Konu: [23.06.2021 DeShawn_Williamson, Darkeem_Flemwell, Treshawn_Caddell]  (Okunma sayısı 720 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.06.2021 14:40
Öncelikle karakterin trollemesi diye bir şey söz konusu değil, ben rolde asla türkçe terim kulanmam, sana /pm den sana herhangi bir şekilde hakaret etmedim yetkililerde kontrol edebilir, ve orada kimse senin gibi troll kelimeler yazmıyordu kanka, ve arabanın içindeki herkes zaten sana tepki gösterdi, ayrıca roleplay ihlali yaptığım söz konusu değil, yarışcı birliğinden bir anda geto mahallesine geçiyorsun non-rp, şikayeti dahada uzatmak istemem, yetkili kararı bekliyelim.

İyi forumlar.

#11 - 24.06.2021 17:38
Öncelikle karakterin trollemesi diye bir şey söz konusu değil, ben rolde asla türkçe terim kulanmam, sana /pm den sana herhangi bir şekilde hakaret etmedim yetkililerde kontrol edebilir, ve orada kimse senin gibi troll kelimeler yazmıyordu kanka, ve arabanın içindeki herkes zaten sana tepki gösterdi, ayrıca roleplay ihlali yaptığım söz konusu değil, yarışcı birliğinden bir anda geto mahallesine geçiyorsun non-rp, şikayeti dahada uzatmak istemem, yetkili kararı bekliyelim.

İyi forumlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857337966069678130/unknown.png Bu SS'de oldukça belli, OOC yalana başvurman beni üzdü  :D ve ''Öncelikle karakterin trollemesi diye bir şey söz konusu değil'' yazmışsın fakat diğer yorumlarında ''bir çok zaman troll yapıyosun, rol bozuyosun'' gibi bir şey yazmışsın >:( Kimsenin rolunu baltalamadım ve troll yapmadım, eğer kanıtın var ise lütfen buraya atar mısın? Ve son olarak ''roleplay ihlali yaptığım söz konusu değil'' demişsin  :D /aw'dan OOC konuşmak, 'lan' ve pm'den küfür etmek 3'üde kural ihlali dostum, nasıl düşünmek istiyorsan düşünebilirsin.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#12 - 24.06.2021 17:44
Şikayete çok fazla karışmak istemiyorum, oradaki kişiler sana güvenerek pm yerine awden uyarmış. Yaptığının az çok ne olduğunu biliyorsun boş bir şikayet olmuş kolay gelsin.

#13 - 24.06.2021 17:51

İyi forumlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857337966069678130/unknown.png Bu SS'de oldukça belli küfür ettiğin, OOC yalana başvurman beni üzdü  :D ve ''Öncelikle karakterin trollemesi diye bir şey söz konusu değil'' yazmışsın fakat diğer diğer yanıtlarında ''bir çok zaman troll yapıyosun, rol bozuyosun'' gibi bir şey yazmışsın  >:( Kimsenin rolunu bozacak, baltalayacak bir şey yapmadım, eğer kanıtın var ise lütfen buraya SS'lerini atar mısın? Ve son olarak ''roleplay ihlali yaptığım söz konusu değil'' diyorsun, /aw'dan OOC konuşup, 'Lan' ve PM'den küfür etmek sunucuda yasak. Yani bu bir ihlal.

İyi forumlar.  :vice:

#14 - 24.06.2021 17:59
Şikayete çok fazla karışmak istemiyorum, oradaki kişiler sana güvenerek pm yerine awden uyarmış. Yaptığının az çok ne olduğunu biliyorsun boş bir şikayet olmuş kolay gelsin.

2 haftada 3 cümle konuştuğunuz adamlara o kadar güvenmeyin o zaman, PM'den yazabilirmiş. İlk DeShawn yazdıktan sonra 2'side aynı şekilde IC kanaldan OOC konuşmaya başladı.   :)

#15 - 24.06.2021 18:03

#16 - 24.06.2021 18:41
Tekrardan selamlar, son yanıt'ımı atıp admin kararına bırakıyorum, öncelikle benim karakterimi sorgulama işine lütfen girmeyin, yaşımı sorarak beni aşağılamaya çalışmanız boş çaba  :D Kendi aranızda ''sesli çekip küfür edelim mi gibisinden anlaşmanız traji komik. Bir de son olarak, Treshawn_Caddell karakterinin sicili olmaması için başka bir karaktere NC atmak oldukça komik.  :D :) Bu yazdığm şeylerin arkasındayım, bu şeylerin kanıtlarıda mevcut. Eee tabi, discord SS'leri geçerli olmadığı için atsamda ne değişir?

#17 - 24.06.2021 20:08
Öncelikle sana Pm de herhangi bir şekilde hakaret etmedim, ( anasını satayım amına koyayım) Bunlar kişiye değil ortaya söylenen kimsenin alınmasına gerek olmayan cümleler, daha da savunma yapmıyacağım yetkili kararı bekliyeceğim.

İyi forumlar.

#18 - 24.06.2021 20:15
Tekrardan selamlar, son yanıt'ımı atıp admin kararına bırakıyorum, öncelikle benim karakterimi sorgulama işine lütfen girmeyin, yaşımı sorarak beni aşağılamaya çalışmanız boş çaba  :D Kendi aranızda ''sesli çekip küfür edelim mi gibisinden anlaşmanız traji komik. Bir de son olarak, Treshawn_Caddell karakterinin sicili olmaması için başka bir karaktere NC atmak oldukça komik.  :D :) Bu yazdığm şeylerin arkasındayım, bu şeylerin kanıtlarıda mevcut. Eee tabi, discord SS'leri geçerli olmadığı için atsamda ne değişir?
Daha fazla boş yorum yazmamanızı öneririm, tavsiye ederim. Ayrıca benim başka karaktere geçmek gibi bir fikrim de vardı, bu sırada ooc sicilimde bu karaktere yansıyacaktır zaten, ben o jaili yiyeceğim. Gerisi kimseyi ilgilendirmez, komik olan bir durumda yok zaten bunu yarışçı birliğinden atılıp zenci ghetto rolüne geçen kişi diyor, sana iyi roller dilerim.

#19 - 24.06.2021 21:12
Karşı taraf ile özür dileyerek anlaştık. Şikayeti çekiyorum.