Konu: Keisha Warren - Nonrp  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 23.06.2021 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keisha Warren @h4yl4zz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ssde gözüküyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Nonrp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: idlegas'dan pizza stack a doğru yürüyordum. oturan iki kişi gördüm, öylesine selam vermek istedim. anlamadığım bi şekilde bana saldırıp düşürdü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kişi savunma yapmıştı ilk. sanırım savunması çok zayıf ve doğru olduğumu gördüğü için sildi. aşağıdakı alıntıladığım yazılar kendisine ait

« Son Düzenleme: 23.06.2021 18:45 dvijeniya »

#1 - 23.06.2021 18:09
Alıntı
Aqil karakterin ile kaç gündür sokağa gelip trollüyorsun
karakterim o yakınlarda yaşıyor, o taraflarda olması normal. anca yalandan yazıp konuyu saptırıyorsunuz

Alıntı
Ve dün benim karakterimede kaç defa agresif vb yaptın, karakterim zaten sana kinli.
ne zaman agresif yapmışım, lütfen bi yazı bi ss göster. karakterini hatırlamıyorum bile. hadi onu bunu geçtim. agresif yaptığım birine niye selam vereyim

Alıntı
Aktif rolde B bölmek
bi tane ? işaresi bıraktım, çok büyük bölmüşüm, kusura bakma

Alıntı
Sonuç olarak sen gelip sarkınca karakterimde seni dövdü
yanınıza gelip selam veriyorum, müthiş olduğunu söylüyorum ki bu karakterinizin aksine hoşuna gitmeli. bu nasıl sarkıntılık

karakteri sarkıntılık yaptığı için dövmüş diyor arkadaşımız savunma olarak. teşekkür ederim kendisine
« Son Düzenleme: 23.06.2021 18:11 dvijeniya »

#2 - 23.06.2021 18:30
normalde şikayet açan taraf benim, ama bu boş iftiralarına cevap vermeden duramıyorum. senden de isteğim daha fazla ileti yollayıp şikayeti bulandırmayalım, admin kararı verir.

Alıntı
Öncelik ile orada yaşadığına dair bir ss var mı evdir vb?
kardeşim, karakterimin düşük level, yani 2 level olduğunu biliyorsundur. ev alma imkanım yok ki hikayesinde los santos doğmuş her karakterin evi bulunmuyor. oluşturduğum karakterim, idlewood taraflarında çoğu zaman dışarıda kalan, biraz para kazandığında da idlewood motelde kalan bi tip

Alıntı
Kaç 2-3 gündür trollüyorsun hatırlamaman normal.
ben hatırlamıyorsam. sen ihlal yapdığımı görüp şikayet açmalıydın

Alıntı
Eğer orda sana cevap verseydim bölmeyede devam edicektin.
6cı hissinin kuvvetli olduğunu söylüyorsun yani, güzelmiş

Alıntı
Gerçek hayatta tanımadığın bir kadına tatlım desen emin ol seni orda linç ederler, benim dövmem normal bence.
bana göre normal değil , çünki ne fiziksel taciz, ne de sözlü taciz uygulamadım. kullandığım kelimeler "tatlım" "müthişsin" gibi kelimeler. yine söylüyorum, iki kelimeye göre bir insanı sokak ötesinde dövecek kadar ağır söz değil

« Son Düzenleme: 23.06.2021 18:52 dvijeniya »

#3 - 23.06.2021 18:54
Selam,

Savunmamı daha düzgün ve açıklayıcı bir şekilde yapmak için toparladım. Konuyu fazla uzatmadan geçeceğim. "dvijeniya" forum isimli kullanıcı tarafından 3 farklı karakteri ile, sürekli olarak Onaylı Bölgeye sahip rol yaptığımız Idlewood çevresinde, devamlı olarak şahsı tarafından, bir tür "rol baltalama" ve "trolling" girişimleri ile karşılaşıyoruz. Açtığı üç farklı karakterde trolling için oluşturulmuş, forum hesabı yeni ve hiç iletisi olmadığını es geçmeyelim. Kendisi Azeri uyruklu karaktere bile sahip, troll ile karışık bunun rolünü yapıyor. Bildiğimiz gibi Azeri uyruklu roller sunucuda yasaklı.

Olay anına dönelim: dvijeniya'nın Aqil Qafarov isimli karakteri, sözde ihlal olarak düşündüğü noktada aslında Idlegas'a doğru ilerlemiyor, sunucuya giriş yaptığı zaman tek bulunduğu nokta Idlewood ve bunu trollemek için yapıyor. Kesinlikle oyunumu F8 tuşuna yakın oynamadığımdan yada video açamadığımdan dolayı yaptığı ihlalleri kayıda alamıyorum. SS almayı denesem bile anlık troller olduğundan "yumruk atıp kaçmak, troll animler vermek" SS'in bu konuda büyük bir fayda olabileceğini sanmıyorum.

Şimdi ise ihlal olarak düşündüğü kısma dönelim, dvijeniya'nın karakteri onaylı bölgeye sahip, pis ve illegal aktivitelerin en tepede olduğu bir noktada bu davranışları sergiliyor. Benim karakterim ise saygınlığı yüksek, çete içinde bir yer edinmiş R-15 Insider bir kız karakter. Hepimiz biliyoruz ki böylesine tehlikeli bir bölgede, bir kadını sürekli olarak "tatlım, nereye gidiyorsun, selam tatlılarım, harikasın, müthiş gözüküyorsun" gibi irite edici, rolsel sözlü taciz olarak algılanabilecek cümleler kuruyor olması, Insider karakterim bir süre boyunca umursamıyor olsada, bir noktadan sonra karşılığını en doğru şekilde ona saldırarak vermesinden doğal bir şey yoktur. Bunun birçok örneğini gerçek hayatta, realistik olarak düşünürsek idrak etmek pek zor olmayacaktır.

Yeni bir karakterin veya orada daha yeni tanınmaya başlamış bir kişinin, böylesine bir bölgede, kurduğu ilk cümlelerin bu yönde olması bile onun linçlenmesine sebep olacaktır. Eğer bunlara rağmen hâlen ortaya bir ihlal görünümü verdiysem özürlerimi sunuyorum. Savunmam bu kadar olacak, daha fazla uzatma gereği duymuyorum. Bir yönetici cevabı gelmeden yanıt yazıp karşılıklı tartışma hâlinde olmayacağım. İyi forumlar.

#4 - 23.06.2021 19:05
öncellikle kendin beceremeyip birlik arkadaşlarından yardım isteyip onlara savunma yazdırmana şaşırdım, kendini açıklamayı bilmelisin bence
savunmaya gelirsek yukarıdakı yarım yalamak savunmana benzer bir şey,  ikincisin de daha uzun laflarla haklı çıkmak istemen görülüyor.

Alıntı
"dvijeniya" forum isimli kullanıcı tarafından 3 farklı karakteri ile, sürekli olarak Onaylı Bölgeye sahip rol yaptığımız Idlewood çevresinde, devamlı olarak şahsı tarafından, bir tür "rol baltalama" ve "trolling" girişimleri ile karşılaşıyoruz.
ama bir tek kanıt bile sunamıyoruz, sadece söylüyoruz

Alıntı
Açtığı üç farklı karakterde trolling için oluşturulmuş, forum hesabı yeni ve hiç iletisi olmadığını es geçmeyelim.
oyuna yeni başladım üç karakterimle de farklı roller yapacağım. hiç iletim olmamasının sebebi farklı konularda gezinip yorum yapmaya sevmiyorum

Alıntı
Kendisi Azeri uyruklu karaktere bile sahip, troll ile karışık bunun rolünü yapıyor. Bildiğimiz gibi Azeri uyruklu roller sunucuda yasaklı.
şaşırtmıyorsun yine, sunucudan haberin yok. azeri uyruklu karakter ve rol yapmak için bi engel yok. olsa, nasıl karakterim azeri uyruklu olsun :D :D

Alıntı
Insider karakterim bir süre boyunca umursamıyor olsada, bir noktadan sonra karşılığını en doğru şekilde ona saldırarak vermesinden doğal bir şey yoktur.
umursamıyor diyorsun, direkt saldırıda bulunuyorsun.

« Son Düzenleme: 23.06.2021 19:24 dvijeniya »

#5 - 23.06.2021 20:07
Selam,

Savunmamı daha düzgün ve açıklayıcı bir şekilde yapmak için toparladım. Konuyu fazla uzatmadan geçeceğim. "dvijeniya" forum isimli kullanıcı tarafından 3 farklı karakteri ile, sürekli olarak Onaylı Bölgeye sahip rol yaptığımız Idlewood çevresinde, devamlı olarak şahsı tarafından, bir tür "rol baltalama" ve "trolling" girişimleri ile karşılaşıyoruz. Açtığı üç farklı karakterde trolling için oluşturulmuş, forum hesabı yeni ve hiç iletisi olmadığını es geçmeyelim. Kendisi Azeri uyruklu karaktere bile sahip, troll ile karışık bunun rolünü yapıyor. Bildiğimiz gibi Azeri uyruklu roller sunucuda yasaklı.

Olay anına dönelim: dvijeniya'nın Aqil Qafarov isimli karakteri, sözde ihlal olarak düşündüğü noktada aslında Idlegas'a doğru ilerlemiyor, sunucuya giriş yaptığı zaman tek bulunduğu nokta Idlewood ve bunu trollemek için yapıyor. Kesinlikle oyunumu F8 tuşuna yakın oynamadığımdan yada video açamadığımdan dolayı yaptığı ihlalleri kayıda alamıyorum. SS almayı denesem bile anlık troller olduğundan "yumruk atıp kaçmak, troll animler vermek" SS'in bu konuda büyük bir fayda olabileceğini sanmıyorum.

Şimdi ise ihlal olarak düşündüğü kısma dönelim, dvijeniya'nın karakteri onaylı bölgeye sahip, pis ve illegal aktivitelerin en tepede olduğu bir noktada bu davranışları sergiliyor. Benim karakterim ise saygınlığı yüksek, çete içinde bir yer edinmiş R-15 Insider bir kız karakter. Hepimiz biliyoruz ki böylesine tehlikeli bir bölgede, bir kadını sürekli olarak "tatlım, nereye gidiyorsun, selam tatlılarım, harikasın, müthiş gözüküyorsun" gibi irite edici, rolsel sözlü taciz olarak algılanabilecek cümleler kuruyor olması, Insider karakterim bir süre boyunca umursamıyor olsada, bir noktadan sonra karşılığını en doğru şekilde ona saldırarak vermesinden doğal bir şey yoktur. Bunun birçok örneğini gerçek hayatta, realistik olarak düşünürsek idrak etmek pek zor olmayacaktır.

Yeni bir karakterin veya orada daha yeni tanınmaya başlamış bir kişinin, böylesine bir bölgede, kurduğu ilk cümlelerin bu yönde olması bile onun linçlenmesine sebep olacaktır. Eğer bunlara rağmen hâlen ortaya bir ihlal görünümü verdiysem özürlerimi sunuyorum. Savunmam bu kadar olacak, daha fazla uzatma gereği duymuyorum. Bir yönetici cevabı gelmeden yanıt yazıp karşılıklı tartışma hâlinde olmayacağım. İyi forumlar.

Selam, şikayet ile ilgim yok ama @h4yl4zz ın yazdıklarını onaylayabilirim, şikayeti açan taraf gün içinde farklı karakterler ile (genelde Aqil karakteri) hood bölgemize gelip gerçek hayatta yapılmayacak, sonucu ölümü ile gerçekleşebilecek roller sergiliyor, sürekli olarak kovulup dövülmesine rağmen arkadaşımız bu davranışlardan vazgeçmiyor, aksine daha çok yapmaya devam ediyor. :)

#6 - 23.06.2021 20:18
Alıntı
Selam, şikayet ile ilgim yok ama @h4yl4zz ın yazdıklarını onaylayabilirim, şikayeti açan taraf gün içinde farklı karakterler ile (genelde Aqil karakteri) hood bölgemize gelip gerçek hayatta yapılmayacak, sonucu ölümü ile gerçekleşebilecek roller sergiliyor, sürekli olarak kovulup dövülmesine rağmen arkadaşımız bu davranışlardan vazgeçmiyor, aksine daha çok yapmaya devam ediyor. :)

@Dely sevgili kardeşim. bu konu sizin bana açtığınız şikayet değil ki bunları yazıyorsun
bana sebebsiz yere vurmasından dolayı açtım, yani konuyla alakan yok.
ceza alacaksın bundan dolayı muhtemelen

#7 - 23.06.2021 22:45
Merhaba,

ihlalle ihlal ile karşılık verilmesi sizi her türlü zararlı pozisyonuna sokar. İki tarafta uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacaksınız.