Konu: [20.06:2021 12:00-12:05] Mauricio_Edier, Car Jack-Bunny Hop.  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 20.06.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mauricio_Edier @GodziAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2021 12.00-12.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter ile GBI'da ufak bir tartışma yaşadık ve ardından arka sokağa gelmemi istedi, ben de gittim. Ardından bisikletinden indi ve emote vererek sopasını çıkardı. Sopasını havada sallayarak(düz vuruş yaparak) koşuyor ve ara ara bunny yaparak bana yetişmeye çalışıyordu. İki kere bana car jack yaptı. En son olayı daha fazla uzatmamak için uzaklaştım ve kendisine ile rol hakkında konuştuk, SS'lerde var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-Bunny yapıp, bana yetişmeye çalıştığı dair ekran görüntüsü.

2-Car jack attığına dair ekran görüntüsü.

Olaydan sonraki diyaloğumuz.

Ek açıklamalar(varsa): Mauricio_Edier karakterinin, ihlal edilen kurallar çerçevesinde ceza almasını arz ediyorum.
« Son Düzenleme: 20.06.2021 18:54 tyalpha »

#1 - 21.06.2021 18:01
Merhabalar, kavga rolünde arkadaş sürekli küfür edip motorla etrafımda döndüğü için emote vermeyi beklediğimde kaçıcaktı bu durumda emotesiz motordan indirip saldırdım.

#2 - 21.06.2021 20:45
Merhabalar, kavga rolünde arkadaş sürekli küfür edip motorla etrafımda döndüğü için emote vermeyi beklediğimde kaçıcaktı bu durumda emotesiz motordan indirip saldırdım.
Emote hazırlayıp, yanına gelince de emote atıp, motordan indirebilirdin.

#3 - 21.06.2021 23:58
Bunu yapana kadar uzaklaşırdın, o yüzden yakındayken motordan attım.

#4 - 22.06.2021 12:02
Bunu yapana kadar uzaklaşırdın, o yüzden yakındayken motordan attım.
Bence daha fazla uzatmaya gerek yok, admin kararını bekleyelim.

#5 - 24.06.2021 17:17
Mauricio karakteri Bunnyhop sebebiyle uyarıldı. Car Jack sebebiyle ceza alacak.