Konu: Michael karapetian  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2021 19:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Murderer   Michael_karapetian
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar Payne  /  Alexis Rommel
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lamar karakteri bana mesaj atarak acilen gelmemi iletiyor, olay yerine geliyorum ve kişileri yerde görüyorum. Sonrası video'da.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.06.2021 19:30
Şahitliğimi onaylıyorum, Dayanıklılığı 15 seviye olan Tyler Nord'u 2 saniyede düşürdü arkadaş, Ayrıca Lamar Payne karakteri 10 seviye dayanıklılığı mevcut, drive by sırasında tüm mermileri kafama yiyorum, ekleri @Realin paylaşmış zaten.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 19:36 erdemortakaya »

#2 - 29.06.2021 20:14
Merhaba.

Dün akşamdan itibaren olan savaştan dolayı kimin vurulup vurulmadığını bilmiyordum. Hood etrafında dolaşan Lamar Payne'i gördük ,bir Sultan Lamar Payne adlı karakteri vurduk ve tek sıkan kişi de ben değilim.
Diğer hasarlara gelirsek, hood etrafında dolaşmaya devam ettiniz ve bize haber geldi. Ben de AK47 modeli silahı aldım, helikopterle çatıya indik. Aşağıya baktım ve eğilerek üçer üçer ateş ettim, AK47 ile ateş ettiğimizde ilk üç atışlar sekmez ve ben de böyle yaptım.

Lamar_Payne'e tek ateş etmediğimin kanıtı, kendileri paylaştı;
Spoiler: GösterGizle

Savunma bu kadar, açık ve olması gerektiğinden daha net. Herhangi bir yönetici savunmamı devam ettirmemi isterse, buraya yazarım. İyi günler.

#3 - 30.06.2021 20:24
Yasaklandı.