Konu: [21.06.2021 Kevin Harden @Kendine_Hüsam] Sürekli Roleplay Emote ihlali  (Okunma sayısı 196 defa)

#0 - 21.06.2021 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Harden @Kendine_Hüsam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cherlynoselfcontrol    Hakeem_Grande

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2021 00:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k11 Sürekli Roleplay
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k43 Emote ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oynadığımız karakter ve yaptığımız roller gereği düşman rolüne girdiğimiz kişilerle brawl rolüne giriyoruz. Birbirimize laflar atıyoruz aramızda çok güzel bir rol ortamı çıkıyor. Ta ki bu arkadaş yaptığı rollerle bizi oyundan rollerimizden soğutana kadar. Her şey çok güzel bir şekilde bu arkadaşında olduğu brawl rolüne giriyoruz  orada ki herkesi düşürüyoruz ve sadece Kevin Harden karakateri ayakta kalıyor  bu arkadaşla tekrar birbirimize atışma rolleri küfürler vs. rol çeviriyoruz. Arkadaşımızın yaptığı rolleri önceden bildiğimiz için her ne kadar girmek istemesekte rolümüzü çeviriyoruz. Arkadaşla tekrardan kavga rolüne giriyoruz ve bizden kaçma rolüne giriyor. Biz peşine takılıp Motel tarafına kadar kovalıyoruz ardından bırakıp tekrardan sokağa dönerken bu arkadaş pizza stack den veya uyuşturucu çekerek canını maksimum cana getiriyor ve  bize tekrardan saldırmaya başlıyor. Aktif brawl rolümüz de bizden kaçıp canını fulleyerek geliyor kısacası ne bir emote ne de bir kavga kalıyor geriye hiç bir şey olmadan tekrardan bize saldırmaya başlıyor. Bunun sunucu da yasak olduğunu düşünüyorum genel kuralları okuduğumuz zamanda bunun farkına varabiliriz. Gereğinin yapılmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunun sunucu da yasak olduğunu düşünüyorum genel kuralları okuduğumuz zamanda bunun farkına varabiliriz. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 21.06.2021 03:12
@55selman55  @yaGız  RK'lı Şahitliğinizi onaylarsanız sevinirim.

Öncellikle Merhaba.

Konuya direk senin RK'lı adamlara agresif rol ve tekrar vurmanla başlıyayım. Öncellikle RK edilen bir karaktere sen saldıramasın.

2.Orda fark ediyorsan bana Mahalle içinde saldırıyorsun sonra ben hood dışına çıktıktan sonra sen benim peşimi bırakıyorsun video'nun tamamını atıp görebiliriz bunu. Sonrasında ben idlewood'a gidip yemek yedim doğru kavgaya girmicektim ben orda sizin adamınız benim adamıma vurduğundan dolayı bende otomatik olarak rolü tekrar devam etirdim.

Kişiler şahitliğini kabul etsin zaten attığın video'da gözüküyo RK'lı adamlara vurduğun.

#2 - 21.06.2021 03:16
Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, """"""""brawl"""""""" gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir.

#3 - 21.06.2021 03:36
@55selman55  @yaGız  RK'lı Şahitliğinizi onaylarsanız sevinirim.

Öncellikle Merhaba.

Konuya direk senin RK'lı adamlara agresif rol ve tekrar vurmanla başlıyayım. Öncellikle RK edilen bir karaktere sen saldıramasın.

2.Orda fark ediyorsan bana Mahalle içinde saldırıyorsun sonra ben hood dışına çıktıktan sonra sen benim peşimi bırakıyorsun video'nun tamamını atıp görebiliriz bunu. Sonrasında ben idlewood'a gidip yemek yedim doğru kavgaya girmicektim ben orda sizin adamınız benim adamıma vurduğundan dolayı bende otomatik olarak rolü tekrar devam etirdim.

Kişiler şahitliğini kabul etsin zaten attığın video'da gözüküyo RK'lı adamlara vurduğun.

Kayıtlarla da görüldüğü gibi agresif rollere onlarla birlikte girdik konumuz o değil. Konu senin can fulleyip bize tekrardan saldırman ve emote vermeden saldırman.

#4 - 21.06.2021 03:37
Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, """"""""brawl"""""""" gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir.

Brawl rolünde de adamı dövüp çıktık ardından oranın sahibi bizi arayıp ic olarak cezayı kesti. Hiç bir olayın sana açtığım şikayetle ilgisi yok sen kendi yaptığın ihlallerin rollerin cevabını ver.

#5 - 22.06.2021 00:31
Kavga ederken RK'lı olduğum doğrudur, kavga olayından yaklaşıp bir saat önce bir parti de düştüm, o yüzden vidyoda da görüldüğü üzere herhangi bir karşılık vermedim. İyi forumlar.

#6 - 22.06.2021 00:45
Kavga ederken RK'lı olduğum doğrudur, kavga olayından yaklaşıp bir saat önce bir parti de düştüm, o yüzden vidyoda da görüldüğü üzere herhangi bir karşılık vermedim. İyi forumlar.

Birincisi video ikincisi de videoyu tam olarak koymadığım döndürdüğümüz roller belli olmuyor. Yoksa RK'lı falan olduğunu biliyoruz ve ona göre hareket ediyoruz ve emotea bakarsan da anlayabilirsin. Kevinı döver kavgayı başlatır gibi bir şey yazıyorum sana saldırmıyorum. Toplu brawl döndüğü için sende dayak yiyorsun gayet normal bir şey ve girdiğimiz rolde de çok normal bir durum. Size agresif rol sergiliyoruz sizde bize yanlış bir şey yok.

#7 - 23.06.2021 23:53
Merhaba,

O anlık heyecandan dolayı emote verilmemiş olabilir, bu yüzden karşı tarafa emote yüzünden uyarıldı. Kişi NonRP ve türkçe terim kapsamında ceza alacak.