Konu: 04.07.2021 - Logan Wade  (Okunma sayısı 461 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.07.2021 00:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Logan Wade @nachz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack Adams @temo24
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belirli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi duvarların içinden geçiyor, yerin altına giriyor. Bazen teleport atıyor, kısaca kaçmak için herşeyi yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
00.25'den sonrası
ı

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor.

#1 - 04.07.2021 00:22
Öncelikle merhabalar, video başlangıcında ben duvarın üstünde beklemedeydim. AFK bir şekilde duruyordum, ardından arkadaşlar beni görmüş ve almaya çalışmışlar. Bende PM üzerinden Jack'e beni nasıl gördünüz? eğiliyordum dedim ama yanlış yazdım, ardından space'e spam atıp koşturmaya başladım. Binanın yanına koşup eve girdim ve saklandım, ping durumum ve çevre paketim  benim ALT+TAP durumunda olmamdan böyle bir görüntü ortaya çıktı. Herhangi bir hile kullanımında bulunmuyorum, veya rol baltalayabilicek birşeyler yapmıyorum. Yönetimden birisi bana PM attı nereye kaçtın gibisinden aynı olay oldu, ben mahalelden uzaklaşıp bir yere geçtim. Yaptığım rol tam olarak bu
« Son Düzenleme: 04.07.2021 00:47 nachz »

#2 - 04.07.2021 00:24
Öncelikle merhabalar, video başlangıcında ben duvarın üstünde beklemedeydim. AFK bir şekilde duruyordum, ardından arkadaşlar beni görmüş ve almaya çalışmışlar. Bende PM üzerinden Jack'e beni nasıl gördünüz? eğiliyordum dedim ama yanlış yazdım, ardından space'e spam atıp koşturmaya başladım. Binanın içine giriş yapıp bir eve girdim ve saklandım, ping durumum ve benim ALT+TAP durumunda olmamdan böyle bir görüntü ortaya çıktı. Herhangi bir hile kullanımında bulunmuyorum, veya rol baltalayabilicek birşeyler yapmıyorum. Yönetimden birisi bana PM attı nereye kaçtın gibisinden aynı olay oldu, ben mahalelden uzaklaşıp bir yere geçtim. Yaptığım rol tam olarak bu
Hiçbir şekilde seni almaya çalışmadık, yalan söylemeye gerek yok. Ek olarak ping uçmanızı/duvar içinden geçmenizi/yarınızın yer altına girmesini mi sağlıyor? Hiç sanmıyorum. Mahalleden uzaklaşma imkanınız yok, mahallenin etrafını taradık, biz görmeden uzaklaşmış olmanız için infernus kadar hızlı olmanız lazım :garip:

#3 - 04.07.2021 00:28
Win alamadığınız diye bu kadar kin bürümenize gerek yok, çevre paketimiz var ve merdivenden çıkıyorum  binayı dolaşıyorum bir yerden bir yere ışınlanmanın ping ile alakası tabikide var görüntünüzde tam olarak ağacın yanından geçiyorum bu A-normal bir durum değil herkesin yaşayabiliceği bir durum ek olarak  alt tap durumunda duruyorum videoda ortaya çıkmış beni almadığını söylüyorsun alamadın çünkü kaçtım eğilip beklerken görüyorsun kamera açısı ile değil karakter gözü ile rol yapman gerek bunu öğreticek kişi ben değilim yanlış anlama sadece bir öneri olarak düşün

#4 - 04.07.2021 00:30
Win alamadığınız diye bu kadar kin bürümenize gerek yok, çevre paketimiz var ve merdivenden çıkıyorum  binayı dolaşıyorum bir yerden bir yere ışınlanmanın ping ile alakası tabikide var görüntünüzde tam olarak ağacın yanından geçiyorum bu A-normal bir durum değil herkesin yaşayabiliceği bir durum ek olarak  alt tap durumunda duruyorum videoda ortaya çıkmış beni almadığını söylüyorsun alamadın çünkü kaçtım eğilip beklerken görüyorsun kamera açısı ile değil karakter gözü ile rol yapman gerek bunu öğreticek kişi ben değilim yanlış anlama sadece bir öneri olarak düşün
Zaten kamera açısı ile gördüğüm için bir rol yapmadım, karşı tarafa geçip beanbag ile vurup alabilirdim, Win demeyi bırakmalısınız artık, yeterli rol imkanı tananıyor (tanımayanlara ceza uygulanıyor) Ek olarak çevre paketinizin ssini görmek isterim, eğer binanın üstüne çıkmayı sağlıyorsa çevre paketiniz dediğiniz gibi bu da bir ihlal.
((Ek olarak, seni tutuklamayacaktık ki Win'e oynuyorsunuz diyesin :garip: ))
« Son Düzenleme: 04.07.2021 00:34 iamfinxyy »

#5 - 04.07.2021 00:35
Tabiki video olarak size gösteriyorum evlerimiz ve çevre komple değişiyor, merdivenden çıkmanın bir ihlal olduğunu bilmiyordum

videoda gerekli açıklmayı tam olarak gösterdim çevre modumdan kaynaklı görüntü aldığınızı değişikliği görüceksiniz

#6 - 04.07.2021 00:37
Pekala, savunman bittiyse yetkili kararını bekleyebiliriz.

#7 - 04.07.2021 00:40
İyi Oyunlar, İyi Roller.

((Ve son olarak söylemek istediğim, çevre modunun bu şekilde üstünlük sağladığını bilmiyordum. Tekrardan video çekip gösterebiliriz, daha önce böyle birşey ile karşılaşmadım. Sadece çevre modum var videoda gösterdim,  ama yönetimin bunu dikkate alıp karar vereceğini düşünüyorum.)) :vice:
« Son Düzenleme: 06.07.2021 16:26 nachz »

#8 - 15.07.2021 23:44
Konuşup anlaştık, K&A.