Ailemin yanına döndüm saçlarıma kaynak tutmayacak hale geldi, bazı bölgelerimde kellik belirgin duruyor, sorun şurada ya birisi benimle dalga geçerse? Ben çok alıngan bir yapıda olduğum için hemen kırılabilirim... Şehire geldiğim gibi Lassie aradım ve ona koştum.. Hiçbir şeyden haberi yok, üzgünüm kardeşim sana bunu söyleyemezdim. Hiç kimseye söylemem ki, çok zor... Çok ağır bir hastalık bu. Onunla bir saat kadar bir yerde oturup arkadaşlarımız ile sohbet ettikten sonra evlerimize geçtik, ben arkadaşımda kaldım. Gece uzun, gece zor. Öksürük sesim ile kimseyi uyandırmak istemiyorum... Sürekli elimi ağzıma baskılıyor ve öyle öksürüyorum. Tanrım dayanamıyorum, yardım et..
Marcus nerede? Onu arıyorum ulaşamıyorum. Babamın yanına gittiği günden beri kendisinden haberdar değilim, başına bir şey mi geldi? Ne oldu? Babamın öldüğünü düşünüyorduk ama ya ona bir şey olduysa? Ailenizde sizi seven tek insanın yok olması veya zarar görmesi o kadar berbat bir durum ki. Bu durumda Lassie olsaydı inanın çok fazla üstüne düşmezdim. Fakat Marcus... Marcus başka. Beni anlayan ve yanımda olan tek insanın zarar görmesine dayanamam. Ona bir an önce ulaşmalıyım! Ki öyle yaptım... Manchester'a gittim, olacağı yerlere baktım ve aptal Marcus'u annemizin mezarında buldum. Ruhsal olarak çöküntüye uğramış haldeydi, neler olduğunu sorduğumda bana bir şeyleri anlatmaktan kaçındı... Bilmiyorum belkide zamana bırakıp beklemek en iyisi olacaktır.
Bu tatlı kız polisten mi kaçıyor yoksa