Selamlar bu kadar zamandır savunmama yapamama sebebim susturulmamdır. Kısa bir savunma yapacağım.
1. Konu) Gasp rollerinin inaktif olduğunun farkındayım, ancak "Hood onaylı" bir bölgede levellerde uyuyorsa 7.000 dolara kadar gasp rolü aktif. İlk yapışım değil, bunu doğrulayacak bir sürü support veya yetkili mevcut. Keşke /soru dan sorup daha sonra şikayetine ekleseydin mantıklı olurudu. Kısacası burda bir ihlal söz konusu değil.
2.Konu) Car jack olayında o an söylediğim gibi, kişi hood dışarısına daha doğrusu aracının yanından uzaklaştı, bende aracının yanında onu beklemeye başladım ve geldiğinde kiliti açtı, ben hızlıca onun kilit açmasından sonra emote vererek "Boş"araca bindim, yine söylüyorum o an bende karakterin araca binmemişti ilk ben bindim ve normal olarak rolüme devam ettim sana bunu Pm üzerinden yazdığında da açıkladım. Kısacası araçtan atma gibi bir durum yok.
3.Konu)Powergaming, kişi bincoya girdi bende uzakta bekledim daha sonra kişi çıkar çıkmaz kolundan tutup atm'nin sol tarafına sürükledim ve burada /dene atmadım. Kişi Pm üzerinden bana belirtti ve bende o yanıma gelmeyince yanına gidip /dene yazacaktım ki bana pm den "Sorun yok, ben her türlü role uyarım"diyip geldi. Bende olayı uzatmadım ve daha sonra emotelerimle role devam ettim. Bunda herhangibi bir sorun yok hatta şikayete de gerek yok sanki oyunda sen istediğini yap ben forumdan sana şikayeti açarım gibi olmuş. Pm üzerinden yazıp olayı halletmemize rağmen. Neyse dediğim gibi ihlal yaptığımı sanmıyorum.
Savunmam bu şekildeydi, çok fazla birşey yok zaten bunlar oyun içi mesajlar ilede halledilebilir konular. İyi forumlar.

Savunmam yukarıda ki gibidir, aslında daha önce yaptım ancak moderotör onayı bekliyordu. Yetkili kararı lütfen...