Konu: 6.06.2021 Allen_Austin DM  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Allen_Austin @Greib

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/06/2021 21:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterimde, legal ve kimseye zararım olmadan rol yapıyordum. Allen_Austin isimli arkadaşımız hiç bir gerekçesi olmadan beni vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptıkları ihlaller artık canımızı sıkıyor, gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 06.06.2021 22:18
Herkese Merhaba,
Kalle - Buffalo arasında bir savaş var ve bu savaşın yanında bir sürü ittifak var, Kalle bölgesinde bulunduğunuz attığınız ekran görüntüsünde belli oluyor. Biz bölgede kim varsa baskın atmak için bölgeye geldik ve karakteriniz de oradaydı. Ben birisini vururken o karakterin kimin alt karakteri, ya da alt karakter mi olduğunu bilemediğim için o an vurdum. Eğer rol zevkinizi öldürdüysem kusura bakmayın, o an ona bakma imkanım olmadığı için bilseydim böyle bir şeyi kasıtlı olarak yapmazdım.

#2 - 06.06.2021 22:25
Oynadığımız oyun modunun "ROLEPLAY" olduğunu belirtmek istiyorum, Colinas sokağında yüzlerce konut, içinde yaşayan yüzlerce kişi var. Sokakta gördüğünz her kişiyi vuramazsınız, yaptığınız terörizme giriyor. Kasıtlı olarak DM attığınızı düşünüyorum, gerekli kararı yönetimin vereceğini düşünüyorum. Başka yanıt göndermeyeceğim.

#3 - 06.06.2021 22:44
Bahsedildiği gibi bir kasıtlı olay yoktur seni direkt olarak gelip vurmadım Lorenzo Silvio isimli karakter ile gelip beş dakika kadar hoodu gözlemledik hood da etrafta dolaşıp araçlara düz kontak atmaya çalışan bir şahıs gördük ve yanına yaklaşıp Kalle birliğinin interiorunun önünde ateş ettim şahısın söylediği gibi yoldan geçen rastgele birisi değil ayrıca Kasparov'da bulunan oyuncularının ittifak olduğu kişilerin hoodlarında alt karakter ile gezip düz kontak attığını bilemem.

#4 - 08.06.2021 19:11
Merhaba,

Aktif çatışma ortamı bulunmuyor, demek istediğim oradaki karakter size bir tehdit oluşturmuyor. Eğer bir kişiyi vuracaksanız emin olmalısınız, eğer birini vururken tereddütte düşüyorsanız bunu yapmayın. Kişi DM kapsamında ceza alacak, şikayet kapatıldı.