Konu: [18.06.2021] Maske_17834 - Maske_18061 DM - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 1026 defa)

#20 - 23.06.2021 21:45
Tekrardan merhaba, karakterim BPS Jaygang çetesinin "R19" yani en yüksek rütbeli olarak gösterile bilir. Reymond karakterinin bir geçmişi var, bu geçmiş köklü birliklerin (r17-18 gibi rütbelerinde) tanıdığı arkadaşları var. "Darkeem_Barrett" Idlewood Mafia Brims çetesinin R18 rütbesinde rol yapan bir karakter, bu karakterin Reymond karakteri ile sıkı bir geçmişi var. Defalarca Reymond karakterini aşşağaladınız, "Bu kimdir? Neyin nesidir?" sorusunu aklınızdan bile geçirmediniz. BPS Jaygang birliğinde onlara ihlal yapmamak için ne bir mermi patlattık, nede brawll rollerine girdik. Birlik on günü geçtikten sonra Idlewood Mafia Brims birliğine geçiş sağladık, bir süre orada roller yapmayı deneyecektik, karakterim Unity tarafında yaşadıklarını unutmamıştı. Hırsını almak, mahallesine geri dönmek için ölmeyi göze aldı ve Gervio, Andres karakterleri ile savaşa girdiler. Bir süre sonra latin birliği, birliği kapatma kararı aldılar ve başka bir birliğe geçtiler. Geçtikleri birlikte isimleri halen aynı idi, karakterlerim onları tanıyor, savaşını halen bitirmemişti.

DM konusuna gelecek olursam;

Emote vererek sıktığım videoda görüle bilir. Arkadaşlar rol zevkinin kalmadığını söylüyorlar. Peki neden bizi BPS çetesinde rol yaptırmadılar da sürekli dövdüler? Neden sürekli agresif yaptılar?

@Azovski arkadaşımızı şahit olarak gösterdiler fakat olay yerinde yoktu, bunun videosunu da yayınlayacağım, ooc neden yalancı şahitlik yaptığını açıkcası merak ediyorum.
Arkadaşımız olay yerinde yok muydu? Öyle mi dersin kardeşim. Tamam mahallede ilk sıktığınız videoyu atmanı bekliyorum. Sosisli rolünde idik ve seni şikayet ettiğim ayrı ayrı yorumlarda mevcut.
Şöyle ki, sen ve arkadaşların mahalleye gelip "bura bize ait, bu ev bizim şu köprü bizim, yanımıza gelip zenci karakterleriniz sürekli yere tükürme emoteleri veriyorlar"
Pardon da size nasıl agresif davranmayalım ıc olarak mahallemizi elimizden almaya gelen bir birliksiniz, ek olarak IC'den seni dövdüğümüzün vs kanıtlarını bekliyorum. Olayların hiç birisinde sen yoktun aksine "Dedektif" arkadaşının yanında bize küfür ettin ve özür dilemedin.
Birliğinizin IC olarak açıklaması yukarıda attığım gibi birliği terk etme sebebinizin polislerin baskısı olduğunu açıkladı.
Yani biz sizi mahalleden kovmadık, karakterleriniz rahat durmadığı için biz de sert karşılık verdik hiç bir zaman size dm vs de atmadık. Mahalleyi kendiniz terk ettiniz ve açıklamanızı yapıp bir şeyler deneyeceğinizi(DM) açık açık belirttiniz. Tüm ssler mevcut zaten ne anlatıyorsun?
Seninle olan bir rolümüz dahi yok sen o brawl rollerinde bile yoktun hala hatırlıyorum.
Bana kanıtlarını at kardeşim ben senin son sıkmanızda emote vermediğini yazmış mıyım iyi oku bakalım? Attığın video bugüne ait şikayetin açılma tarihi ile alakasız.
Saçma yazılar yazmak yerine dm açma nedenini kanıtlarla sun. Bekliyorum.
Ya arkadaşım anlamış değilim nasıl DM atınız diyorsunuz hiç anlamış değilim. Aramızda kavgalık olay oldu, biz devam etirdik. OOC KİN demişsin, beni tanıyan tanır ben hiç öyle birisi değilimdir. Aramızda sert roller oldu bizde akıllarımızı kullanarak üstünlük kurmaya çalıştık. Başarılı oldu, olay bu kadar basit. DM diye bişey yok arkadaşım, OOC KİN hiç yok. Böyle şeylere harbi diyorum gerek yok.
Aynen kardeşim daha yeni de oyundan çıkmadığını savunuyordun gördük çıkıp çıkmadığını, oyundan niye çıktınız o zaman ikiniz de?

