GİDİŞAT HAKKINDABildiğiniz üzere yaklaşık bir haftadır role play yapmaktayız, bizce gerçekten saran ve eğlenceli bir konsept. Tek kötü yanı faşist bir düzen var, konsept gereği ırkçıyız ve sadece beyaz insanların üstünlüğünü savunuyoruz. Bir nevi Hitler'in tek olarak Alman ırkını yüce tutması gibi düşünülebilir. Oluşum içerisinde hiyerarşik bir düzen işliyor, Hitler özentisi neo-Nazi(yeni) ideolojisini baz aldığımızdan ötürü rütbemi birlik lideri olarak Führer yaptım ve onun (Adolf Hitler'in) ideallerini gerçekleştiriyor ve karaktere ona göre yol, rota çiziyorum. Bildiğiniz üzere Vice platformu üzerinde birçok farklı MOB oluşumları aktifleştirdim lakin hiçbiri ekibim olmadığından ötürü tutmadı. Her zaman bir problem ve bahaneyle karşınızdaydım lakin artık işler döndü yaklaşık on kişi kadar varız, yeter de artar. Şu anlık tek mottomuz gidebildiğimiz kadar gitmek ve sevdiğimiz konsepte hayat katmak. Umarım bu da eski projelerim gibi olmaz, öyle temenni ediyorum.
@ErenTryki kardeşim ile bu yola başladık, onun ile elbet bir gün bitiririz.
OOC ALIM, NE YAPMALIYIM, ŞARTLARINIZ NELERDİR?OOC alım hakkında herhangi bir şart koştuğumuz bir abartı detay yok sadece role adapte olabilmeniz bizim için yeter ve artar. Ek olaraktan Alman ırkına vakıf bir karakter yaratmalısınız, bizim olduğumuz ortamlarda bulunup kendinizi yapılanmaya katılmak için kanıtlamalısınız. Tabii ki bu IC yol ile olacak bir iş, OOC ile katılmak isteyen o yönden, IC yönden katılmak isteyen ise belirttiğim yöntem ile katılabilir. Oluşumu beğenen, katılacak arkadaşlara ithafen discord adresimizi aşağıda paylaşıyorum, diledikleri zaman katılabilirler.
DISCORD: https://discord.gg/MStzTqRAtQ