Konu: [05.06.2021] Tony Lio | Non - RP - IC yazım kuralları - Trolling  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2021 12:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Lio | @Twenzyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Abby Tysworth | @muhammedfatih3431

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2021 - 12:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non - RP | Trolling | IC yazım kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah 12:00'da Banton'dan Ganton GYM'e geçerken adamlar Elegy'i önüme kırdı ve Tony Lio karakteri yolda daha önce görmediği bir adama "mal lazim mi" şeklinde bir soru yöneltti şahıs ile daha önceden herhangi bir rolüm olmadı ki Amerika gibi yüksek güvenlikli ülkede böyle bir şey açıkcası anlamış değilim. Ayriyetten şahıs yazım kuralları denilen şeyin ne olduğunu sanırım bilmiyor sanırım çünkü yaptığı rolde düzgün 1 kelime bulunmamakta bu yüzden şahısın sunucuya trollemek için girdiğini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Marko Montenegro karakterinin altında Elegy vardı o araca nasıl sahip olduğunu bilmiyorum ona aitmi net bir bilgimde yok, henüz 6 level OOC Ticaret yapmış olabilir aksi taktirde alabileceği bir araç değil o şahısında loglarının incelenmesini talep ediyorum.
(Ayriyetten Tony Lio adlı karakterin sahibine şu linki bırakmak istiyorum; https://www.tdk.gov.tr/category/icerik/yazim-kurallari/)

#1 - 05.06.2021 12:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.06.2021 13:26
Abby Tysworth Sahış ile böle role girmedik saddece yanımdaki Marko ile konuştular Rolde Afk kaldı ve Düzensiz ve saçma sapan cevaplar verdi Sunucuya Troll yapmaya gelmiştir

#3 - 09.06.2021 19:19
Abby Tysworth Sahış ile böle role girmedik saddece yanımdaki Marko ile konuştular Rolde Afk kaldı ve Düzensiz ve saçma sapan cevaplar verdi Sunucuya Troll yapmaya gelmiştir
Acilen bir türkçe eğitimi alman gerek dostum bunun yanı sıra anlama bozukluğunda var sanırım?
Türkçeyi düzgün kullanmayı öğrendiğinde ve anlama yeteneğini geliştirdiğinde şikayete savunma yazarsan memnun olurum.
« Son Düzenleme: 09.06.2021 20:34 Stroom »

#4 - 14.06.2021 05:40
Merhaba,

kişi trolling sebebiyle uyarıldı. Ek olarak kişi rol desteği alacak.