Konu: [29.06.2021] Kubrat Assenov  (Okunma sayısı 777 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2021 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kubrat Assenov @fletcher

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
fletcher adlı dahiyane arkadaşımız çatışmalarda hasar yedikten sonra relog atıp full canla çatışmalara kaldığı yerden devam ediyor, kurnaz arkadaşımız bunu kimsenin fark etmeyeceğini sanıyor. gözden kaçmaz.

0:08 saniyelerinde hit yiyor, canı 46.2 düşerek 53.8 kalması gerekiyor.
0:11 saniyesinde de hit yiyor sanırsam, animasyondan anlaşılabilir.
Spoiler: GösterGizle
&t=3s

burada ise relog atmış bir şekilde full canla kaldığı yerden devamlılık sağlıyor.

-Hesap ve karakter verileriniz yüklendi- ibaresinden anlaşılabilir.

Ek açıklamalar(varsa): crash yediyse kanıt atabilir.

« Son Düzenleme: 07.07.2021 03:44 ORGANIZE »

#1 - 02.07.2021 10:01
Tartisma icerikli yorumlar silindi. (Hepsi :/) Mahalle kavgasinda degil, bir oyun forumunda oldugunuzu unutmayin. Ortak nezaket kurallarina uygun bir sekilde savunmanizi gerceklestirin. @fletcher

#2 - 02.07.2021 14:13
---------- hatalı

#3 - 02.07.2021 16:42
Öncelikle iyi günler, attığınız iki kanıtın arasında tam olarak 11 dakikalık bir süreç var. Bu esnada zaten istediğim şekilde canımı doldurabilir/bölgeye geri dönebilirdim. Durum böyle gerçekleşmedi, aşırı derecede drop yediğim için relog attım. 1 dakika bile sürmeden oyuna geri giriş sağladım. Bunun savaşa/çatışmaya bir katkısı olmadı. Hileniz ile beni zaten vurdunuz, öyle değil mi? Savunmam bu kadar, kasıtlı yada kötü niyetle yapılmış bir şey yok. İyi forumlar dilerim.

#4 - 02.07.2021 19:32
selamlar, aşırı derecede drop yediğini dile getirmişsin fakat aslanlar gibi de video kaydı almışsın?

bu nasıl bir drop? hileyle vurulduğunu söyledin, ortada hile olsa bile sana bunu yapma fırsatı vermez. 11 dakika içerisinde sürekli baskınlar oldu, o sırada da vurulma ihtimalin oldu. admin kararı bekleyebiliriz.

susturma yediği için @ORGANIZE adına yazıyorum

#5 - 02.07.2021 19:48
selamlar, aşırı derecede drop yediğini dile getirmişsin fakat aslanlar gibi de video kaydı almışsın?

bu nasıl bir drop? hileyle vurulduğunu söyledin, ortada hile olsa bile sana bunu yapma fırsatı vermez. 11 dakika içerisinde sürekli baskınlar oldu, o sırada da vurulma ihtimalin oldu. admin kararı bekleyebiliriz.

susturma yediği için @ORGANIZE adına yazıyorum

Renderden ötürü akıcı gözüken bir video, başka bir şey yok. Ekran kartım yok, 4 GB RAM'li bir laptop ile oynuyorum. Sürekli drop / düşük fps sorunları ile boğuştuğum için zaten 800x600 çözünürlüğünde oynuyorum. Size bu konuda kendimi kanıtlamak için uğraşmayacağım, amacınız olayı netliğe kavuşturmak değil. Benim işlem görmemi istiyorsunuz, sadece kinden ötürü. Savunmam yukarıda belirttiğim gibi başka bir savunma yapmayacağım.

#6 - 16.07.2021 18:50
Kanıt yetersiz, fakat iki tarafa da uyarım var. Rolde olan düşmanlığınızı Hile Şikayetleri kategorisinde sürdürmeye devam ettiğiniz taktirde sandığınızdan çok daha zararlı çıkacaksınız. İki taraf için de geçerli.