|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri Ivanov @Dmitri Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2021 - 13.53 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı bir sebepten ötürü tutukladık ve hapishaneye sevkini sağlayacaktık. Rolsel olarak üstünü aradım ve /do'dan üzerindeki il-legal diye sınıflandırdığımız eşyaların nerede bulunduğunu sordum ve cevabını "ceket cebi" olarak aldım. Bunun üzerine /me'den "adamın cebinden kabza, çekiç ve maymuncuğu alır." diye belirttim. Bunun üzerine üst arama isteği gönderdim ve ilk önce çekice el koydum, sistem gereği tekrardan üst araması isteği gönderdim ve kabzaya da el koydum ancak son olan eşya, maymuncuğa el koymak için istek gönderdiğim sırada şahıs üst üste birçok kez üst arama isteğini reddetti. Ben bunların alma rolünü yapmama rağmen ve ilk iki il-legal eşyaya el koymuşken üçüncüsü olan maymuncuğa el koyma isteğimi reddetmesi üzerine PM'den uyardım ve devamında adına şikayet oluşturacağımı belirttim ancak şahıs aynı şekilde reddetmeye devam etti. Rolde "tamirciyim veya tamir için kullanıyorum" diye belirtse bile biz bunları, şahısı hapise sevk ettiğimiz için üzerinden almak durumundayız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1) Şahsın üzerini aradığımın emote kaydı ve üzerindeki eşyaların görüntüsü;
2) Şahısa /do'dan eşyaların nerede olduğunu sorduğum, yanıtını aldığım ve el koyduğumun kanıtlarını içeren emote kaydı;
3)Sistem gereği şahsın üzerindeki il-legal olarak sınıflandırdığımız eşyalara her seferinde tekrardan üst araması isteği atarak el koyuyorum;
4) En son olarak maymuncuğa da el koymak istiyorum ve üst arama isteği yolluyorum, birçok kez göndermeme rağmen reddediyor;
5) Şahısı hapise gönderdiğimin ve forumdan kişinin IC sicil kısmının SS'ini de eklemek istedim;
Ek açıklamalar(varsa): Ekstra olarak şunu belirtmek istiyorum, her ne kadar tamirci rolünde kullanılıyor olsa dahi bu "maymuncuk, çekiç, alet çantası" tarzı eşyalar illegal olarak kabul ediliyor ve hapishaneye sevki sağlanacaksa eğer üzerinden almamız (el koyma) gerekiyor. Bununla alakalı PD'nin çavuş rütbesinde olan
@Scrimov ile geçen konuşmamız ekte;