Konu: [21.06.2021 - Mitch_Keller] Türkçe Terim Kullanımı  (Okunma sayısı 574 defa)

#10 - 22.06.2021 17:21
"Broad" argo bir kelime. Türkçeye çevirdiğimizde anlamı hemen hemen "karı" ile aynı oluyor.

Gördüğün gibi adı "Broads" olan bir şarkı ve şarkı sözlerine dikkat edersen kulağa hiç "hanımlar" hakkında konuşuyormuş gibi gelmiyor.

Birde şöyle düşün senin düşüncene göre IC de “ananı çekerim” “@r@spu evladı” “!bne” diye de kullanılabilir o halde? O zaman kural ihlalinin bir anlamı kalmıyor senin düşüncene göre? “Karı” kelimesi halen türkçe terim ihlaline dahildir.
Evet karakterime dediğin küfürleri hatta daha fazlasını edebilir. Niye edemesin. Niye bu kadar kasıyorsun?

O küfürleri olması gerektiği edebilir doğru söylüyorsun ama formatları Türkçe terim kuralını ihlal etmektedir. Daha bu kuralı düzgün bir şekilde kavrayamamışsın. Kendin diyorsun

#11 - 22.06.2021 17:33

"Selamın aleyküm bacım" demedim, "karı" dedim. Türkçe rol yaptığım için doğal olarak sohbet penceresine Türkçe kelimeler yazıyorum. "Karı" kelimesinin de verdiğin örnekteki "ibne" kelimesi gibi İngilizce bir karşılığı olduğunu sana açıklamaya çalışıyorum sadece.

#12 - 22.06.2021 17:54
ihlal yapıyorsa adamı pmden uyarabilirsin bu kadar kuralcı olup insanları sogutmak anlamsız!

O zaman seni uyarayım ben, konuyla alakan olmadığı halde niye ortaya giriyorsun?

özür dilerim!

#13 - 22.06.2021 18:01

"Selamın aleyküm bacım" demedim, "karı" dedim. Türkçe rol yaptığım için doğal olarak sohbet penceresine Türkçe kelimeler yazıyorum. "Karı" kelimesinin de verdiğin örnekteki "ibne" kelimesi gibi İngilizce bir karşılığı olduğunu sana açıklamaya çalışıyorum sadece.

İbne kelimesi de Türkçe terime dahil onun yerine asıl olması gereken “Gay” yada “eş cinsel” yada “Homo” denilmelidir. Burada benim en son postumdan itibaren konuyu saptırmaya çalışıyorsun. Karı yerine Kadın yada Kız diyebilirdin, sen de bunun farkında ve bilincindesin. “Karı” kelimesi halen türkçe terime dahildir. Şikayet aktif.

#14 - 22.06.2021 18:02
sırf karı dediği için de bu kadar uzatılmaz be

#15 - 22.06.2021 18:08
ihlal yapıyorsa adamı pmden uyarabilirsin bu kadar kuralcı olup insanları sogutmak anlamsız!

O zaman seni uyarayım ben, konuyla alakan olmadığı halde niye ortaya giriyorsun?

özür dilerim!

Özür dilemek, fiilini küçümsüyorsun. Hadi ama!

#16 - 22.06.2021 18:13

özür dilerim!

birader senin gibi bi toksikten cidden özür mü dileyeceğim? toksiksin, toksik. insanların ceza almasından haz alıyorsun. adam bi karı dedi ne boş yaptın.

#17 - 22.06.2021 18:20

özür dilerim!

birader senin gibi bi toksikten cidden özür mü dileyeceğim? toksiksin, toksik. insanların ceza almasından haz alıyorsun. adam bi karı dedi ne boş yaptın.

Benden illa ki özür dileyeceksin demedim, kendi rızan ile diledin. Böyle bir haz aldığım yok, buna emin olabilirsin. Yetkili cevabını bekleyeceğiz. Konuyla alakan olmadığı halde tartışmaya ve münakaşaya devam ettiğin için yetkili size gereken işlemi yapacaktır. Buna da eminim.

Özür dileyip, özür dilemem diyen kişinin bilgisi saygısı ortada.
« Son Düzenleme: 22.06.2021 18:33 Rusedski »

#18 - 22.06.2021 18:47
ayn knk

#19 - 22.06.2021 21:24

özür dilerim!