Konu: Ismael Bagdasaryan yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ismael_Bagdasaryan @respectwilson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2021 23:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere 1 defa yaralıya düşüyorum, arkadaş sanırsam başımda bekliyor olacak ki kalktığım gibi silahıyla tekrardan düşürüyor. Polis geleceği haberi alınca yaralı oyuncuların süresi bitince tekrar yaralıyor. Bunu sadece bana değil birkaç kişiye de yapmış. Umarım caydırıcı bir ceza alır, arkadaşın yaptığı sonucunda silahımı kaybettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): - Çatışma alanı çok kalabalık olduğu için en başından videoya alamadım, sadece tekrar düşürüldüğümde video alabildim. Zaten videoda her şey açık ve net.

#1 - 06.06.2021 23:38
En az 100 kişinin bulunduğu bir ortamda seni ayırt edememem gayet doğal, hurt çektiğini görseydim eğer seni vurmazdım. Savunmam bu kadar

#2 - 06.06.2021 23:40
En az 100 kişinin bulunduğu bir ortamda seni ayırt edememem gayet doğal, hurt çektiğini görseydim eğer seni vurmazdım. Savunmam bu kadar

Hurt çekemeden vurdun, sorun orada. (:

#3 - 06.06.2021 23:49
Seni tanımıyorum, bir samimiliğim yok seninle. Başında bekleyeceğim bir olay da yok. Senin kalktığını da görmedim, sadece orada koşturuyordum gördüğümü vuruyordum, dediğin gibiyse denk geldik. Vururken ise hurt çekmemiştin

#4 - 06.06.2021 23:57
Seni tanımıyorum, bir samimiliğim yok seninle. Başında bekleyeceğim bir olay da yok. Senin kalktığını da görmedim, sadece orada koşturuyordum gördüğümü vuruyordum, dediğin gibiyse denk geldik. Vururken ise hurt çekmemiştin

Pekala, admin kararı bekleyebiliriz.

#5 - 06.06.2021 23:58

Aynı olay benim de başıma geldi, "/sdo" 'dan en basit şeklinde "RK'lı" yazıyorum, bir insanın bunu okuması ve anlaması maksimum bir saniye sürer, zaten olayın videosu da var. RK'dan çıkıyorum ve direkt eğiliyorum, kendisi etrafımda 2-3 saniye koştuktan sonra sıkıyor, bu süre zarfında RK'lı olduğumu kolay bir şekilde anlayabilir. Eğer kanıt yetersiz derseniz videoyu atabilirim.

Kişi silahlarımızı kaybetmemizi istemiş olabilir, bu yüzden kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum.

#6 - 07.06.2021 00:27
dediğim gibi, ortalıkda çok silahlı kişi vardı, her taraftan sıkan birileri çıkıyor. Bu durumda üstünde rk lı yazman bile görüş açımda olmayacak bir şey, 3 mermi de düşmüşsün zaten

#7 - 10.06.2021 14:12
sdo dan RK lı olduğunu belirtmen işin garip tarafı, şikayet devam ediyor
« Son Düzenleme: 10.06.2021 14:16 respectwilson »

#8 - 18.06.2021 16:38
Ceza alacak.