Konu: Sunucu Hakkında Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 1140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2019 22:34
Eee sunucuda harika bir şekilde oynadık sistemlerini daha tam deneyemedik fakat ilerde deneyeceğiz elbet. Şuana kadar yaptığınız roller falan nasıldı neylerden memnunsunuz neylerden memnun değilsiniz. Ben birtek şu taksimetre olayını pek beğenmedim, taksi metre bildiğin gözükmüyor. Sizin beğenmediğiniz şeyler nelerdir?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.11.2019 23:53
Genel Turk oyuncu kitlesinin rol seviyesi var yine. Artik sasirmiyorum. VC:RP'ye ozel bir konu degil bu. Sistemler hakkinda pek yorum yapamayacagim, emek var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.11.2019 23:58
Biraz daha gözlemledim Trucker mesleğinde sadece para kasmak isteyenler var, ondan dolayı çok fazla NON RP Driving mevcut.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.11.2019 00:02
Genel Turk oyuncu kitlesinin rol seviyesi var yine. Artik sasirmiyorum. VC:RP'ye ozel bir konu degil bu. Sistemler hakkinda pek yorum yapamayacagim, emek var.
Maplere falanda mı hiç şaşırmadın. Tamamen neredeyse Vice City haritası.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.11.2019 00:04
Sıfırdan uğraşılan tonlarca sistem ve yeni birkaç eklenti/forum bağlantıları vb. dolayısıyla ufak tefek buglar olması normal(taksimetre vs) ki hepsini bu gece çözeceğiz. Site üzerine yapılan yoğun saldırılarla beraber oyunun yüklenilmesiyle 200'den sonraki oyuncular da giremedi, tüm sorunlar birkaç gün içinde çözülmüş olacak.

Meslek ve role gelirsek de, haliyle son 2-3 yıldır herkes role başladığında önce karakterini ve rolünü yapabilecek seviyeye gelmek için araç, birliği varsa iş yeri yapmak istiyor. Bu yüzden normal bir durum diyebiliriz.

Yine de destekleriniz ve geri dönüşlerinizle daha iyi bir hale getireceğimize emin olabilirsiniz, ilginize teşekkür ediyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

cca

*
v2 Oyuncusu
#5 - 09.11.2019 00:09
 Araçların fazasıyla pahalı olduğu düşüncesindeyim. Oyuncuları sırf araç alabilmeleri için mesleğe bu kadar bağlamak mantıksız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.11.2019 00:23
Biraz daha gözlemledim Trucker mesleğinde sadece para kasmak isteyenler var, ondan dolayı çok fazla NON RP Driving mevcut.

Rol dönmeyecek ki. Bunu biliyoruz yani. İlk iki hafta bu şekilde ilerleyecek, bırakanlar olacak. Para kasanlar (MMORPG oyunu gibi) rol yapabileceği itemlara kavuşacak (araç, ev, işyeri gibi) sonrasında dönerse döner. Türk RP sunucularının hepsinde durum böyle, böyleydi, böyle olmaya devam edecek.

İlk VC-RP'deki faiz sistemi var mı bilmiyorum, ancak var ise bu durum gerçekleşmez. Ki umarım vardır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 09.11.2019 00:37
Konu dışına kaçmaz umarım da,markette kamerayı göremedim... Kamera nerede satılıyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 09.11.2019 00:43
Sıfırdan uğraşılan tonlarca sistem ve yeni birkaç eklenti/forum bağlantıları vb. dolayısıyla ufak tefek buglar olması normal(taksimetre vs) ki hepsini bu gece çözeceğiz. Site üzerine yapılan yoğun saldırılarla beraber oyunun yüklenilmesiyle 200'den sonraki oyuncular da giremedi, tüm sorunlar birkaç gün içinde çözülmüş olacak.

Meslek ve role gelirsek de, haliyle son 2-3 yıldır herkes role başladığında önce karakterini ve rolünü yapabilecek seviyeye gelmek için araç, birliği varsa iş yeri yapmak istiyor. Bu yüzden normal bir durum diyebiliriz.

Yine de destekleriniz ve geri dönüşlerinizle daha iyi bir hale getireceğimize emin olabilirsiniz, ilginize teşekkür ediyoruz.
Çözmeye çalıştığınızı biliyoruz fakat yinede bu trucker mesleğindeki araç hızları fazla değil mi sizcede? Hem rota baya kötü birde araç hızları fazla, rota bence şehir dışında olmalı ve hızları düşürülmeli. Türk milletiyiz hız alınca direk yanlamak geçiyor içimizden ve bunu bırakamıyorlar, bırakamadıkları içinde bence hızı 90 olmalı, şehir içi olduğundan dolayı çünkü çok kaza oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 09.11.2019 00:43
Araçların fazasıyla pahalı olduğu düşüncesindeyim. Oyuncuları sırf araç alabilmeleri için mesleğe bu kadar bağlamak mantıksız.
Araçların fiyatları bence iyi, ama bu meslekte bu kadar non rp driving çıkması mantıksız geliyor bana.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok