Konu: Sunucu başvuruları  (Okunma sayısı 1178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.06.2021 02:25
DESTEKLİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.06.2021 05:56
Karakter başvurularının sadece belirli dönemlerde açık olması 2012'den bu yana fazlasıyla, neredeyse eksiksiz bir şekilde karşılaşılan bir durumdu. Bu durum onlarca belki de yüzlerce hevesli oyuncunun hevesini kırdı.

Yeniliklere açık olmak gerekiyor, bunlardan birisi de yeni oyunculara şans tanımak. Yeterliliğinin olmadığını düşünen oyunculara rol desteği sağlanıyor, ihlal yapan karakterlere yaptırımlar uygulanıyor. Hiçbir oyuncunun bu durumdan etkilenmesini istemiyorum, ne yazık ki desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 30.06.2021 14:52
Karakter başvurularının sadece belirli dönemlerde açık olması 2012'den bu yana fazlasıyla, neredeyse eksiksiz bir şekilde karşılaşılan bir durumdu. Bu durum onlarca belki de yüzlerce hevesli oyuncunun hevesini kırdı.

Yeniliklere açık olmak gerekiyor, bunlardan birisi de yeni oyunculara şans tanımak. Yeterliliğinin olmadığını düşünen oyunculara rol desteği sağlanıyor, ihlal yapan karakterlere yaptırımlar uygulanıyor. Hiçbir oyuncunun bu durumdan etkilenmesini istemiyorum, ne yazık ki desteklemiyorum.
Vice sunucusunu ilk duyduğum zaman burada oynamak istememin belirli bir sebebi vardı. Birinci nedenim başvuru sistemi olması ikincisi ise başvuruların sürekli açık olmamasıydı. Tabii ben beklemesini bildim ve sunucuya girdim eminim ki birçok arkadaşta bunu yaşamıştır. Sunucu başvuruları bir aylık aralıklarla kapatılıp açılabilir. @ba2handro
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 30.06.2021 15:31
Destekliyorum homie, eski başvuru sistemi tamamen getirilse çok iyi olurdu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 30.06.2021 16:50
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 30.06.2021 17:02
gayet mantıklı destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.06.2021 22:23

Hayır yeterli destek sağlanmıyor. :D Yeniliklere açık olsunlar iyi güzel ama mümkünse yeniliklere açık olsunlar, MTA platformundan çıkma emote bilmeyenlere değil.
Zaten sınav sorularını/cevaplarını internette bulmak basit. En azından başvurular kapalıyken rahat rol yapalım. Her gün yeni başlamış ve rol öğrenmek için çabalamayan adamlarla oynamak istemiyoruz. Whiteliste zaten herkes alınıyor, bari aralıklarla alınsın ki denge olsun.

Önerim başvuruların uzun bir süre kapanıp sunucu içerisindeki yetersiz oyuncuların temizlenmesi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 01.07.2021 15:56
Merhaba, güzel bir AR-GE'ye benziyor evet eski sisteme dönülmesi daha iyi olacaktır. Eskiden karakter başvurusu için test dolduruyorduk onunda  geri gelmesi çok daha iyi olacaktır destekliyorum

Ben test konusunu desteklemiyorum ya, bazı insanlar 30 kere denese bile yapamıyor sorunun yanlış ya da çelişkilili olmasından dolayı, başvuruların açık veya kapalı kalma durumu hakkında bir düşüncem yok. Sadece test olayı zorlama biraz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 01.07.2021 17:10
güzel ve mantıklı bir ar-ge, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 01.07.2021 22:12
Merhaba, güzel bir AR-GE'ye benziyor evet eski sisteme dönülmesi daha iyi olacaktır. Eskiden karakter başvurusu için test dolduruyorduk onunda  geri gelmesi çok daha iyi olacaktır destekliyorum

Ben test konusunu desteklemiyorum ya, bazı insanlar 30 kere denese bile yapamıyor sorunun yanlış ya da çelişkilili olmasından dolayı, başvuruların açık veya kapalı kalma durumu hakkında bir düşüncem yok. Sadece test olayı zorlama biraz.

Test zaten eleyici olmalı :D test olmazsa gelen geçen girer. Öyle olursa ortamın nereye döneceğini herkes çok iyi biliyor. Zaten ufaktan öyle bir ortama dönmeye başlamış Vice, kurtarmanın peşindeyiz :s hala desteklıoruz saolun!

Ayrıca testin cevaplarını vice kendi youtube kanalında bile paylaştı. Testi geçemeyenler sunucuya girmese de olur bence.
« Son Düzenleme: 01.07.2021 23:26 Natu »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok