Konu: [28.06.2021 - Mia Onfroy] Cache Mining  (Okunma sayısı 1035 defa)

#0 - 28.06.2021 18:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mia_Onfroy @G4V4T4R
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Azer_Mammadov @UnknowNNN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2021 - 17:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

30.03.2021 - 21:30'da yüklettiğim 2 adet aynı kafadan modelim bulunmakta.
28:06.2021 tarihinde 17:38 saatinde modelimin aynısını Mia_Onfroy @G4V4T4R adlı kişi de gördüm.
Kişi ile PM üzerinde ki görüşmemiz üzerine, Mia_Onfroy @G4V4T4R adlı oyuncunun modeli 18.05.2021 tarihinde 21:47 tarihinde yüklediğini söyledi.

Talebim üzerine Mia_Onfroy @G4V4T4R adlı oyuncunun modelinin silinmesini istiyorum.

KANITLAR:

Burada Mia_Onfroy adlı karakter beni gördüğünü ve modellerimizin aynı olduğunu söylüyor, ben de karşı karşıya gelmek için çağırıyorum.https://i.hizliresim.com/idktq0b.png

Burada Mia_Onfroy ile Ben modelleri ne zaman yüklettiğimizi söylüyoruz ve benim daha önce yüklettiğim tarihlerden anlaşılıyor.
https://i.hizliresim.com/ipzv6ez.png
« Son Düzenleme: 28.06.2021 18:23 Aoxingart »

#1 - 28.06.2021 18:08
Market panelim de ki tarihi de alta bırakıyorum.

#2 - 28.06.2021 18:09
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşa skinini yaptırmasında yardımcı oldum farklı farklı bugları vardı discordda bulmuştuk bi sayfada beğendik aldık bugları yaptırdık yolladık başvuruyu ve iki (2) skin de yüklendi. Mia Onfroy karakterinin kullandığı skin arkadaşımın kullandığı skinin tıpa tıp aynısı, kaldırılmasını talep ediyoruz.

https://www.hizliresim.com/a26x4ry

#3 - 28.06.2021 18:15
Bunlar da kullandığım 2 model.

#4 - 28.06.2021 19:59
.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 13:20 G4V4T4R »

#5 - 28.06.2021 20:40
Merhaba, öncelikle skin yüklemeden önce forumdan "skin listesi" bölümüne baktım ve bu yükletmek istediğim skini göremedim, yükletmeye karar verdim.
Ve alttaki fotoğrafta da görüldüğü gibi 18.05.2021 tarihinde yüklendi.

Bu skinin sizde yüklü olduğunu bilmiyordum. Bilseydim kesinlikle yükletmezdim. Ayrıca "İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın" Kısmında da geçtiği gibi "11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir" Benim skinim 18.05.2021 Tarihinde yükletildi.
Skininizin o tarihte yüklenmesi bir şey ifade etmiyor diye biliyorum sonuçta sizin skininiz benim arkadaşımın skininin tıpa tıp aynısı ek olarak daha önce yüklenmiş, sizin yükletmeniz yasak aynı skini. Skin list tarafında hiç bir yeni skin gözükmemektedir, o sayfa son günlerde hatta son aylarda yenilenmiyor, ben kendi skinlerimi dahi 6 aydır orada görmüyorum.

#6 - 28.06.2021 21:23
Merhaba, öncelikle skin yüklemeden önce forumdan "skin listesi" bölümüne baktım ve bu yükletmek istediğim skini göremedim, yükletmeye karar verdim.
Ve alttaki fotoğrafta da görüldüğü gibi 18.05.2021 tarihinde yüklendi.

Bu skinin sizde yüklü olduğunu bilmiyordum. Bilseydim kesinlikle yükletmezdim. Ayrıca "İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın" Kısmında da geçtiği gibi "11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir" Benim skinim 18.05.2021 Tarihinde yükletildi.

Yani burada ben kendime özgü bir rol yapmak için model yüklettim, benden sonra model yükleyen birisi oluyor ve ben kullandığım modelin başkasında olmasını istemiyorum. Ben bu modelin buglarını düzelttirmek için de 15-20 tl miktarında ücret ödedim, yükletmek için de 50 tl ücret ödedim. Ben şuan sizden şikayetçi değilim bilmiyor olabilirsiniz gayet normal bir şey. Sadece modelin silinmesini ya da Mia_Onfroy adlı  karakterin 30 VP yükleyip model değiştirme hakkı kullanmasını istiyorum.

Modelimi başkasının da kullanmasını istemiyorum.

#7 - 28.06.2021 21:32
.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 13:21 G4V4T4R »

#8 - 28.06.2021 21:35
Sonuna kadar haklısınız size de katılıyorum. Ancak benim sizin skininizin yüklü olduğunu bilmiyordum. Dediğim gibi yüklü olduğunu bilsem kesinlikle yüklemezdim. Tekrardan özür dilerim.

Sizin sorumluluğunuz da gelişen bir şey değil, bunun için özür dilemenize gerek yok. Ben bu konuyu şikayet amaçlı açmadım.
-Size sadece tavsiyem olarak 30 VP yükleyip modelinizi başka bir modelle değiştirmeniz.
-Aksi takdirde Yetkililerin modeli silmesinden yanayım.

Başka bir şey yazma gereği duymuyorum, iyi forumlar.

YETKİLİ KARARI BEKLENİYOR
:vice:
« Son Düzenleme: 28.06.2021 22:33 Aoxingart »

#9 - 29.06.2021 02:18
YETKİLİ KARARI BEKLENİYOR