Konu: Hagenes Crime Network  (Okunma sayısı 3996 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#90 - 26.07.2021 17:54
Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılar

Herkes bu yollardan geçer, kimse annesinin karnından hard rp'ci olarak doğmadı ki zamanında senin tanıtımına da "/headmove" yazmışlardı, yanlış mıyım?  :garip:
Haha
2
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jiggysaw, wermidonn,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jiggysaw, wermidonn,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jiggysaw, wermidonn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#91 - 26.07.2021 18:03
Kişisel olarak kimseye hırsızsın, rol çalıyorsun demedim? Neden üstüne alındın ki? Üstüne alındığına göre bu duruma ait bir yaran olmalı yoksa rol mü çalıyorsun adamım??
Bro 500 mb'lık oyun altı üstü 500 mb'lık oyuna kendinizi çok fazla kaptırıyorsunuz bence bir psikolog'a görün sağlığın açısından iyi bir durum değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 26.07.2021 22:37
Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılar

Herkes bu yollardan geçer, kimse annesinin karnından hard rp'ci olarak doğmadı ki zamanında senin tanıtımına da "/headmove" yazmışlardı, yanlış mıyım?  :garip:
Doğrusun dostum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır, zamanında bende bilmiyordum ama bana da öğrettiler ben kötü bir şey demedim ki arkadaşlara bilmiyorlardı diye söyledim bunun neresi kötü ben anlıyamadım şahsen.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#93 - 27.07.2021 03:54
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 27.07.2021 13:15

Doğrusun dostum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır, zamanında bende bilmiyordum ama bana da öğrettiler ben kötü bir şey demedim ki arkadaşlara bilmiyorlardı diye söyledim bunun neresi kötü ben anlıyamadım şahsen.

aslan kardeşim en iyisi sensin
Mutlu
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Hexa, Jiggysaw,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 27.07.2021 13:25
@serkanucar08  Eleştirmek kötü bir şey değil. Ama ne yazık ki kendine bakmadan insanları kırıcı şekilde eleştiriyorsun, bu doğru değil. Seni bir süredir tanıyorum, hakkında açılan şikayetler nasıl birisi olduğunu anlamama yetti. Sen bunlardan ders çıkarıp huyunu, kişiliğini değiştireceğine sanki çok iyi rol yapıyormuşsun gibi insanların çabalarına karşılık kırıcı söylemlerde bulunuyorsun. Herhangi bir kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü benim için önemli, sanırım senin için değil ki böyle davranabiliyorsun. Oluşum lideri ile alakam yok fakat bu yazıyı yazma gereği hissettim.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
GARCI, bertukey,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 27.07.2021 16:40
@serkanucar08  Eleştirmek kötü bir şey değil. Ama ne yazık ki kendine bakmadan insanları kırıcı şekilde eleştiriyorsun, bu doğru değil. Seni bir süredir tanıyorum, hakkında açılan şikayetler nasıl birisi olduğunu anlamama yetti. Sen bunlardan ders çıkarıp huyunu, kişiliğini değiştireceğine sanki çok iyi rol yapıyormuşsun gibi insanların çabalarına karşılık kırıcı söylemlerde bulunuyorsun. Herhangi bir kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü benim için önemli, sanırım senin için değil ki böyle davranabiliyorsun. Oluşum lideri ile alakam yok fakat bu yazıyı yazma gereği hissettim.
Dostum ben çok iyi rol yapıyorum diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum ve evet kendi yanlışlarıma eksiklerime bakıyorum düzeltmeye çabalıyorum elimden bu kadarı geliyor sen de insansın bende insanım, ben kimseye kırıcı bir cümle kurmayı sevmem ama şu da var bu tanıtımdakı arkadaşlar beni tehtid tarzı ''görüceksin'' derlerse de bende bu adamların yüzüne karşı vururum hatalarını hiç çekinmem ben bu durumlarda neysem oyumdur gerçek hayatta.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#97 - 27.07.2021 16:51
güzel duruyor, başarılar  :sampanya:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Canavar,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 27.07.2021 17:06
@serkanucar08 OOC kinini buradan kusma dostum, adamların tanıtımını kirletme burası sohbet kanalı değil. Adı üstünde oluşum tanıtımları, burada oluşum ile ilgili şeyler paylaşılır ve birliğin neler yaptığını hangi konular üzerinde çalıştıklarını, konseptleri ne üzerine olduğu falan burada insanların rolünü veya hiç bir şeyini sorgulayamazsın.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
wermidonn, Jesswyn, Hexa,
Tepki yok
Tepki yok