Bir Genel Yetkili'nin yaptığı karalama kampanyasına bak. Tesadüfen denk geldim ve Nyarko'nun yayınına girdim. Girer girmez "#YRBelegy" gibi bir hashtag yarattığını görünce kriz geçirir gibi oldum. İşin komik tarafı onun chatinden yaptığına yönelik eleştiri yapıyorum ve dediklerimi kabullenmeyerek bana yönelik hakaret ediyor. Evet, sonrasında bu arkadaş bir güzel bana hakaret edip chatinden banladı. Valla ne yalan söyleyeyim, büyüledin beni. Ne kadar kendine yapılan eleştirilerin olmamasını istesen de, bahsi bile geçmemesini istesen de göreceksin. İşim bu kardeşim. Birde her yazdığım şeyden sonra "ahahaha, bunları söylüyorsan elegy sürücüsüsün." gibi bir tutumun oldu. Yanlış yapılan bir uygulamayı eleştirmek ne zaman bahsi geçilen şeyin mutabıkı olmak oldu? Çok merak ediyorsan söyleyeyim, roleplay hayatım boyunca hiç elegy sürücüsü olmadım. Sadece hikaye modu ve freeroam serverlarda kullandım. Yayında da söylediğim gibi toxic olarak yapılan veya yapıldığını düşünülen bir şeyi böylesine karalama kampanyası gibi lanse edip insanların discord durumlarına böyle bir hashtag'i yazdırtmak ve bunu kendi ordusuna emrediyormuş gibi istemek ondan daha da toxic bir haraket. Bunu bir sıradan kullanıcı yapsa daha çok anlayış gösteririm, ancak Genel Yetkili tarafından böylesine düşüncesiz yapılan bir şey katiyen doğru bir uygulama değil. Git yönetim ile konuş, onlarla halletmeye çalış. Sen düşünmüyorsun ama böyle bir mention yüzünden zan altında kalan insanlar, aslında toxic davrandığının farkında olmayan insanlar vesaire var. Onlara yapıcı bir şekilde bu yapılanın yanlış olduğunu yazmak yerine tek bir hashtag yazıyorsun ve içi boş. Sırf birilerini kötülemek için yapılmış bir karalama kampanyası. Üstelik "yönetimin izin vermiş olduğu bir şeyin yasaklanmasını böyle istemek yanlış, her ne kadar istesen de izin verildiği sürece hep var olacak" dediğimde ise kendisi; "dediğin şey aşırı mantıksız, mantıksız düşünüyorsun. buna benzer bir örnek vereyim; allah ensest ilişkiyi yasaklamış ama ensest ilişki yaşayabiliyorsun." eğer benim dediğim mantıksız ise senin verdiğin örneğin ne olduğunu inan ben bilmiyorum. Verdiğin örnek ilk öncelikle metafizik bir örnek. Herkesin kendi inancına göre olan yargılar bunlar. Benim örneğim ile bu örneğin ne alakası var :DD? En sonunda "Bi s**tir git la." diyerek chatten yasakladın. Bir güzel yedik banı. Şimdi birde senin hayran kitlenden linç yeriz, ancak ne yapıda yazı yazarlar bilmiyorum. Olur olur onu da yeriz. İster linç edilecek olayım, ister başka bir şey olsun. Benim gözüme çarpan ve bana göre yanlış olan bir konuyu kendi perspektifimden hakaret ve bel altı yazılar içermeden oldukça yapıcı bir şekilde eleştirmeye çalışıyor olacağım. Yazacağım, konuşacağım ve yorum yapacağım. Var olduğum sürece olacak bu. Bu yazıyı senin için yazmadım, bu platformdaki insanlara bu kampanyanın nasıl başladığını, eleştirileri kaldıramayarak yapıcı olmayıp, empati yapmayıp ama sadece ve sadece bildiğini okuyan bir mention başlattığını ve kendi izlenimimi başka kullanıcılara aktarmak istediğim için yazdım. Ne de olsa sana göre ben mantıksızım, malın tekiyim. Umarım bir gün şahsına yapılan eleştirileri kabul etmeyi öğrenirsin.
Sırf üç beş amatör sürücünün kullanım hatası yüzünden ön yargıyla yaklaşıp, bu aracın sürüş ustası olanlara haksızlık yapılmamalı bence. Yarışçı rolleriyle alakası olmayanlç siviller bile kullanmaya başladı, bence aracın kaldırılması değil de daha çok yarışçı birliklerine özel ve kullaması iyi bilene özel ehliyet ile verilmesi daha mantıklı olur. Yani kısacası bu olayı...Desteklemiyorum.
şaheser yaratılabilecek bir araç ya aşık olacaksınız ya da düşman olacaksınız, sürüp süremediğinize bağlı tabii ki her kitlede olduğu gibi apaçisi var