Sunucuya girdim, /meslekler ve /gps gibi bir komut bulunmadığı için idlewood'a kadar yürüdüm.
Birisini buldum, telefonu nerden alabileceğimi sordum tahmin ettiğim bir yer var dedi gittik orası değildi.
10-15 Dakika telefon yerini aramakla geçti, baktım bulamıyorum meslek yerine gideyim bari dedim.
Yolların neredeyse her tarafı kapatılmış bir yerden geçeceğim diyorum bakıyorum orasıda kapatılmış meslek yerine gidene kadar 10 dakikam daha geçti, tam gittim birde ehliyet mevzusu çıktı aynı yolu geri gittim. Ehliyet aldım yine aynı yolu geri yürüdüm. Neredeyse 45-50 dakika sırf meslek yerine gitmemi aldı.
Yani hiçbir yardımcı etken yokken /soru attığımızdada çevre yolunu kullanın gibi cevaplar alıyoruz.
Hiç değilse /gps veya forumda bir rehber konusu açsaydınız neyin ne olduğunu anlardık.
Hala daha telefon yerini bulmuş değilim.
Dünden beri 300 civarı oyuncu rolünü yapıp, zaman geçirip, arkadaş grupları kurup, mesleğini yapıyor(Oluşum konularında ssler vs. mevcut) ve oyuna girdiğin andan itibaren sadece kameranı çevirerek etrafta 10 tane dükkan görebiliyorsun. 3 tane kıyafetçi dükkanı, 2 farklı market ve elektronikçi. Dünden beri oyunda kesintisiz 10'dan fazla support/admin var ve her soruya/rapora ortalama yanıt süresi 1 dakika.
Üstüne üstlük, /telefon'daki GPS'lered tüm mekanlar var. Forumdaki tüm konularda yönlendirmeler, sistem tanıtımları, mekan tanıtımları var.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1076.0 - örnek
Bu kadar insan bunları bulabiliyorken, size bir yöneticinin yanıtına bile forumda böyle bir üslupla cevap veriyorsan amacın zaten oyun veya gerçekten bir şeyleri bulamamak değil provokasyondur. Fake olarak geldiğin diğer sunuculara dönebilirsin.