Konu: Drake Payne - MultiAccount  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2021 17:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Payne ; @RaimeRivaS
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Yok /td]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:MultiAccount

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin kullandığı forum ismi farklı, oyun içerisinde /karakter'de bulunan Forum ismi farklı, kişi MultiAccount yapıp cift Forum kullanıyor. Gerekli cezayı almasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Öncelikle kişi başka bir kişiye şikayet açmış, bu SS'i o şikayetten aldım. SS'dede görülüyor. Kişi /karakter yazmış ve ErenDayi yazıyor, fakat kişinin kullandığı forum hesabı @RaimeRivaS   , ; https://www.hizliresim.com/b2ejesa[/font][/b][/size]

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin kullandığı forum ismi farklı, oyun içerisinde /karakter yazdığımız zaman orada çıkan Forum ismi farklı, kişinin ban yemesini istiyorum MultiAccountdan, ek olarakda bu kişi başka bir kişiye şikayet açmış, SS'i oradan aldım. Drake Payne isimli kişinin ban yemesini istiyorum, yukarıdada forum hesabını falan herşeyi koydum.

#1 - 02.06.2021 17:43
Forum ismi değiştirme almış olamaz mıyım :d?

#2 - 02.06.2021 17:44
Forum ismi değiştirme almış olamaz mıyım :d?

Birkaç arkadaşımda forum ismi değiştirdi , /karakter yazınca orada güncel forum ismi çıkıyor, yalan yanlış konuşma. MultiAccount yapıyorsun.

#4 - 02.06.2021 17:46
Merhaba, konuyla alakam yok fakat forum ismimi değiştirdim buna rağmen foruma giriş yaparken eski forum ismimle giriş yapıp oyun içinde /karakter yazınca eski forum ismim gözüküyor.

#5 - 02.06.2021 17:46
Gereksiz ileti atıyor, savunmamı yaptım, admini bekliyorum.

#7 - 02.06.2021 17:51
Hay Allah'ım ya, bu çocuk güldürüyor beni, aynen öyle haklısın dostum. :D

#8 - 02.06.2021 22:23
Konu ile bir alakam yok, fakat ekleme yapmak istiyorum. Şikayete baktım ve sanırım incelemeden direk şikayeti yapıştırmışsın. Arkadaşın VC idsi 17900, forum adı değiştikten sonra aynı vc idsi ile devam ediyor, güncel vc idsini görmek için arkadaşın profiline tıklayabilirsin. Cidden yazarak hata mı ediyorum bilmiyorum, fakat değinmek istedim. :-\

#9 - 17.06.2021 20:26
Konu ile bir alakam yok, fakat ekleme yapmak istiyorum. Şikayete baktım ve sanırım incelemeden direk şikayeti yapıştırmışsın. Arkadaşın VC idsi 17900, forum adı değiştikten sonra aynı vc idsi ile devam ediyor, güncel vc idsini görmek için arkadaşın profiline tıklayabilirsin. Cidden yazarak hata mı ediyorum bilmiyorum, fakat değinmek istedim. :-\