Konu: [01.07.2021 - Ahmad Sulejman & Jemarcus Sterling, Deathmatch]  (Okunma sayısı 402 defa)

#0 - 01.07.2021 05:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ahmad Sulejman / @respectwilson & Jemarcus Sterling /@hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa Allys / @iamfinxyy & Amy Lee / @weirdo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.07.2021 / 04:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ahmad Sulejman, bir süre boyunca polisten kaçıyor, gözden kaybolunca tekrar bir polis arayışına çıkıyor. Beni gördüğünde yanımda durup onu takip etmem için bir süre bekleyip korna çalıyor. Polise herhangi bir sebep olmaksızın bu iki karakter pusu kuruyor, yine herhangi bir sebebi olmadan, Jemarcus ve Ahmad emote vermeden bize silahlarıyla sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 01.07.2021 05:53 Climomaniax »

#1 - 01.07.2021 05:45
Şahitliğimi onaylıyorum. Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi kişiler ateş ederken herhangi bir emote vs kullanmıyor, ardından memurları düşürüyorlar. Birisi yanımıza geliyor ve "HAHA, BURADAYIM" tarzında birşey söylüyor, ardından devam ediyor, bu mantıklı birşey değil, polise ateş ettikten sonra gelip dalga geçmek özellikle  :garip:

#2 - 01.07.2021 18:30
Şunu söylemek isterim ki amacımız Deatmatching değil. Rolde üç kişi yer alıyor, bunu da belirtmek isterim buna göre savunma yapacağım. Buna göre beni anlamanızı istiyorum

Olayı en baştan anlatıyorum, ancak öyle anlarsınız. Amacımız gece soygun yapmak, biliyorsunuz polisler geceleri azalıyor bu fırsattan istinaden üç kişi ekip olarak soygun yapmaya çıkıyoruz. Las Colinas taraflarına gidiyoruz, Blond Pub'u soymayı aramızda kararlaştırıyoruz. Alta mekânın ekran görüntüsünü bırakacağım. Bir rol arkadaşımı oraya yerleştiriyorum, orayı soymasını söylüyorum. Ben ise öbür arkadaşım ile İdlewood taraflarında soyulacak bir yer arıyoruz, o sırada maskeliyiz. Amy Lee karakterini yöneten kişi ve yanında bir ekip arkadaşı olan polis aracı peşimize takılıyor. Motorumuz da silah olduğundan dolâyı riski göze almıyoruz, öbür soygun yapan rol arkadaşımıza haber vermek amaçlı onun soygun yaptığı bölgeye yol alıyoruz, tabi o sırada Las Colinas'da polislere izimizi kaybettiriyoruz. Bu sadece Amy Lee ve ekip arkadaşı için. O sırada gidip soygun yapan rol arkadaşıma polislerin bölge etrafında olduğunu, motorundan silahını alıp soyguna devam etmesini söylüyorum ve arkadaşım soygun yapmaya devam ederken bir kişi çatıya dikiyorum, polislerin geldiğinin haberini vermesi için ve arkadaşını çatıdan tetikleyip silah ile koruması için. Ben ise bölge etrafında polis var mı, yok mu diye dolaşmaya çıkıyorum. Anthony Peltier karakterini yöneten kişi Dedektif, sivil bir araç ile geziyor. Ona biraz yaklaşıyorum, ilk başta anlamıyorum. Biraz daha yaklaşınca Dedektif olduğunu fark ediyorum ve arkadaşımı çatıda konumlandırdığım yere dönmeye koyuluyorum, çünkü aracımda silahım bulunuyor, bu riski göze alamam mântıken. Oraya döndüğümde ise yine Anthony Peltier karakterine izimi kaybettiriyorum ve o sırada arkadaşım soygunu bitirmiş oluyor. Polislerin geldiğini, çatılara çıkmasını söylüyorum ve bende bir çatıya çıkıp cover alıyorum, sıkmaya başlıyoruz. Ben burada Deatmatching göremiyorum şahsen.

Soyduğumuz yerin ekran görüntüsü; 

Emote vermeme konusuna gelirsek, bende başka bir çatıda cover almış bekliyordum. Herkes ayrı bir çatıdaydı, çatı biraz yüksekti emotem size yetişmemiş olabilir, kendi adıma konuşuyorum. Emoteyi verip sıkmaya başladım.

"HAHA, BURADAYIM" sözü ise şuradan kaynaklanıyor, uzak ve sizin beni göremediğiniz bir çatıdaydım, oradan sıktığım için böyle bir söylemde bulundum. Tamamen rolün gidişatını ilgilendiren bir şey, şikayete eklemen de ayrı bir ironi  :garip:

Ayrıca üç zenci karakterini bu konsept için açtık, rollerimizi Organize Soygun gibi rolümüzü devam ettiriyoruz. Umarım böyle şikayetler ile daha fazla karşılaşmayız
« Son Düzenleme: 01.07.2021 19:18 respectwilson »

#3 - 01.07.2021 23:01
Şunu söylemek isterim ki amacımız Deatmatching değil. Rolde üç kişi yer alıyor, bunu da belirtmek isterim buna göre savunma yapacağım. Buna göre beni anlamanızı istiyorum

Olayı en baştan anlatıyorum, ancak öyle anlarsınız. Amacımız gece soygun yapmak, biliyorsunuz polisler geceleri azalıyor bu fırsattan istinaden üç kişi ekip olarak soygun yapmaya çıkıyoruz. Las Colinas taraflarına gidiyoruz, Blond Pub'u soymayı aramızda kararlaştırıyoruz. Alta mekânın ekran görüntüsünü bırakacağım. Bir rol arkadaşımı oraya yerleştiriyorum, orayı soymasını söylüyorum. Ben ise öbür arkadaşım ile İdlewood taraflarında soyulacak bir yer arıyoruz, o sırada maskeliyiz. Amy Lee karakterini yöneten kişi ve yanında bir ekip arkadaşı olan polis aracı peşimize takılıyor. Motorumuz da silah olduğundan dolâyı riski göze almıyoruz, öbür soygun yapan rol arkadaşımıza haber vermek amaçlı onun soygun yaptığı bölgeye yol alıyoruz, tabi o sırada Las Colinas'da polislere izimizi kaybettiriyoruz. Bu sadece Amy Lee ve ekip arkadaşı için. O sırada gidip soygun yapan rol arkadaşıma polislerin bölge etrafında olduğunu, motorundan silahını alıp soyguna devam etmesini söylüyorum ve arkadaşım soygun yapmaya devam ederken bir kişi çatıya dikiyorum, polislerin geldiğinin haberini vermesi için ve arkadaşını çatıdan tetikleyip silah ile koruması için. Ben ise bölge etrafında polis var mı, yok mu diye dolaşmaya çıkıyorum. Anthony Peltier karakterini yöneten kişi Dedektif, sivil bir araç ile geziyor. Ona biraz yaklaşıyorum, ilk başta anlamıyorum. Biraz daha yaklaşınca Dedektif olduğunu fark ediyorum ve arkadaşımı çatıda konumlandırdığım yere dönmeye koyuluyorum, çünkü aracımda silahım bulunuyor, bu riski göze alamam mântıken. Oraya döndüğümde ise yine Anthony Peltier karakterine izimi kaybettiriyorum ve o sırada arkadaşım soygunu bitirmiş oluyor. Polislerin geldiğini, çatılara çıkmasını söylüyorum ve bende bir çatıya çıkıp cover alıyorum, sıkmaya başlıyoruz. Ben burada Deatmatching göremiyorum şahsen.

Emote vermeme konusuna gelirsek, bende başka bir çatıda cover almış bekliyordum. Herkes ayrı bir çatıdaydı, çatı biraz yüksekti emotem size yetişmemiş olabilir, kendi adıma konuşuyorum. Emoteyi verip sıkmaya başladım.

"HAHA, BURADAYIM" sözü ise şuradan kaynaklanıyor, uzak ve sizin beni göremediğiniz bir çatıdaydım, oradan sıktığım için böyle bir söylemde bulundum. Tamamen rolün gidişatını ilgilendiren bir şey, şikayete eklemen de ayrı bir ironi  :garip:

Ayrıca üç zenci karakterini bu konsept için açtık, rollerimizi Organize Soygun gibi rolümüzü devam ettiriyoruz. Umarım böyle şikayetler ile daha fazla karşılaşmayız

Arkadaşım gereken savunmayı yapmış, aynılarını tekrar yazmaya gerek yok. İyi forumlar.

#4 - 02.07.2021 02:02
Spoiler: GösterGizle

Pekala, dediğinizi doğru sayalım. Orayı soyduğunuzun ihbarı neden bize gelmiyor?

#5 - 02.07.2021 02:30
Chatlogunuza bakarsanız sorunun cevabını güvenlikle bulup, kendinizi tatmin edebilirsiniz. Gelmiş olması gerekiyor, iki yer soyduk toplam o gece. Belki o zaman zarfında oyunda da bulunmuyordunuz.

#6 - 02.07.2021 03:15
Chatlogunuza bakarsanız sorunun cevabını güvenlikle bulup, kendinizi tatmin edebilirsiniz. Gelmiş olması gerekiyor, iki yer soyduk toplam o gece. Belki o zaman zarfında oyunda da bulunmuyordunuz.
Tüm gece oyundaydım, saat belirtirseniz hızlıca bakabilirim.

#7 - 02.07.2021 03:55
04:20 veya 04:10-00 olması gerekiyor. Bakabilirsin pek hatırlayamadım ama bulursunuz o civarlarda

#8 - 02.07.2021 04:46
04:20 veya 04:10-00 olması gerekiyor. Bakabilirsin pek hatırlayamadım ama bulursunuz o civarlarda

Dediğiniz saatlerde öyle bir ihbar bulunmuyor, dediğiniz saatlere en yakın ihbarı aşağıya bırakıyorum.

Kod: [Seç]
[04:05:17] [911] Birimlerin dikkatine, 673 kapı numaralı işyerinde hırsızlık vakasından şüpheleniliyor.
[04:05:17] Bölge: Mulholland Intersection

O:-)

[Oyuna 04:01:42'de giriyorum, 06:22:27'de relog atıyorum, bu saatler aralığındaki tek ihbar da üstteki.]

#9 - 02.07.2021 05:19
olayın üstünden birkaç gün geçti, zamanı aklımda değil. zaten tahminen söyledim sana. bizzat logum kontrol edilip, net bir karar alınabilir bu şekilde. en sonki soygunum bu şikayette belirttiğim soygun zaten

admin kararını bekleyebiliriz
« Son Düzenleme: 02.07.2021 05:23 respectwilson »