Konu: Yulene Skade | Noob DM, Emotesiz işlem, Fear-RP, Hatalı emote  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 17.06.2021 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yulene Skade | @GodziAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fico Armani - @dadasfb | Samuel Norton - @Glitchrain | Ricardo Guiliano - @Mustafaern3 | Arshak Kocharyan - @littlewing

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/06/2021 | 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Emotesiz işlem, Fear-RP, Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16/06/2021 tarihinde saat 23.00'da [Countdown Night Club] açılışımız bulunmaktaydı. 23:50 saatlerinde yavaş yavaş mekan boşalmaya başlarken Yulene Skade isimli oyuncu geldi, Loca'da görevli olduğum kısma geldi ve geçmek istediğini söyledi. Daha sonra aramızda biraz atışma oldu, Arden Barkev, Rupen Babayan, Mado Agayan, Tamar Bartogimeos isimli oyuncuların bulunduğu ortamda bize küfür etti ve aşağıya indi. Bununla ilgili bir kanıtım yok, aşağıda dans ederken güvenlikten sorumlu bulunan Arshak Kocharyan isimli karaktere Yulene isimli oyuncuyu mekandan dışarı çıkartmasını belirttim. Yulene'i kolundan tutarak mekan çıkışına doğru götürürken Yulene şahit olan karakterlere yazdığım oyuncuların arasında emotesiz şekilde Arshak isimli oyuncuya saldırdı ve yaralı konumuna düşürdü üstelik emote belirtmeden.. Bu sebeple Fear-RP, Noob DM kurallarını ihlal etmiş bulundu ve daha sonra /do (durum) kanalından " Noob DM? " diyerek hatalı emote vermiş oldu. -Ki kendisine kimse saldırmamıştı, bunu bana attığı PM'de destekleyebilir. Noob DM diyip /pm kanalından bana " Elim laptop'un touchpad'ine çarptı. " diyerek kendini ele vermiş bulundu, missclick'lik bir durum olsa Arshak isimli oyuncuyu anında yaralı konumuna düşüremez. Bu demek oluyor ki ona devamlı vurmuş. Buna ek olarak karakterinin OOC siciline bakıldığında daha önceden de Fear-RP sebebi ile cezalandırıldığını görebiliriz, bununda göz önünde bulundurulmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu ekran görüntüsünde Noob DM, emotesiz işlem, Fear-RP kurallarını ihlal etmiş bulundu. Arshak Kocharyan isimli oyuncunun sistemsel yaralandığını görebilirsiniz, Fico Armani adlı oyuncunun hemen önünde, chat yüzünden görülmesi zorlaşmış biraz.
Spoiler: GösterGizle

Noob DM diye belirtmesine rağmen PM'den elinin Laptop'un touchpad'ine çarptığını belirtiyor. Dedikleri bir biri ile uyuşmuyor bu sebeple kendini ele vermiş bulunuyor.

Daha önceden Fear-RP sebebi ile aldığı ceza.

Ek açıklamalar(varsa): Rol zevkimizi bozdu, cezalandırılmasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 17.06.2021 22:31 Lhansent »

#1 - 17.06.2021 23:10
Merhabalar çıkışta arkadaşa IC olarak takip etme dedim ve çıkışta biraz tartıştık ve bileğimi laptopa yaslayarak oyun oynadığımdan touch pad'a değdi yumruk attım sonra geri çekildim onu gören arkadaşı bana doğru koştu bana yumruk atarken arkadaşını düşürdü çünki arkadaşının canı 5.9'du sonra arkadaş bana pm den neden vuruyorsun felan dedi bende kendisine anlattım ama sanırım ooc kinlenmiş, bileğim touchpad'a değdi dediim gibi miisclikc durumu oldu canı az olduğundan da arkadaşı bana vururken ona vurunca öldü.

#2 - 17.06.2021 23:13
Ve /do dan Noob dm? diye uyarmamın sebebi benim bileğim touchpad'a değince arkadaşı bana emotesiz şekilde saldırdı önce kendi arkadaşını düşürdü sonra bana saldırdı canım azalınca durdu, eğer arkadaşın arkadaşı /hasarlar'ın ss ini aldıysa atmasını rica ediyorum çünki sadece tek yumruk attım onunda missclick olduğunu belirttim fakat arkadaşlar nasıl düşman kesildiyse dinlemediler.

#3 - 17.06.2021 23:14
3. olarak itirazım her hangi bir Fear-Rp ihlalinde bulunmadım arkadaş IC olarak karakterime askıntılık yaptı bende red ettim sonra aşşağı kata indim orda dans ederken güvenlikle birlikte gelip beni dışarı götürdüler bende karşı koymadım, eğer karşı koyduğuma dair bir kanıt varsa onuda atın lütfen. Fear-RP ihlali yapmadım.

#4 - 17.06.2021 23:19
Savunman(?) için teşekkürler, lütfen ileti kirliliği yapmamaya çalış.

Tarafına açılan şikayetlere " ooc kin yapmış " diyerek ithamda bulunup yırtamazsın, her şey gayet net. Arkadaşım sana vurmadı, vurduysa sen kanıtını atmalısın, ben değil. Hasarların ekran görüntüsünü alamadım çünkü Askhar isimli oyuncu oyundan düştü, tekrar girdi, biliyorsunuz ki oyuna tekrar girince hasarlar sistemi buglanıyor. O yüzden hasarların ekran görüntüsünü almadım. " ooc kin yapmış " gibi tabirlerde bulunmak yerine ileti kirliliği yapmadan daha açık bir savunma yaparsan memnun kalırım. Her şey açık ve net orada, sana vurduğuna dair bir kanıtın varsa atabilirsin. Fear-RP ihlalini seni götürürken değil, o kadar kişi arasında güvenliğe saldırarak ihlal etmiş bulundun. İyi forumlar.

#5 - 17.06.2021 23:27
Öncelikle sana karşı yanlış bir ithamda bulunduysam özür dilerim istemeden olmuştur. İkinci olarak güvenliğe saldırmadım 3.kez de söyliyim bileğimi laptop'a yaslayarak oynadığım için touchpad'a değiyor arada ve arkadaşına yanlışlıkla vurmuş oldum peşimizden gelen diğer güvenlikde bunu görünce bana saldırdı arkadaşınla iç içe olduğum için arkadaşına vurdu arakdaşınında canı azdı arkadaşının yumruğunu yiyince düştü sizde yanlış anladınız veya olayı görmedini yanlış bir tahminde bulundunuz sanırım ben güvenliğe saldırmadım.

#6 - 17.06.2021 23:28
Eğer arkadaşına karşı Noob-Dm yaptıysam ss'ini atarsan sevinirim.

#7 - 17.06.2021 23:33
Attığım ekran görüntülerinin Noob DM'de bulunmuş olduğunu gösterdiğini sanıyorum, lütfen ileti kirliliği yapma. Eklemek istediğin birşey olursa yazdığın önceki iletinde sağ altta bulunan " işlemler " seçeneğine tıklayarak değiştirebilirsin. Ekstradan bir şey söyleyip tartışma ortamı yaratmayacağım, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#8 - 17.06.2021 23:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#9 - 18.06.2021 01:21
Şahitliğimi onaylıyorum.