#21 - 23.06.2021 21:47
Savunma yapılıcaktır. Şunu buradan söyliyeyim savunma da  boşa yer almasın. Maskem takılıyken /id Keyshawn William yazarsan orada çıkmam. Üzerim de olan yani Örnek; Maske_01231 Mesela. Böyle gözükürüz. Her çatışmada 30dk ve 40dk boyunca çıkmadan rol yaparız. Ve yine yaptık. Savunma yapılıcaktır  ;)
Deneyelim mi? Maske takılı iken nickini yazarsan direkt maskeyi takan kişi gözükür. Ek olarak neden dm arama peşindesin? OOC kin yapmayı bırakın artık arkadaşın da sen de. Bizimle ne derdiniz var sıkmak için eline geçen rolü bekliyorum.
Hatta dur kanıtlayalım madem öyle diyorsun.
Spoiler: GösterGizle

Maalesef kardeşim attın ama tutmadı :)
Maalesef ki tutarsız yanıtlarınız bu yaptıklarınızı karşılamadı ortada hiç bir kanıt yok, emote vermediniz lafını bugüne alınıp ciddi ciddi video falan atmışlar ben olayın açıldığı tarihin kanıtlarını bekliyorum 10 gündür ortada yoksunuz şimdi şikayetin devamına yanıt veriyorsunuz çok komiksiniz.

#22 - 23.06.2021 21:50
Selamlar yine arkadaşlar konuyu saptırmış :D Konunun açılış tarihine bakar mısınız bi? Benim attığım son yorum bugüne ait ben size bugün emote vermediniz falan mı yazmışım iyi okuyun ilk tarihte attığınız dm videosunu bekliyorum madem biz yalancıyız buyrun atın videonuzu
Mahalleye ilk saldırma olayınızdan bahsediyorum.
Ekstra olarak arkadaş baskılardan dolayı demiş ve baskıyı polisler tarafından yapıldığını kendileri açıklama olarak yapmış bulunuyor. Düpe düz dm aradığınız açıkça ortada.
Siz gelip aylardır emek verilen mahalleyi tek günde gelip "orası benim burası benim" diyerek kendi kafanıza göre aylardır bizim rol yaptığımız mahallenin olmayan evlerinizi sahiplenirseniz tabi ki de karşılık görürsünüz fakat biz durumu tatlıya bağladıktan sonra sizin kendi birliğinizde takılan arkadaşların rahat durmaması sebebi ile o brawl rollerinde dayak yediniz ve olay orada birliğin sahibi ve Elvio karakteri ile konuşulduktan sonra kapandı.
Konuyu saptırmayın konuyu açtığı tarihte emote yok denilmiş farkındaysanız bugün sıktığınız saatleri atıyorsunuz. Gülünç bir durum cidden.
Konuyu boş yere kirleteceğiniz yere buyrun o yapılan rollerin kanıtlarını atın kardeşim, elinde vardır herhalde?
Sana bunu söyle bırakıyım. Ne olur ne olmaz diye almıştım, gerçekten iyi ki almışım. Buna da inanmazsanız, logları kontrol etirelim. O gün video kendi kendine görüntüyü kesti bir zaman sonra kanıt olarak alamadık. Fark edince ne olur olmaz diye kendim ss aldım. Hiç ama hiç sorun yok biz de kanıtlar orjinsss.  ;)

#23 - 23.06.2021 21:51
@spawn Merhaba kanka, orada Adelina Georgia karakterim ile Taco yeme rolü yapıyordum. Şuan NC attım, yalan söylemenin bir alemi yok :)
Selam dostum. Yan karakterlerini inceledim, ve daha önce oynadığın üzerine nc atığın karakterleri gösteren sekmede hiç bir şey göremedim. NC atıysan gözüküyor diyebiliyorum.

