Konu: [28.06.2021]- Francisco Miller | Klayce Coffins | Kaitlyn Eastwood  (Okunma sayısı 429 defa)

#10 - 28.06.2021 19:41
Gerekli cezamı çekebilirim. İyi roller. Ayrıca orada soyan ben değildim, Francisco Miller adlı şahısdı, bunla ilgili bir bilgim yok. Tekrardan adıma özür diliyorum.

#11 - 28.06.2021 20:25
Merhaba, ilk öncelikle sizi bu şarkıyı armağan etmek istiyorum;

Şarkının adındanda anlaşılabileceği üzere, suçum ne demek istiyorum ve açıkcası suçumu merak ediyorum.

Not ; Şikayeti başlatan kişiden, kanıtlarını bulanıklaştırılmamış / karalanmamış halde iletmesini rica ediyorum, kendisininde ihlallerini görelim bakalım.
 ;)

- İyi roller / forumlar.

#12 - 28.06.2021 20:40
Bir ihlalimiz varsa şikayet açın!

Arkadaşlar özür dileyerek acındırmayın kendinizi, bir önceki şikayette de aynısını yapıp inanıp geri çektik.

#13 - 28.06.2021 20:43
Merhaba, ilk öncelikle sizi bu şarkıyı armağan etmek istiyorum;

Şarkının adındanda anlaşılabileceği üzere, suçum ne demek istiyorum ve açıkcası suçumu merak ediyorum.

Not ; Şikayeti başlatan kişiden, kanıtlarını bulanıklaştırılmamış / karalanmamış halde iletmesini rica ediyorum, kendisininde ihlallerini görelim bakalım.
 ;)

- İyi roller / forumlar.
Dr4c0#3267 DC adresime ulaş göstereyim SS'lerin tam halini, suçun GBI + Non RP driving GBI sebebi GBI bölgedeki soygun rolüne yardımcı oluyorsun kısacası illegale yardım ediyorsun. Non RP driving ise aracı iş yeri ile bütünleştirmen.

#14 - 28.06.2021 21:09
Discord kullanmıyorum, rica etsem buradan atarmısın hem herkes görmüş olur, daha iyi olur.

- Bu arada özür dilemeyin, acındırmayın demiş arkadaş. Ben kendi adıma konuşuyorum özür falan dilemiyorum, çoğul konuşma lütfen.  ::)

#15 - 29.06.2021 12:58
Arkadaşlar biz oraya soyguna geldik en başta kavga ettiğimiz kadın oradayken orayı soyamazdık zaten kadın bayıldıktan sonra içeri girdik ve soygun yapmaya başladık sonra oradan gittik ikinci geldiğimizde içeride birileri vardı. Onlar ile münakaşa içerisindeydik soygun bitti ve biz yine gittik son olarak geldiğimizde tamamen boştu George adlı arkadaş bana pmden sürekli rahatsız edici yok kural ihlali falan yok orası doluydu adam orada bile zaten yok neyse İkinci olarak troll olarak kesinlikle sunucuya başlamadım iyi roller. :vays: :nays: :vice:

#16 - 02.07.2021 00:36
Arkadaşlar biz oraya soyguna geldik en başta kavga ettiğimiz kadın oradayken orayı soyamazdık zaten kadın bayıldıktan sonra içeri girdik ve soygun yapmaya başladık sonra oradan gittik ikinci geldiğimizde içeride birileri vardı. Onlar ile münakaşa içerisindeydik soygun bitti ve biz yine gittik son olarak geldiğimizde tamamen boştu George adlı arkadaş bana pmden sürekli rahatsız edici yok kural ihlali falan yok orası doluydu adam orada bile zaten yok neyse İkinci olarak troll olarak kesinlikle sunucuya başlamadım iyi roller. :vays: :nays: :vice:
George arkadaş seni düşünüp kural ihlali yapmamanız için PM üzerinden uyarmış sanırsam, bunda rahatsız edecek bir şey yok.

#17 - 05.07.2021 14:15
Karşı taraflardan sanırım ek bir şey gelmeyecek, sonuçlanabilir

#18 - 19.07.2021 20:02
Selam,

Francisco ve Klayce karakteri ceza alacak.