Konu: [03.06.21] Norman Pittman , Ricardo Guiliano - Güvenli Bölge - Rk - Fear-NonRP  (Okunma sayısı 263 defa)

#0 - 03.06.2021 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @egeahinbey  @Mustafaern3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ
RK İHLALİ
FEAR RP İHLALİ
ROLE UYMAMAK -NON RP-
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Norman karakteri güvenli bölge olan Santa Marina sahili otoparkında aracıma düzkontak yapıyordu , doğal olarak meşru müdafaa kapsamında gidip araçtan atıp dövüp düşürdüm bunun üzerine arkadaşı olan Ricardo karakteri de saldırdı onu da düşürdüm , fakat Ricardo karakteri yerde olmasına rağmen küfür etmeye devam ederek hem fear rp ihlali hem de yerden kalktıktan sonra tekrar saldırarak rk ihlali yapmıştır. Ayrıca kafasına ağır bayıltıcı darbeler almasına rağmen yerde olduğunu söylememe rağmen kalkıp role uymayarak non-rp bir şekilde motoruna atlayıp kaçarak role uymamıştır.  Norman karakteri de aynı şekilde yerden kalkıp tekrar vurarak GBI dışında Rk ihlalinde bulunmuştur. SS zamanlarına iyi bakılınca Norman'ın rk ihlali net belli oluyor zaten, aracımdan atışımdan sonra 59 geçe düştüğünü varsayarsak 22.03 te nasıl tekrar gelip vurduğu net belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesi düşük oyuncular değiller, bu seviyede böyle toxiclik yapabiliyorlar, gerekli caydırıcı ceza verilmeli.

« Son Düzenleme: 04.06.2021 08:16 Dmitri »

#1 - 03.06.2021 22:38
Güvenli bir bölgede bana emote hakkı tanımadan powergaming ihlali yapıyorsunuz, emote vererek car jack atıyorsunuz. İhlalleriniz burada başlıyor. Kural ihlali aşağıda, inceleyin lütfen. Beni kilitlediğiniz araçtan indiriyorsunuz, emotelarınızı takip edin. Non-rp sergilemeye burada başlıyorsunuz. Kalktıktan sonra tekrardan size vurmuyorum, motoruma binip gidiyorum. Silah ile rk'ya düşmedim, darp edildim aracıma binebilirim. İkinci bir powergaming ihlaliniz ise Ricardo'nun kafasına bayıltıcı darbeler vurur. Böyle bir durumda rol hakkı/tercihi bana düşer. Karakterimin durumunu ben belirtmeliyim, ikinci bir powergaming ihlali sergiliyorsunuz. Ek olarak ise güvenli bölge, bana sunucu kurallarında güvenli bölge olarak belirlenmiş bir yerde bana bu rolleri yapıyorsunuz. Lütfen oyun kurallarına ve VCP > harita kısmına göz gezdirin.

« Son Düzenleme: 03.06.2021 22:55 egeahinbey »

#2 - 03.06.2021 22:42

Gördüğün gibi kankam görüntüler ortada, admin kararı bekleyelim.

/do kanalını hatalı kullanım.
« Son Düzenleme: 03.06.2021 22:44 egeahinbey »

#3 - 03.06.2021 23:53
Öncelikle iyi forumlar dilerim, şikayeti açarken üslubunuzu çok koruyamamış olsanızda ben yinede sizinle daha düzgün konuşmaya çalışıcağım. Farkettimki occ siciliniz de GBİ ihlalinden 2-3 adet ceza almışsınız ve bu olayda Güvenli bölgede olması ve bu olayı yaşamamız açıkçası şaşırtıcı değil şimdi asıl şikayet konusuna geliyorum. Random motorumla gezinirken Norman Pittman karakterini farkediyorum Norman karakteri ile Ricardo'nun arası iyi olduğu için kişinin yanına doğru yaklaştım hatta, ardından Dmitri karakteri gelip Norman karakterini araçtan aşşağı atıyor emote veriyor evet ancak yaptığı Car Jack, ardından Güvenli bölgede /do kanalından izin alınmadan, Norman karakterine saldırıyor, onay alındığını sanıyordum ancak alınmamış ve olaya dahil oluyorum ve yere düşüyorum. Kişi şöyle bir emote veriyor, /me Dmirti İvanov adamın beynine bayıltıcı darbeler vurur. böyle bir emote yok önce onu söyleyeyim orada rolü bozmuyorum devam ediyorum gerçekten böyle bir şey olmuş gibi davranıyorum ve bayılma sürem bittikten sonra sistemsel olarak ayağa kalkıyorum, /do Ricardo ayılmıştır. diye bir emote veriyorum ki bunda bir sorun yok, kişiye bayıltıcı darbeler verseniz bile kişi sonsuza dek baygın kalmaz değil mi? ardından ayağa kalkma emotu verip motoruma binip gidiyorum, ateşli bir silahla ağır bir darbe almamışım değil mi? sadece yumruk atarak nasıl böyle bir düşünceye girdiniz anlamadım. Role uymamak gibi bir olay yok bizim açımızdan bir ihlal yok, üstüne üstlük mağdur olan taraf biziz ihlal yapan kişi kim olduğu gayet açık, /do kanalından spam gibi emoteler vermezseniz sevinirim hiç hoş durmuyor , hatta bu yaptıklarınızdan dolayı biz size güvenli bölge ihlalinden ve car jack'den dolayı bir şikayet açmayı planlıyorduk ancak siz bize açmışsınz zaten burada suçlu olan biz değiliz yetkili kararı bekleyebiliriz daha fazla yanıt atmazsak daha hızlı sonuçlanır diye düşünüyorum, iyi günler dilerim...

#4 - 05.06.2021 17:14
Sonuçlanabilirse seviniriz, şikayet aktif.

#5 - 16.06.2021 13:44
Şikayet aktif, yönetici kararı bekliyoruz.

#6 - 23.06.2021 17:02
Aktif.

#7 - 24.06.2021 01:30
Merhaba,

üç karakterde güvenli bölge ihlalinden ceza alacak.