorun arkasında olan arkadaşım ise size /b'den oyunu dondu diye belirtiyor fakat siz direk arkadaşımı vuruyorsunuz bende oyuna girdiğimde Idlegas'de olan basket sahasının orada doğduğum için direk koşup kaçıyorum. Giriş çıkış mesajlarını açsaydın bağlantımın koptuğunu net olarak görebilirdin keşke açsaymışsın işte o zaman her şey net ortaya çıkardı. Yok olup geri gelmemin sebebi ise lagtan olduğunu düşünüyorum. Ek olarak orada tp'den şüphelenseydin arkadaşıma sıkmak yerine /id Cameron yazardın, sanırım iz bırakmaya çalışıyorsun.
« Son Düzenleme: 08.07.2021 10:57 chefkio »

#4 - 04.07.2021 19:53
Merhaba, sizden sadece burada kaçmadık önceden'de kaçtık ışınlanma gibi bir hilem olsaydı bunu ilk baştada yapardım arkadaşımla Idlegas'den ileriye giderken bir anda bağlantım koptu ben ilerlemeye devam ettim fakat biraz ilerledikten sonra beni oyundan etti /q attım diye şikayet açarsınız sanmıştım ve sslemiştim ama böyle saçma bir şeyden şikayet açmışsınız. Dün gün içinde sadece burada bağlantım kopmuyor daha bir çok kez kopuyor buda bağlantımın koptuğunun ss'i

https://cdn.discordapp.com/attachments/508333841086152705/860880158133846016/unknown.png /q attığımı düşünmeyin diye bu ss'i aldım ama siz baya saçma bir sebepten bana şikayet açmışsınız, yetkililer her türlü logu kontrol edebilir  :D

Merhaba dostum, internet problemlerinin olmasını anlayışla karşılıyorum, fakat internetiniz niçin böyle durumlarda gidiyor? Ayrıca internetiniz orada koptuysa neden tekrar oyuna girdiğinizde orada değildiniz? Oyuna girdiğinizde orada olduğunuza dair bir kanıtınız var mı? Ben nerden bileyim sizin oradan başka yere ışınlanıpda internetinizin fişini çekmediğinizi? (Ayrıca /ayarlardan kapattığımı söylüyorsunuz, arkadaşınızın orada bağlantısının koptuğuna dair chatine düşen birşey varsa atmasını rica ediyorum.)

#5 - 04.07.2021 21:09
Dostum yukarıda ss'i bıraktım, bağlantım kopuyor öyle olsaydı ilk başlarda direk internetimin bağlantısını keserdim. Ne motorum bozuldu nede benzinim bitti, dümdüz yolda giderken bir anda oyundan düştüm kaçtığımız yerlerin videosu varsa fark etmişsindir diğer kaçışlardada istesem internetimi keserdim her olayda bir şey aramanız biraz can sıkıcı bağlantım koptu isteyerek internetin fişini çıkartmadım  :D siz üç kişisiniz biz iki durup sıkadabilirdik ama maalesef sizin gibi dm aramıyoruz, şikayet sonuçlanabilir hiç bir şekilde 3. parti yazılımım yok internetimin gittiğini yukarıda ss olarak bıraktım + olarak neden orada doğmadın diye sormuşsun, oyuna girdiğimde Idlegas'in basket sahasındaydım koşarak uzaklaştım. İyi ve seviyeli forumlar.  :sampanya:

#6 - 04.07.2021 21:10
Ss atmamı istemişsin, bağlantı koptuktan sonra ss aldım https://cdn.discordapp.com/attachments/508333841086152705/860880158133846016/unknown.png /q'dan şikayet açarsın diye.  ::) ::)

#7 - 05.07.2021 19:02
Şikayetin sonuçlanmasını bekliyoruz.

#8 - 06.07.2021 17:24
Yetkili arkadaşlar müsait bir zamanda bakacaktır, kendinizi yorup ileti atmanıza gerek yok.  ;)

#9 - 08.07.2021 23:52
Ayrıca son birşey daha ekleyeceğim, şahıslar bizden kaçıyorken nasıl bir anda benzin doldurdular? Bana sorarsanız idlewood benzincisine gidip orada benzin aldı arkadaş ve kendi bağlantısını kopartıp böyle bir görüntü ortaya çıkardı, ve ayrıca arkadaş eğer hileden yasaklanmazsa /q kapsamından ceza almasını talep ediyorum. Çünkü arkadaşın oyuna giriş yapmasını yaklaşık 10-15 dakika bekledik ve giriş yapmadı, oyuna girdiğine dair kanıt bekleniyor...