Bu konuya bir aydınlık vurursan harika olacaktır.

Bu arkadaşımıza da yanıt vereyim, forumda olan tüm yan karakterler silindi bilgin yoksa açıklamış olalım. Gir bak benim de eski karakterlerim bulunmuyor çünkü herkesin ki silindi.

#24 - 23.06.2021 21:52
Selamlar yine arkadaşlar konuyu saptırmış :D Konunun açılış tarihine bakar mısınız bi? Benim attığım son yorum bugüne ait ben size bugün emote vermediniz falan mı yazmışım iyi okuyun ilk tarihte attığınız dm videosunu bekliyorum madem biz yalancıyız buyrun atın videonuzu
Ekstra olarak arkadaş baskılardan dolayı demiş ve baskıyı polisler tarafından yapıldığını kendileri açıklama olarak yapmış bulunuyor. Düpe düz dm aradığınız açıkça ortada.
Siz gelip aylardır emek verilen mahalleyi tek günde gelip "orası benim burası benim" diyerek kendi kafanıza göre aylardır bizim rol yaptığımız mahallenin olmayan evlerinizi sahiplenirseniz tabi ki de karşılık görürsünüz fakat biz durumu tatlıya bağladıktan sonra sizin kendi birliğinizde takılan arkadaşların rahat durmaması sebebi ile o brawl rollerinde dayak yediniz ve olay orada birliğin sahibi ve Elvio karakteri ile konuşulduktan sonra kapandı.
Konuyu saptırmayın konuyu açtığı tarihte emote yok denilmiş farkındaysanız bugün sıktığınız saatleri atıyorsunuz. Gülünç bir durum cidden.
Konuyu boş yere kirleteceğiniz yere buyrun o yapılan rollerin kanıtlarını atın kardeşim, elinde vardır herhalde?

Tekrardan merhaba. Size ilk sıktığımız zamanki emoteyi istemişsiniz, chatlog kısmında ekran görüntüsü almıştım. Açıkcası böyle bir şey yapacağınızı tahmin ediyordum, klasik türk.

Attığım ekran görüntüsünde her şey görüle bilir, yaptığımız rol, verdiğimiz emote.

#25 - 23.06.2021 21:53
Savunma yapılıcaktır. Şunu buradan söyliyeyim savunma da  boşa yer almasın. Maskem takılıyken /id Keyshawn William yazarsan orada çıkmam. Üzerim de olan yani Örnek; Maske_01231 Mesela. Böyle gözükürüz. Her çatışmada 30dk ve 40dk boyunca çıkmadan rol yaparız. Ve yine yaptık. Savunma yapılıcaktır  ;)
Deneyelim mi? Maske takılı iken nickini yazarsan direkt maskeyi takan kişi gözükür. Ek olarak neden dm arama peşindesin? OOC kin yapmayı bırakın artık arkadaşın da sen de. Bizimle ne derdiniz var sıkmak için eline geçen rolü bekliyorum.
Hatta dur kanıtlayalım madem öyle diyorsun.

