Konu: Tom Demiurgos | Trolling, Fear-RP  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 19.06.2021 16:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tom Demiurgos @EMINY [Etiketlenmiyor, link bırakıyorum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=14817]
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackson Holmes, Brian Storng, Miran Gozhidajini, Vitaliy Markov ve ismini hatırlayamadığım farklı ekip üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.07.2021 15:00-16:38 ve devam etmekte.

İhlal edilen kural;
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
 Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde yaşanan bir kaç olay neticesinde, dün anlaşmalı brawl sırasında Interiorlara gir çık yaparak ve ESC hilesini kullanarak brawldan kaçınmaya çalıştı. Bugün ise hem ateşli silahlar hemde yakın dövüş silahları ile zarar görmesine rağmen ne korkmuş rolü nede yaralı rolü yapmadı. İnsanların araçlarına rastgele binip kaçtı, kimi araçlarda nitro ile son hız bir yerlere çarpıp durdu ve inip koşmaya, bhop yapmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi uyardık fakat herhangi bir sonuç verilmedi. Tamamen zamanımızı öldürdü ve bazı rollerimiz bölündü.

#1 - 20.06.2021 20:25
Kanıtların yetersiz olduğunu düşünüyorum, yazılan ile paylaşılan resimler uyuşmuyor. Açılmak için açılmış bir şikayet. Sunduğu kanıtda bile yaptığı rol gözüküyor. Ortada Retarted-RP durumu olduğunu düşünüyorum.

* EMINY ona bayıltıcı darbe vurur.

/do Bayılması muhtemel. )
Demesi benim rolümü kısıtlaması anlamına gelir, en azından dene atabilirdi, rol fırsatı tanınabilirdi diye düşünüyorum.
Şikayet sonuçlanabilir savunmam bu kadar.

#2 - 23.06.2021 13:26
Ekran görüntülerini kaliteli olarak yükleyin, hiçbir şey anlaşılmıyor. Tekrardan şikayet açabilirsiniz, arşiv.