Konu: Payday yetersizliği  (Okunma sayısı 281 defa)

#0 - 10.06.2021 16:26
Selamlar. Sunucuda bulunan paydaylerin yetersiz olduğunu düşünüyorum. 200-350$ civarı bir sayıya yükseltilirse daha hoş olabilir. Meslek kasmaktan nefret eden, daha çok rol yapmayı seven biriyim ve bir mekan giriş ücreti sunucuda çok fazla. Bu açığı 1-2 paydayde kapatmak daha mantıklı olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.06.2021 16:41
Selamlar. Sunucuda bulunan paydaylerin yetersiz olduğunu düşünüyorum. 200-350$ civarı bir sayıya yükseltilirse daha hoş olabilir. Meslek kasmaktan nefret eden, daha çok rol yapmayı seven biriyim ve bir mekan giriş ücreti sunucuda çok fazla. Bu açığı 1-2 paydayde kapatmak daha mantıklı olacaktır.
Eğer böyle bir şey olursa sence saçma olmaz mı? Herkes zengin olur, herkesin cebinde para olur. Kimse normal, sıradan bir insan rolü yapmaz. Birkaç saat AFK salar, paydayleri toplar ve cebine indirir. Birkaç rolle birlikte kaybettiğin parayı geri kazanabilirsin. Gerçekte nasılsa hiçbir şey yapmadan para kazanamıyorsan, burada da öyle olması gerekiyor. DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.06.2021 16:41
Yetti bitti artık bu klon konu, 10.000 defa açıldı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 10.06.2021 16:46
Eğer böyle bir şey olursa sence saçma olmaz mı? Herkes zengin olur, herkesin cebinde para olur. Kimse normal, sıradan bir insan rolü yapmaz. Birkaç saat AFK salar, paydayleri toplar ve cebine indirir. Birkaç rolle birlikte kaybettiğin parayı geri kazanabilirsin. Gerçekte nasılsa hiçbir şey yapmadan para kazanamıyorsan, burada da öyle olması gerekiyor. DESTEKLEMİYORUM

Dostum AFK olan biri /payday kodunu girmediği sürece parayı alamıyor, umarım biliyorsundur. Herkesin zengin olacağını sanmıyorum, zaten herkesin en az 10k parası var :) Görüşüne saygı duyarım, yorumun için teşekkürler.

Yetti bitti artık bu klon konu, 10.000 defa açıldı.
10,001'inci konu olsun o zaman, o kadar konu açıldıysa demekki cidden bir sorun var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 10.06.2021 16:52
arkadaşlar neden bir insan araba almak için yüz saat versin oyuna? kimse 1k saat oyun oynamak, deli gibi meslek kazmak zorunda değil, argeye destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.06.2021 16:57
Aynen sorun var, senin gibi 8 10 levellar sultan , buffalo falan alamadı diye büyük sorun var.
toxicliği bırak artık, lütfen. kişi düzgün bir ar-ge açmış, desteklemediğini belirtir geçersin, neden bunu alay konusu hâline getiriyorsun?

ar-ge'i destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.06.2021 17:02
Pek çok defa açıldı bu konu, sunucuya ilk başladığımda 3-4 ay boyunca 10-20k üstüne çıkamadığımı hatırlarım, sabah 3 saat balık kasardık akşamına para biterdi.
Ben şuan pek bir sıkıntı çekmiyorum fakat yeni başlayan oyuncular için büyük bir sorun. Bazı arkadaşlar rolle para kazanılsın demiş şöyle cevap verebilirim;

Zenci illegal bir karakterin var, gir onaylı bir hood'a sisteme uyuşturucu sat. (Burası tamam, okey)
Zenci legal bir karakterin varsa ne olacak? -Şarkıcı rolü yapabilir vs. diyebilirsiniz. Herkes şarkıcı olursa ne olacak bu sefer? zaten şarkıcı rolü yapsan bile haftada max 10k cebine girer. Basın rolleri de dahil.

Bir nebze illegal karakterin varsa rollerle para kazanabilirsin diyebilirim fakat işler legal karaktere geldiğinde oldukça kısıtlanıyorsun, basın rolüne girişsen haftada alabileceğin max para belli, hastaneye gir desem zaten işbaşında olduğun vakit 150 dolar değil de 300dolar alıyorsun günde 4 saat işbaşında kalsan ayriyeten cebine 600 dolar girer, iki mekana girsen zaten bu para kayboluyor. Bu yüzden sunucunun zengin karakter yöneten kısımlarına (ben de dahil) biraz daha zorlama getirilebilir vergilerle beraber, sunucuya yeni başlayan dostlarımız için ise biraz daha esneklik sağlanabilir. DESTEK.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.06.2021 17:03
Aynen sorun var, senin gibi 8 10 levellar sultan , buffalo falan alamadı diye büyük sorun var.
toxicliği bırak artık, lütfen. kişi düzgün bir ar-ge açmış, desteklemediğini belirtir geçersin, neden bunu alay konusu hâline getiriyorsun?

ar-ge'i destekliyorum

Toxiclik yapan toxiclik yapmayan bir kişiye sırf tepki verdi diye yaftalama yapan senin gibi şahsiyetlerdir. Senden öğrenmeyeceğim nerde ne zaman nasıl davranacağımı kendi işine bak , problemin varsa şikayet et.
seninle burada boş bir laf atışmasına girmeyeceğim, ar-ge'i kirletmeye gerek yok, kendine başka birisi bul bunun için, tepkini düzgün bir dil ile versen bir şey demem, ama dediğin şey can sıkıcı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.06.2021 17:09
Pek çok defa açıldı bu konu, sunucuya ilk başladığımda 3-4 ay boyunca 10-20k üstüne çıkamadığımı hatırlarım, sabah 3 saat balık kasardık akşamına para biterdi.
Ben şuan pek bir sıkıntı çekmiyorum fakat yeni başlayan oyuncular için büyük bir sorun. Bazı arkadaşlar rolle para kazanılsın demiş şöyle cevap verebilirim;

Zenci illegal bir karakterin var, gir onaylı bir hood'a sisteme uyuşturucu sat. (Burası tamam, okey)
Zenci legal bir karakterin varsa ne olacak? -Şarkıcı rolü yapabilir vs. diyebilirsiniz. Herkes şarkıcı olursa ne olacak bu sefer? zaten şarkıcı rolü yapsan bile haftada max 10k cebine girer. Basın rolleri de dahil.

Bir nebze illegal karakterin varsa rollerle para kazanabilirsin diyebilirim fakat işler legal karaktere geldiğinde oldukça kısıtlanıyorsun, basın rolüne girişsen haftada alabileceğin max para belli, hastaneye gir desem zaten işbaşında olduğun vakit 150 dolar değil de 300dolar alıyorsun günde 4 saat işbaşında kalsan ayriyeten cebine 600 dolar girer, iki mekana girsen zaten bu para kayboluyor. Bu yüzden sunucunun zengin karakter yöneten kısımlarına (ben de dahil) biraz daha zorlama getirilebilir vergilerle beraber, sunucuya yeni başlayan dostlarımız için ise biraz daha esneklik sağlanabilir. DESTEK.
Doğru söylüyorsun. Fakat şöyle bir örnek vereyim sana. İsyan rollerinde herkes birbirine saldırıyor, olayları zaten sen biliyorsundur. Orada birisi tezgah açıyor ve deli para kazanıyor. Böyle ufak şeylerden bile para kazanılabilir. Evet, parayı rolle kazanmak biraz değil, bayağı zor. Zaten hard roleplayin amacı bu değil mi? Yeni oyunculara esneklik sağlanabilir, para kazanmalarına destek olacak sistemler, vb. (Balık fiyatlarını arttırın. :) )
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.06.2021 17:32
Öncelikle selamlar, bu arge konusu çokça tartışılabilecek bir konu o yüzden tek taraflı bakmamak gerek.

Yeni bir oyuncu açısından bakarsak: legal tarafta para kazanmak kolay değil, legal roller ile para kazanmak kolay olsaydı insanlar mesleklere asılmazdı.

İllegal karakterler için biraz daha kolay, uyuşturucu satarak para kazanılabiliyor ancak onun dışlında mekan açıp kapatarak para kazanılıyor bu da mekan işleyişine göre paylar veriliyor.(yani yine çok fazla para alınmıyor ancak bu görevden göreve değişiklik gösterebilir.)

Arge'e gelirsek: payday fiyatı attırılabilir, yeni başlayanlar 100 dolar alıyor, karakterin seviyesi yükseldikçe para 130 oluyor, sanırım daha da artmıyor(artıyorsa da ben böyle biliyorum)

Bu arge kabul edilirse ne olur?;
1 - ) Payday kasanlar artacaktır ancak /payday yazmadan para ve exp alınmadığından dolayı bu göz ardı edilebilir.
2 - ) Meslek kasanlar çok az da olsa azalabilir şu sıralar trucker kasılıyor ve çok berbat araba kullanılıyor artık bıktım bu olaydan.

Özetlersek: payday fiyatları abartılı olmamak şartıyla artabilir. Arge'i destekliyorum.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mekal,
Tepki yok
Tepki yok