Konu: Payday yetersizliği  (Okunma sayısı 287 defa)

#10 - 10.06.2021 17:47
Öncelikle selamlar, bu arge konusu çokça tartışılabilecek bir konu o yüzden tek taraflı bakmamak gerek.

Yeni bir oyuncu açısından bakarsak: legal tarafta para kazanmak kolay değil, legal roller ile para kazanmak kolay olsaydı insanlar mesleklere asılmazdı.

İllegal karakterler için biraz daha kolay, uyuşturucu satarak para kazanılabiliyor ancak onun dışlında mekan açıp kapatarak para kazanılıyor bu da mekan işleyişine göre paylar veriliyor.(yani yine çok fazla para alınmıyor ancak bu görevden göreve değişiklik gösterebilir.)

Arge'e gelirsek: payday fiyatı attırılabilir, yeni başlayanlar 100 dolar alıyor, karakterin seviyesi yükseldikçe para 130 oluyor, sanırım daha da artmıyor(artıyorsa da ben böyle biliyorum)

Bu arge kabul edilirse ne olur?;
1 - ) Payday kasanlar artacaktır ancak /payday yazmadan para ve exp alınmadığından dolayı bu göz ardı edilebilir.
2 - ) Meslek kasanlar çok az da olsa azalabilir şu sıralar trucker kasılıyor ve çok berbat araba kullanılıyor artık bıktım bu olaydan.

Özetlersek: payday fiyatları abartılı olmamak şartıyla artabilir. Arge'i destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 10.06.2021 18:48
Merhabalar, bence Payday da verilen ücret bana göre gayet normal. Eğer meslek yapmak istemiyor, rol yapmak istiyorsan o zaman rol yaparak para kazanmaya çalış. Birisinden bir maymuncuk al ve ev soymaya çalış, paket sisteminden yararlanabilirsin. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 10.06.2021 19:03
Merhabalar, bence Payday da verilen ücret bana göre gayet normal. Eğer meslek yapmak istemiyor, rol yapmak istiyorsan o zaman rol yaparak para kazanmaya çalış. Birisinden bir maymuncuk al ve ev soymaya çalış, paket sisteminden yararlanabilirsin. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 10.06.2021 22:05
Legal oyuncular yok mu? Niye soygun yapsın ki? Karakter legalse ne yapacak? Buna çözüm arıyoruz. Kişi legalse VCFMD - Haber Ajansları -  PD deneyebilir Vice Barosuna girebilir ((cidden çok zevklidir)), bir mekanda garson-barmenlik yapabilir. Payday fiyatları bir tık arttırılırsa güzel olabilir.
(hatta payday seviyeye göre artacağına seviye yükseldikçe düşse nasıl olur?)
« Son Düzenleme: 10.06.2021 22:07 Roarin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 11.07.2021 04:00
Öncelikle herkese selamlar, sunucuya yeni başlayan bir oyuncu olarak saatlik gelen parayı çok az buluyorum.

Sunucuya yeni başlamış, legal bir oyuncu için rol ile para kazanmak oldukça kısıtlı diyebilirim.

Bu durum il-legal rol yapan karakterler için ise daha kolay kişiye sürekli olarak bir rol pası gerçekleşiyor, kişide duruma göre para kazanıyor.

Kısacası sunucuya yeni başlamış bir legal rol yapan bir oyuncu için oyun başlarında para kazanması oldukça zor, sürekli olarak sistemsel mesleklere yönelmesi gerekiyor. Bunun yerine bir oyuncu üç level olana kadar 600-700$ maaş alabilir, bu sayede yeni başlamış bir kişi direkt olarak sistemsel mesleklere yönelmek yerine kişi rollerine odaklanır, rol ortamını genişletir. Kişi üç leveli geçtikten sonra eski saatlik maaşını almaya devam edebilir. Rol yapan kişi bir noktadan sonra yaptığı roller ile parasını kazanmaya başlıyor zaten.

Benim düşüncem bu yönde, kısaca AR-GE'i detekliyorum.
« Son Düzenleme: 11.07.2021 04:02 Rebal »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 11.07.2021 12:57
Saatlik vergilendirmelere kıyasla payday ücreti bir hayli düşük. Hele ilk levellarda daha da beter. 20 leveldan sonra saatlik 140$ alıyorsunuz fakat ucuzundan bir araç ve ev zaten bunun 50$'ını alıyor. Gün içinde birkaç role girseniz, araca benzin alsanız, tamir ettirseniz eksiye düşüyorsunuz. Haliyle gidip kamyon sürmek şart oluyor. 300$ civarına çıkması çok uçuk olacaktır fakat mevcut ücretlere +50$ eklenirse işler biraz daha dengeye oturur diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 11.07.2021 14:00
Vergiler ve payday orantısız, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 11.07.2021 14:12
Payday konusunda şu anda bir değişiklik yapılmayacaktır. Sunucu ekonomisine göre dönemsel olarak fiyatlar vs. değiştirilebiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok