Pek çok defa açıldı bu konu, sunucuya ilk başladığımda 3-4 ay boyunca 10-20k üstüne çıkamadığımı hatırlarım, sabah 3 saat balık kasardık akşamına para biterdi.
Ben şuan pek bir sıkıntı çekmiyorum fakat yeni başlayan oyuncular için büyük bir sorun. Bazı arkadaşlar rolle para kazanılsın demiş şöyle cevap verebilirim;
Zenci illegal bir karakterin var, gir onaylı bir hood'a sisteme uyuşturucu sat. (Burası tamam, okey)
Zenci legal bir karakterin varsa ne olacak? -Şarkıcı rolü yapabilir vs. diyebilirsiniz. Herkes şarkıcı olursa ne olacak bu sefer? zaten şarkıcı rolü yapsan bile haftada max 10k cebine girer. Basın rolleri de dahil.
Bir nebze illegal karakterin varsa rollerle para kazanabilirsin diyebilirim fakat işler legal karaktere geldiğinde oldukça kısıtlanıyorsun, basın rolüne girişsen haftada alabileceğin max para belli, hastaneye gir desem zaten işbaşında olduğun vakit 150 dolar değil de 300dolar alıyorsun günde 4 saat işbaşında kalsan ayriyeten cebine 600 dolar girer, iki mekana girsen zaten bu para kayboluyor. Bu yüzden sunucunun zengin karakter yöneten kısımlarına (ben de dahil) biraz daha zorlama getirilebilir vergilerle beraber, sunucuya yeni başlayan dostlarımız için ise biraz daha esneklik sağlanabilir. DESTEK.