Konu: Parviz Moradi - Sevan Hermine 2.2) ÇATIŞMA 27.06.2021  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2021 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Parviz Moradi - @poison the taliban  Sevan Hermine -  @BatuhanC

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Risy Jevirna -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir Kasparov aracı tarafından ateş açılıyor, vuruluyorum. Yaralı rolümü sergiliyorum, aradan kısa bir süre sonra Parviz tarafından tekrar yaralıya düşürülüyorum. Vurulduğumu Parviz zaten biliyordu. Olay yerinde devriye atan polisle karşılaştılar, polisle çatışıyorken istekli olarak beni tekrar düşürdüler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk vurulma
Spoiler: GösterGizle

Parviz'in vurmasıyla birlikte işlediği kural ihlali

Hasarlarım

Vuramayacağını söylüyorum ama sen bilirsin diyor, zaten yapamazsın dememe rağmen ateş açıyor. Tamamını alamadığım özel mesaj konuşmamız

Polisle çatışıyorken tekrar düşürüyor, olayın komik yanı polisin tarafında değildim, karıştırmış olamaz

Ek açıklamalar(varsa): Bunu bilerek yapıyor, sunucuda yaklaşık bin saati var. Kuralı bilmemesine imkân yok, gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Olay sonrasında tekrar vuruluyorum...

#1 - 27.06.2021 21:38
Seni vurduktan sonra kaçırma emrini alıyorum, seni almam gerektiğini.
Olay yerine tekrar gelip seninle konuşuyorum, tehdit ediyorum. Aldığım karşılık sonucunda vuruyorum

#2 - 27.06.2021 22:52
Yaralı bir adamın kurallar gereği vurulmayacağını biliyorsun. Zaten aracı bozulmuş ve yolda kalmış. Olay yerine iki araba geliyorsunuz, kolundan tutup aksayan herifi araca bindirmek zor olmamalı. İlerleyen dakikalarda da kural ihlalini tekrar ihlal ettiniz.

#3 - 28.06.2021 00:01
Şu saatlere bir iyi bak, beni ilk vurduğunda saat 13.24 burayı aklının bir köşesine koyuver.
Ben olay yerinde yaklaşık on dakika bekledim, yaralı rolü için çevreden kimse gelmedi. O sırada role girdiğim kişiyle yaptığım yaralı rolümü atıyorum, saate iyi bak 13.49;

Gelelim beni ikinci vurma saatinize, 14.06 olarak görüyorum. Yanlış kısım varsa düzelt. Risy aracı sürüyordu, drop yedi ve direğe çarptı. Aramızda geçen olay, benim konuşmam ve Parviz'in ateş açması;
https://www.hizliresim.com/r81j8s4
Parviz'in ateş açmasından sonra yaralı süresini beklemeden direkt olarak araca bindirme emote'u verdiniz. Yüz seksen saniye yaralı süresi, üç dakika yapar. Tam ayağa kalkmadım bile, Eldridge Ronald bir megafon geçti ve saat o anda 14.08 sularıydı. Siz kaçtınız, kaçıyorken çatıştınız. İnkâr etmeyin çünkü kişilerden screenshot isteyebilirim. O sırada hasarlarıma baktım, elimden vurduğu için elime göre rolümü şekillendirdim. Risy benimle ilgileniyordu. Bu sırada Pheodora vurulan arkadaşları için çevre güvenliği alıyordu, kendisinden doğrulaması için bu konuya göz atmasını isteyeceğim. Pheodora güvenliği sağlıyorken Risy yaramla ilgilenmeye devam etti, bu sırada Pheodora ve yaralı polislere ateş açıldı. O sırada saat 14.11 civarıydı. Risy karakterimi tuttu, sokaktan birlikte kaçmak istediler. Kaçıyorken sen bizi tekrar vurdun, çirkeflik yapmaya gerek yok. Her şeyi sen de detaylarıyla birlikte biliyorsun. Ayrıca üslubuna dikkat et, yaptığın bir hata varsa kabullenmeyi bileceksin. Kurduğun cümlelere düzgün kelimeler seçmeyi öğrenmelisin, söylediğim gibi çirkefliğe gerek yok.
https://www.hizliresim.com/bg3app5

#4 - 28.06.2021 17:21
vurulma olayından sonra tanıtım kilit yedi kadim dostum

#5 - 28.06.2021 18:18
Doğru söylüyorsun, bakarak körlük etmişim bu benim hatam. O kısmın dikkate alınmasına gerek yok, yer kaplamaması için sildim.

#6 - 28.06.2021 18:48
canın sağolsun, ilk iletimde gerekli yanıtı verdim yetersiz kalıyorsa ceza atabilirsniz

#7 - 01.07.2021 15:45
Merhaba,

Parviz karakteri çatışma kural ihlalinden ceza alacak.