Maalesef kardeşim attın ama tutmadı :)
Maalesef ki tutarsız yanıtlarınız bu yaptıklarınızı karşılamadı ortada hiç bir kanıt yok, emote vermediniz lafını bugüne alınıp ciddi ciddi video falan atmışlar ben olayın açıldığı tarihin kanıtlarını bekliyorum 10 gündür ortada yoksunuz şimdi şikayetin devamına yanıt veriyorsunuz çok komiksiniz.
Al bakalım dostum tahriler gözüküyor, emoteler gözüküyor. Tam o günden bahsediyorsun ve o günün sslerini atım. Hadi bakalım, istersen logları kontrol etirelim. Ama kötü sonuçlar alabilirsin, sana kalmış. Ayrıca bu gün vurduktan sonra çıkmadık silahları göme rolü konuşma rolü daha sonra biraz daha bekliyelim diye bir eve saklanıp aldığımız video kaydını izledik. En az 20 25 dk boyunca oyundaydım dostum. Çatılma rolü gerçekleştirdikten sonra kaç dakika sonra aldın o çıktığımızın ismini? İsterersen hemen çıkmadığımızın kanıtını da atabiliriz. Video kaydı var çatışma ve çıkma süreci boyunca aradaki dkları saydırtmayın bana arkadaşlar, gerek yooook.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 21:56 Arthur Wick »

#26 - 23.06.2021 21:55
Sana bunu söyle bırakıyım. Ne olur ne olmaz diye almıştım, gerçekten iyi ki almışım. Buna da inanmazsanız, logları kontrol etirelim. O gün video kendi kendine görüntüyü kesti bir zaman sonra kanıt olarak alamadık. Fark edince ne olur olmaz diye kendim ss aldım. Hiç ama hiç sorun yok biz de kanıtlar orjinsss.  ;)

Benim attığım kanıtı iyi incele kardeşim. saat 19 39'da sıkma videonuz mevcut buyur 20 dakika sonra kardeşim helikopter oyunda yoksunuz?

#27 - 23.06.2021 21:57

Benim attığım kanıtı iyi incele kardeşim. saat 19 39'da sıkma videonuz mevcut buyur 20 dakika sonra kardeşim helikopter oyunda yoksunuz?

Kanka çok zorluyorsun, yalanlarınızı açığa vurmak, sizi rezil etmek istemiyorum ama zorluyorsunuz. Dediğim gibi savunmamın yeterli olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:00 spawn »

#28 - 23.06.2021 21:59
Daha fazla tartışmayacam aradaşlar, dediğim gibi logları kontrol etirmek istiyorsan etir. Daha önce ki çatışma sslerini istedin onları da atırdım. Daha fazla kafa yormak istemiyorum ciden ya. İyi geceler. Admin tarafından loglar kontrol edilebilir. Ters cevap alma sonra. Bütün her şeyi açıkladık, diğerleri üzerinden konuşmayı bıraktınız dostum? Bir tane kanıtısz açık buldunuz oradan yürüyorsunuz bırakın dostum bu işleri. Diğerlerinin kanıtlarını bam bam diye sundum önüne, diyorsun hadi bunlar tamam bunu ne diyeceksin, bu kadar olmaz ya. Bir tane kanıtsız açık bizi zorlayacağın ara bulmuşsun oradan oynuyorsun. Üzücü.

#29 - 23.06.2021 22:00

Tekrardan merhaba. Size ilk sıktığımız zamanki emoteyi istemişsiniz, chatlog kısmında ekran görüntüsü almıştım. Açıkcası böyle bir şey yapacağınızı tahmin ediyordum, klasik türk.

Attığım ekran görüntüsünde her şey görüle bilir, yaptığımız rol, verdiğimiz emote.
Şahıs "Klasik Türk" gibi söylemleri forumda kullandığı gibi türkleri de aşşağılayıcı şekilde tanıtmasının yanı sıra yine saçma bir kanıtla geldi,
Birincisi yine farklı bir kanıt bu, benim istediğim kanıt, sosisli rolü ortasında. Bana Andres'e ve şahit olan arkadaşımıza sıktığınızın kanıtı. Sen bunun zaten videosunu çekip kanalına atan birisin ben senden bunu mu istiyorum kardeşim, forumu doldurdunuz boş boş yazılarla.
Ekstra "ChatLog" zaten geçersiz bir kanıt neyin kafası bu?