Konu: [14.06.2021 - Jamichael Nichols] METAGAMING, NON-RP  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 14.06.2021 22:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamichael Nichols @bertug12213

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2021 - 21.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMING
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

NON-RP (Kuralın açıklaması ViceWiki üzerinde yer almıyor)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde yolumda seyrediyorum, arkadaşımız beni yolda giderken gördü ve aracın satılık olup olmadığını PM kanalı aracılığıyla sordu. Soruya cevap vermedim, aracı ile beni takip etti ve yolumu kesip aracın satılık olup olmadığını sordu. Metagaming ve Non-RP kurallarının ihlallerini gerçekleştirdiğini düşünüyorum, iyi çalışmalar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.06.2021 22:11 Klauf »

#1 - 14.06.2021 22:23
Merhaba öncelikle arkadaş başlattı IC anneme sövdü birtane yumuruk attı sonra kaçtı sonra bende ona vurudm sonra 2 kişi bana saldırdılar olay bundan ibaret.
Dediki ilk beni götür dedi tamam dedim ver 400 dolar sg dedi IS ondan sonra bende ona aynısını dedim sonra anneme küfür etti artı bide vurdu sonra kaçtı bende yakaladım dövdüm sonra başkası geldi olayı olmayan bana saldırdı ben de ona vurdum ondan sonra bu
bide adminbey şehirde yeniyim eyer benim kkusurum varsa özür dilerim olayı anlattım size.

#2 - 14.06.2021 23:24
Merhaba öncelikle arkadaş başlattı IC anneme sövdü birtane yumuruk attı sonra kaçtı sonra bende ona vurudm sonra 2 kişi bana saldırdılar olay bundan ibaret.
Dediki ilk beni götür dedi tamam dedim ver 400 dolar sg dedi IS ondan sonra bende ona aynısını dedim soonra anneme küfür etti artı bide vurdu sonra kaçtı ebnde yakaladım dövdüm sonra başkası geldi olayı olmayan bana saldırdı ben

#3 - 18.06.2021 18:07
Ceza alacak.