Konu: [05/06/2021 Raden_Davis] - Retarted RP  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 05.06.2021 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raden_Davis @uzayofcx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Taylor_Murpy @Exalor44

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/06/2021 | 23:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP + OOC Ûslub

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla hood'larından araçla geçiyorduk, önceden şahıslarla çok ufak bir tartışma yaşamıştık. Araçla geçerken bunu bahane ederek şahıs aracıma yumruklar savurdu. Daha sonra PM üzerinden şikayet açacağımı belirtince bana 'git rol dersi al' '16lvl bana oyunumu öğretiyorsun' tarzı şeyler söylemeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/d6fh4ma | https://www.hizliresim.com/25zrn8c | https://www.hizliresim.com/ngm5ya3

Ek açıklamalar(varsa): Bu gibi oyuncuları sunucuda bulundurmamak gerek, çok aklı başında hareketler sergilermiş gibi millete birde PM üzerinden akıl veriyor, CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUM.

#1 - 06.06.2021 00:22

SS'lerimde görüldüğü gibi arkadaşlar önce bizim onaylı birliğimize geliyor ve bize küfür ediyorlar herhangi bir FEAR-RP yapmıyorlar. Sonrasında tekrar gelip araçları ile mahalle ortasında sıfır çizmeye başlıyorlar ve emotemi verip araca vuruyorum SS'lerimde var zaten. Şimdi akıl veriyor kısmına gelirsek arkadaş gelmiş bana oyunu öğretmeye çalışıyor yetkili biri isterse yanıt olarak ss leri atarım oyunu öğrenmeme gerek yok kanka önce senin bi rol desteği almanı öneririm tekrardan. Olaya şahiit olan arkadaşlarım Poi Lee @NAUX bu arkadaş'da oradaydı oda anlatabilir olayı. İyi forumlar. İyi geceler :vice:

#2 - 06.06.2021 00:28
Arkadaşlar mahalleye ilk geldikleri zaman agresif rol sergileyerek mahalle içerisinde bulunan çete üyesini tehdit ettiler, bunun üzerine arabalarıyla birlikte tekrar gelip mahallenin ortasında araçları ile drift atarak rol sergilediler ve herhangi bir fear rp yapmadılar, emote bile atmadılar. Mahalle içerisinde böyle bir şey yapıldığı için rahatsız olduk, Raden Davis @uzayofcx emote belirterek arkadaşların aracına vurdu. Taraf tutmayan birisiyim bunun üzerine kendi düşüncemi belirtirsem arkadaşların yaptığı hataları sayabilirim. Fear rp, retarted rp vb gibi kural ihlali uyguladılar. Bir şahit olarak olayı objektif olarak anlattım. İyi forumlar dilerim.

#3 - 06.06.2021 00:29

SS'lerimde görüldüğü gibi arkadaşlar önce bizim onaylı birliğimize geliyor ve bize küfür ediyorlar herhangi bir FEAR-RP yapmıyorlar. Sonrasında tekrar gelip araçları ile mahalle ortasında sıfır çizmeye başlıyorlar ve emotemi verip araca vuruyorum SS'lerimde var zaten. Şimdi akıl veriyor kısmına gelirsek arkadaş gelmiş bana oyunu öğretmeye çalışıyor yetkili biri isterse yanıt olarak ss leri atarım oyunu öğrenmeme gerek yok kanka önce senin bi rol desteği almanı öneririm tekrardan. Olaya şahiit olan arkadaşlarım Poi Lee @NAUX bu arkadaş'da oradaydı oda anlatabilir olayı. İyi forumlar. İyi geceler :vice:

Rol desteğini git sen al bence kardeşim, agresif rolü sergileyen ben değilim ayrıca arkadaşım @Exalor44 , Bana bir daha rol desteğinden bahsetme çok rol bilgin olsa yoldan geçer geçmez emoteni verip aracıma saldırmazdın.

#4 - 06.06.2021 00:41

Rol desteğini git sen al bence kardeşim, agresif rolü sergileyen ben değilim ayrıca arkadaşım @Exalor44 , Bana bir daha rol desteğinden bahsetme çok rol bilgin olsa yoldan geçer geçmez emoteni verip aracıma saldırmazdın.

İlk attığım SS'i iyice okumanı tavsiye ederim küfür ediyorsun ve agresif yapıyorsunuz. Onaylı birlik içindesiniz herhangi bir FEAR-RP bile yapmıyorsunuz? Emotemi düzgünce verip araca vuruyorum herhangi bir hata yok burada agresifi siz başlatıyorsunuz zaten?

#5 - 06.06.2021 14:01
Öncelikle merhabalar,Şahıslar biz Pizza stack önünceki tamir yerindeyken aracımıza vurdu ardından şahısa "Dur" diye seslendik durmayınca bizde peşlerine takıldık
 SS lerde görüldüğü üzere aracımıza vurduklarını  belirttik ardından karşılıklı hakaretler edildi IC bir şekilde sonrasında  biz araca kaçtık şahıslarda araca vurdu,Hood'un onaylı olduğunu farketmemiştim bunun için kusura bakmayın,iyi günler dilerim.

#6 - 06.06.2021 15:29
@uzayofcx Bide bana "daha 16lvl oyunumu öğretiyon" tatavası yapıyodun ya kardeşim, profilime göz atmanı tercih ederim.

#7 - 06.06.2021 15:41
Öncelikle merhabalar,Şahıslar biz Pizza stack önünceki tamir yerindeyken aracımıza vurdu ardından şahısa "Dur" diye seslendik durmayınca bizde peşlerine takıldık
 SS lerde görüldüğü üzere aracımıza vurduklarını  belirttik ardından karşılıklı hakaretler edildi IC bir şekilde sonrasında  biz araca kaçtık şahıslarda araca vurdu,Hood'un onaylı olduğunu farketmemiştim bunun için kusura bakmayın,iyi günler dilerim.

İC olarak bizden başka biri ile nerede olay yaşadığın beni ilgilendirmez sonuçta bizim mahallemize gelip küfür ettiniz mi? Evet küfür ettikten 5 dakika sonra tekrardan gelip mahallede sıfır çizmeye başladınız. Onaylı olduğunu nasıl fark etmedin? Hoover'a geliyorsun Map'inde kocaman turuncu renk var. Saçma cidden.

#8 - 06.06.2021 15:42
@uzayofcx Bide bana "daha 16lvl oyunumu öğretiyon" tatavası yapıyodun ya kardeşim, profilime göz atmanı tercih ederim.

Oyuna ne zaman başladığın ne fark eder rol bilgin olmadığı sürece?

#9 - 06.06.2021 17:11

Oyuna ne zaman başladığın ne fark eder rol bilgin olmadığı sürece?

Rol bilmediğin sürece yüksek levelin olsa ne fark eder? :D