Konu: Sunucu Hakkında Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 09.11.2019 04:47
Bu kadar tartışmak yerine bence meslek fiyatlarında küçük bir artış olabilir hani yol çok uzun zaman alıyor para da az truckerda balıkçı desek allaha emanet 20 yemden 2 balık çıkıyor bazen şansa 5 ciddi  anlamda zor bir ekonomik sistem var bu çıta düşürülebilir harici şu doğu kısmının kapalı olması ciddi anlamda beni çok gerdi umarım en kısa zamanda açılır rol ortamı olarak üst düzey eklenen mapler zaten muazzam sadece ekonomik koşullar kolaylaşırsa birazcık sunucu rekora gider şahsi fikrim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 09.11.2019 04:49
Bu kadar tartışmak yerine bence meslek fiyatlarında küçük bir artış olabilir hani yol çok uzun zaman alıyor para da az truckerda balıkçı desek allaha emanet 20 yemden 2 balık çıkıyor bazen şansa 5 ciddi  anlamda zor bir ekonomik sistem var bu çıta düşürülebilir harici şu doğu kısmının kapalı olması ciddi anlamda beni çok gerdi umarım en kısa zamanda açılır rol ortamı olarak üst düzey eklenen mapler zaten muazzam sadece ekonomik koşullar kolaylaşırsa birazcık sunucu rekora gider şahsi fikrim.

Ekonomi hakkında uzun süredir planlar yaptık. Başta evet biraz zorlayıcı görünebilir ama zamanla piyasaya giren paralarla ortam dengelenecek. (Meslekler, maaşlar, illegal gelirler/maaş, uyuşturucu/craft üretimleri vs.) ayrıca balık gelirleri/tutma oranı gün geçtikçe artacak. Karakterinizin balık tutma seviyesi ilerledikçe de aynı şekilde Tırla doğru orantılı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 09.11.2019 15:04
Sunucuya girdim, /meslekler ve /gps gibi bir komut bulunmadığı için idlewood'a kadar yürüdüm.
Birisini buldum, telefonu nerden alabileceğimi sordum tahmin ettiğim bir yer var dedi gittik orası değildi.
10-15 Dakika telefon yerini aramakla geçti, baktım bulamıyorum meslek yerine gideyim bari dedim.
Yolların neredeyse her tarafı kapatılmış bir yerden geçeceğim diyorum bakıyorum orasıda kapatılmış meslek yerine gidene kadar 10 dakikam daha geçti, tam gittim birde ehliyet mevzusu çıktı aynı yolu geri gittim. Ehliyet aldım yine aynı yolu geri yürüdüm. Neredeyse 45-50 dakika sırf meslek yerine gitmemi aldı.
Yani hiçbir yardımcı etken yokken /soru attığımızdada çevre yolunu kullanın gibi cevaplar alıyoruz.
Hiç değilse /gps veya forumda bir rehber konusu açsaydınız neyin ne olduğunu anlardık.
Hala daha telefon yerini bulmuş değilim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 09.11.2019 15:06
@Jaxie /telefon > Haritalar > Vice Haritaları kısmından bakabilirsiniz. Bu tarz sorular için, zaten rehberimiz var. Buna da ek olarak, /sorusor ve /rapor komutlarını da boşa eklemedik.

> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1076.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 09.11.2019 15:33
@Jaxie /telefon > Haritalar > Vice Haritaları kısmından bakabilirsiniz. Bu tarz sorular için, zaten rehberimiz var. Buna da ek olarak, /sorusor ve /rapor komutlarını da boşa eklemedik.

> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1076.0
Sanırım sıkıntıyı anlatamadım yada anlamadın.
"Telefonum yok" attığınız rehberde meslekten başka bir şey bulunmuyor, telefonum yokkende mesleklere erişemediğim için 1 saatimi boş boşuna yediniz. Bu rehbere meslek paraları yerine birazda acaba bu oyuncular nerden telefon alacak diye düşünseydiniz iyi olabilirdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 09.11.2019 15:39
"Telefonum yok" attığınız rehberde meslekten başka bir şey bulunmuyor, telefonum yokkende mesleklere erişemediğim için 1 saatimi boş boşuna yediniz. Bu rehbere meslek paraları yerine birazda acaba bu oyuncular nerden telefon alacak diye düşünseydiniz iyi olabilirdi.
Spawn olduğunuz noktada, tüm ihtiyaçlarınızı giderebilmeniz için her çeşit işyeri mevcut. Etrafınıza bakmayı deneyebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 09.11.2019 15:45
Spawn olduğunuz noktada, tüm ihtiyaçlarınızı giderebilmeniz için her çeşit işyeri mevcut. Etrafınıza bakmayı deneyebilirsiniz.
Bunu vb. ile şifreleyeceğinize keşke oraya " ELEKTRONİK MALZEMELER " yazmayı deneseydiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 09.11.2019 15:45
Sunucuya girdim, /meslekler ve /gps gibi bir komut bulunmadığı için idlewood'a kadar yürüdüm.
Birisini buldum, telefonu nerden alabileceğimi sordum tahmin ettiğim bir yer var dedi gittik orası değildi.
10-15 Dakika telefon yerini aramakla geçti, baktım bulamıyorum meslek yerine gideyim bari dedim.
Yolların neredeyse her tarafı kapatılmış bir yerden geçeceğim diyorum bakıyorum orasıda kapatılmış meslek yerine gidene kadar 10 dakikam daha geçti, tam gittim birde ehliyet mevzusu çıktı aynı yolu geri gittim. Ehliyet aldım yine aynı yolu geri yürüdüm. Neredeyse 45-50 dakika sırf meslek yerine gitmemi aldı.
Yani hiçbir yardımcı etken yokken /soru attığımızdada çevre yolunu kullanın gibi cevaplar alıyoruz.
Hiç değilse /gps veya forumda bir rehber konusu açsaydınız neyin ne olduğunu anlardık.
Hala daha telefon yerini bulmuş değilim.

Dünden beri 300 civarı oyuncu rolünü yapıp, zaman geçirip, arkadaş grupları kurup, mesleğini yapıyor(Oluşum konularında ssler vs. mevcut) ve oyuna girdiğin andan itibaren sadece kameranı çevirerek etrafta 10 tane dükkan görebiliyorsun. 3 tane kıyafetçi dükkanı, 2 farklı market ve elektronikçi. Dünden beri oyunda kesintisiz 10'dan fazla support/admin var ve her soruya/rapora ortalama yanıt süresi 1 dakika.

Üstüne üstlük, /telefon'daki GPS'lered tüm mekanlar var. Forumdaki tüm konularda yönlendirmeler, sistem tanıtımları, mekan tanıtımları var.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1076.0 - örnek

Bu kadar insan bunları bulabiliyorken, size bir yöneticinin yanıtına bile forumda böyle bir üslupla cevap veriyorsan amacın zaten oyun veya gerçekten bir şeyleri bulamamak değil provokasyondur.  Fake olarak geldiğin diğer sunuculara dönebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 09.11.2019 15:51
balvenie buradaysa bu iş olur
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 09.11.2019 15:52
Sunucunun emeği tartışılmaz fakat bana o hissetmek istediğim havayı maalesef vermedi. Yönetim ekibinde ki arkadaşlık ilişkileri başta iyi gibi gelse de ilerleyen dönemlerde üst yönetimi çıkmaza sokup, tercih yapmak zorunda bırakabilir ki korkarım öyle olacak. Elbette temennilerim bunun tam tersi. Umuyorum ki sunucu çok çok iyi yerlere gelir.  :)
Beyler beyaz karakterle başladığım için havaya girememişim. Sunucuda abartıya kaçan şeyler var fakat tadı tuzu. Buglar çözülecektir elbet. Buralardayız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok